URSL Visé - KVK Tienen: 2 - 2 Printervriendelijke versie

Ewen Verheyden en Lars Lambert namen als trainers de honneurs waar nadat trainer Hias eerder deze week stopte. Singh kreeg een plaatsje in de basis, Meeus schoof door naar de bank. Onder de lat kreeg Moutha-Sebtaoui zijn kans. Claes was geblesseerd. Visé telde als hekkensluiter een puntje minder dan KVK. De wedstrijd werd geleid door een Frans arbitraal trio.
 
De thuisploeg begon gretig, maar Tienen nam de partij al snel in handen met de nodige druk naar voren. De mee opgerukte Singh bekroonde zijn basisplaats na 10 minuten met een onhoudbaar kopbaldoelpunt na een hoekschop van Jochmans. Naudts duwde de bal bij een scrimmage voor doel net naast, nadat Ceulemans het al eens met een loeier vanuit de tweede lijn probeerde. Bij een deviatie van Yagan moest thuisdoelman Cremer vol aan de bak om de dubbele Tiense voorsprong te vermijden.
 
Naarmate de eerste helft vorderde kwam ook Visé wat meer opzetten. Bij een vrije trap kon Marmot  zich al te eenvoudig voor doelman Moutha-Sebtaoui murwen en stond de stand opnieuw gelijk. Toch was het Tienen dat met een voorsprong de rust in mocht: Naudts profiteerde van de geboden ruimte, pakte het balletje centraal aan en tekende met een laag overhoeks schot voor de 1-2.
 
Na de rust was het aanvankelijk Visé dat na een taktische wijziging offensief net iets meer klaarmaakte. Damoi besloot op de Tiense doelman en Karraoui kwam centimeter te kort om een voorzet van Iliasse te benutten. Na een uur voetballen was het wel raak voor de thuisploeg: Karraoui mocht centraal te eenvoudig een voorzet vanop van Teise binnenkoppen.
 
Vrijwel meteen daarna kreeg de doorgebroken Naudts een kans op de 2-3. Zijn schot belandde echter op de paal. Het begin van een periode waarin de vermoeidheid bij enkele Tiense spelers de kop begon op te steken. De ingevallen Demar mocht vrij aanleggen, maar besloot naast. 
 
In de slotminuten trok KVK het laken opnieuw naar zich toe. Meer dan eens grepen de Tiense fans zich naar de haren omwille van de acties die net niet het verwachte vervolg kregen. Zo besloot Ngongo in een één-op-één situatie nog op de thuisdoelman.
 
KVK Tienen moet genoegen nemen met een punt en dat is te weinig als je onderaan de rangschikking vertoeft. Na een sterk openingshalfuur kon de partij vooral na de pauze alle kanten uit. Zondag komen de U23 van Sporting Charleroi, de Zébra Elites, op bezoek in het Bergéstadion. Zo snel mogelijk punten pakken om de voeling met de middenmoot te houden blijft – wat dacht u anders –  de betrachting.
 
URSL Visé: Cremer, Belhadj, Ebengué (46’ Bunchukov), Graham (62’ Simms), Marmot, Teise, Gerits, Whithfield (78’ Reid Marques), Errahmouni, Saidi, Karraoui (87’ Thioune).
KVK Tienen: Moutha-Sebtaoui, Bergiers, Matterne, Chantrain (75’ De Vos), Jochmans, Singh, Ceulemans, El Harrak (80’ Jacobs), Yagan (75’ Vanhaeren), Ngongo (80’ Vandammeà Naudts.
Doelpunten: 8’ Singh (0-1), 41’ Marmot (1-1), 45’ Naudts (1-2), 60’ Karraoui (2-2)
Geel: Chantrain, Bergiers, Ceulemans, Teise, Naudts 
Scheidsrechter: Anthony Ustaritz (Fr.)  
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
RAAL La Louvière
zondag 10 december
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Jorte Jacobs uit Leuven onderschrijft als jeugdspeler een eerste jongerencontract bij de A-kern. Ook volgend seizoen kan hij zich verder ontwikkelen bij KVK Tienen. De 19-jarige middenvelder mocht dit seizoen al vijf keer invallen in competitiewedstrijden. Proficiat Jorte!
 
26/11/2023

KVK Tienen is op zoek naar 2 medewerkers: een poetsdame of heer die 2 keer per week de toiletten in het hoofdgebouw van het Bergéstadion en de douches van de kleedkamers netjes houdt. Daarnaast een beheerder van de kleedkamers voor controle en beheer kleedkamers op zaterdag van 10.30 uur en 18 uur. We bieden een vrijwilligersvergoeding. Interesse? Stuur een mailtje naar secretariaat@kvktienen.be of contacteer jeugdvoorzitter Peter Denruyter.

11/11/2023

Wil je kind in de toekomst bij KVK Tienen voetballen? De talentendagen van de KVK Tienen Academy voor 2024 vinden plaats op maandag 15 januari (U6 tot U9) en dinsdag 30 janauri (U10 tot U13). Inschrijven kan vanaf december via deze website.

11/11/2023

Wegens het stormweer zijn de trainingen van de KVK Tienen Academy op donderdag 2 november afgelast.

02/11/2023

Supporters die willen genieten van de gastronomische footlunch voor de wedstrijd tegen de U23 van OH Leuven op 24 september zijn er best snel bij. Er zijn nog een tiental plaatsen beschikbaar. Meer info hier.

08/09/2023

Opgelet: de wedstrijd tegen UR Namen op zondag 3 september (15 uur) wordt niet in Namen maar in nabije Jambes afgewerkt: Stade Nid des Merles, Allée du Stade 3 5100 Namen. We vernemen dat in de omgeving die dag ook een grote broncanterie-markt plaatsvindt, wat voor extra mobiliteitsuitdagingen zou kunnen zorgen. Het ‘oude’ stadion van Namen zou in de toekomst ingericht worden als parking.

30/08/2023

Op donderdag 10 augustus voetballen de Tiense beloften in het Bergéstadion tegen de elite van OH Leuven. Aftrap om 19 uur! Zaterdag 12 augustus voetbalt het eerste herenelftal bijkomend op het terrein van derde amateurklasser Berg en Dal. Aftrap in Meerhout om 12 uur ’s middags. 

10/08/2023

Er is een extra wedstrijd aan het oefenprogramma toegevoegd. Op woensdag 16 augustus oefent KVK Tienen in het Bergéstadion tegen derde amateurklasser RAS Jodoigne. Aftrap om 20 uur.

05/08/2023

Wie onze beloften aan het werk wil zien kan op woensdagavond 26 juli terecht in het Bergéstadion. Tegenstander in de oefenpartij is eersteprovincialer KOSC Wijgmaal (20.30 uur). Zondag is tweedeprovincialer Averbode-Okselaar te gast (aftrap 15 uur).

25/07/2023

Noteer alvast in je agenda: de jaarlijkse ploegvoorstelling is gepland op vrijdag 18 augustus vanaf 18 uur. Na afloop volgt een wedstrijd van onze beloften. 

02/07/2023

Ontdek onze partnerbrochure