Transfers KVK Tienen 2022- 2023: welkom Paolo Arrivas! Printervriendelijke versie

Een overzicht van alle transferbewegingen rond het eerste herenelftal van onze club. De komende dagen kondigen we nog enkele nieuwkomers aan!

Inkomende transfers: Simon Bracké (middenvelder, Sporting Hasselt),  Matisse Bergiers (verdediger, K. Rupel Boom FC), Nassim Saidi (aanvaller, beloften STVV), Arne Naudts (aanvaller, Patro Eisden Maasmechelen), Robert-Jan Vanwesemael (middenvelder, beloften STVV), Yacine Bentayeb (La Louvière Centre), Tibo Herbots (doelman, R. Union Sint-Gilis), Yvan Yagan (aanvaller, Lierse), Paolo Arrivas (middenvelder, K. Rupel Boom FC)

Uitgaande transfers: Jonas Laureys (SK Londerzeel), Nick Spaenhoven (Racing Mechelen), Nils Struys (K. Diegem Sport), Fred Farin (Crossing Schaarbeek), Arthur Hannes (Tielt-Winge 3000), Jesse Mputu (RFC Luik), Ben Yagan (Eendracht Aalst), Sho Tashima (?), Alexander Vos (stopt), Axel Swerten (KFC Dessel Sport), Terry Osei-Berkoe (KFC Dessel Sport), Wouter Nijsen (Juve Hasselt)

Verlengden hun overeenkomst: Pieter Kempeneers, Jonas Bogaerts, Hannes Meeus, Daan Matterne, Jordy Vanweerts, Lucas Chantrain, Viktor Sterckx, Andries Claes, Amardeep Singh, Pieter Jochmans

Hebben nog een overeenkomst: Sofiane Bouzian, Kyell Lénaers

Technische staf: Wouter Hias (T1), Lars Lambert (T2), Ewen Verheyden (assisent), Johan Bogaerts (trainer doelmannen)

--- De nieuwkomers op een rijtje --- 


 

De 24-jarige flankspeler Paolo Arrivas (°12/04/1998, 1,77m) onderschreef een overeenkomst bij onze club. Arrivas, geboren in Brussel met Siciliaanse roots, voetbalde vorig seizoen bij K. Rupel Boom. Hij begon met voetballen bij Braine en vervolmaakte zijn opleiding bij de jeugd van FC Brussels, RSC Anderlecht en Club Brugge. Na een korte tussenstop bij Catania in Italië volgden de U23 van RODA JC. Een ernstige enkelblessure zette even een rem op zijn carrière, maar via Braine en Ganshoren voetbalde zich vorig seizoen in de kijker van Rupel Boom. Nu tekent hij een overeenkomst voor één seizoen bij KVK Tienen.

KVK Tienen kwam tot een overeenkomst met de 32-jarige Yvan Yagan (°11/4/1989, 1,75m). De  Armeens-Belgische flankaanvaller voetbalde vorig seizoen bij 1B-club Lierse. Doorbreken deed hij meer dan tien jaar geleden bij WS Woluwe. Via Lokeren, RSC Charleroi, opnieuw White Star, Racing Mechelen, Heist en STVV ging het in 2015 naar toenmalig tweedeklasser Cercle Brugge waar hij zich ontpopte tot smaakmaker met een knappe traptechniek. Hij scoorde er 24 keer in 68 wedstrijden. Na twee seizoenen koos hij voor 1B-club Lierse. Het werd opnieuw een succesverhaal gekruid met enkele knappe goals. Na het faillissement van Lierse trok hij naar AS Eupen in de Jupiler Pro League om via een avontuur bij het Finse Mariehamn terug te keren naar België in 1B. Na een jaar bij RWDM kwam hij vorig seizoen opnieuw bij Lierse terecht. In 2018 kwam hij drie keer in actie voor de nationale ploeg van Armenië. Yvan is de broer van Ben Yagan die de voorbije twee seizoenen ook bij KVK Tienen voetbalde. De Brusselaar tekent een overeenkomst voor één seizoen.

 

De 21-jarige doelman Tibo Herbots (°7/5/2001, 1,87 m.) ruilt vice-landskampioen Union Sint-Gillis voor KVK Tienen. Herbots, afkomstig uit Zoutleeuw, was er derde doelman. Daarvoor doorliep hij de jeugdreeksen van STVV, OH Leuven en Standard om als belofte opnieuw bij STVV te belanden. Sinds 2020 voetbalt hij bij Union. De extra doelman geeft de technische staf meer mogelijkheden nu Bouzian timmert aan zijn terugkeer na een schouderblessure. Hij tekent een overeenkomst voor één seizoen. 

Richting de eerste training voegt de club nog een nieuwkomer toe aan de spelerskern. De 25-jarige Yacine Bentayeb (°10/4/1997, 1,87m) is een  offensieve middenvelder die ook op de flank of in de aanval uit de voeten kan. Hij komt over van La Louvière Centre waar hij met zijn acties een vaste waarde in het elftal was. Daarvoor speelde hij in Frankrijk op het tweede en derde niveau bij Agde en Sète. KVK Tienen volgde hem al even en kwam nu tot een overeenkomst voor één seizoen.

KVK Tienen huurt de 20-jarige winger Robert-Jan Vanwesemael (°26/03/2002, 1,76m) voor één seizoen van eersteklasser STVV.  Afgelopen seizoen tekende hij als talentvolle belofte uit de eigen jeugdwerking een profcontract bij de Limburgers. Nu maakt de speler uit Hoepertingen de overstap naar KVK Tienen om zich tonen in het Tiense shirt als een volgende stap in zijn voetbalcarrière. Welkom bij KVK Robert-Jan!


KVK heeft een extra aanvaller beet. De 28-jarige Arne Naudts (27/11/1993, 1,86 m) komt over van reeksgenoot Patro Eisden Maasmechelen. Na zijn opleiding bij Drongen, Lovendegem en Deinze schopte de Gentenaar het via de jeugd van Cercle Brugge tot in het eerste elftal dat op dat moment in de Jupiler Pro League voetbalde. Bij groen-zwart volgden ook uitleenbeurten aan Oudenaarde, Racing Mechelen en Deinze. Na twee seizoenen met Cercle in 1B volgden twee seizoenen bij het Nederlandse Helmond Sport. Een Duits avontuur bij derdeklasser SpVgg Unterhaching bleef kort omwille van de afstand. Na een seizoen bij Lommel SK trok hij opnieuw over de grens: dit keer naar het Nederlandse MVV. Afgelopen seizoen was hij aan de slag bij Patro Eisden Maasmechelen. De rijzige aanvaller die ondertussen in het Limburgse Hechtel zijn thuisbasis heeft gevonden moet met zijn ervaring voor extra offensieve slagkracht zorgen! Hij tekent een overeenkomst voor twee seizoenen.

De 20-jarige aanvaller Nassim Saidi (°5/4/2002) komt over van de beloften van eersteklasser STVV waar hij een vaste waarde was en ook regelmatig scoorde. Voor hij naar STVV trok voetbalde hij als jeugdspeler ook bij Westerlo en Standard Luik. Hij tekent een overeenkomst voor één seizoen.

KVK Tienen kan volgend seizoen rekenen op de diensten van de 21-jarige Matisse Bergiers (°24/6/2000, 1,89 m). De talentvolle centrale verdediger komt over van reeksgenoot K. Rupel Boom FC, waar hij twee seizoenen voetbalde en zich tot sterkhouder ontpopte. Daarvoor doorliep hij elf seizoenen lang de jeugdopleiding van RSC Anderlecht. Twee jaar lang voetbalde hij er bij de reserven. Matisse is afkomstig uit het Waals-Brabantse Mont-Saint-Guibert. Hij tekent een overeenkomst voor twee seizoenen. 

De 26-jarige Simon Bracké komt over van tweede amateurklasser Sporting Hasselt waar hij de kapiteinsband draagt. De aanvallende middenvelder voetbalt er al vier seizoenen en brengt KVK extra scorend vermogen vanuit het middenveld. Bracké is afkomstig uit Herent en doorliep de jeugdreeksen bij OH Leuven waar hij reeds op jonge leeftijd in het eerste elftal terecht kwam.

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
K. Patro Eisden
zo. 2 oktober
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De wedstrijd op het veld van Rupel Boom werd op zaterdag 4 september kort na de aftrap stopgezet nadat er brand in een lichtmast was uitgebroken. Het Sportcomité van de KBVB besliste vorige week dat de wedstrijd herspeeld moet worden. KVK Tienen nam kennis van de motivatie van deze uitspraak en besliste na beraad om beroep aan te tekenen. Wordt dus vervolgd.

21/09/2022

Doelman Wouter Nijsen ruilt KVK Tienen voor eersteprovincialer Juve Hasselt. Verdediger Luca Berten voetbalt volgend seizoen bij derde amateurklasser KVK Wellen. We wensen hen veel succes bij hun nieuwe club.

30/08/2022

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van tweede amateurklasser Belisia Bilzen met 1-2. Kort na de pauze kwam de thuisploeg op voorsprong in een wedstrijd waar weinig grote kansen te noteren waren, maar Monamay en Bracké stelden nog orde op zaken voor Tienen. Bouzian maakte zijn wederoptreden onder de lat na een schouderblessure.

28/08/2022

Je kan niet langer inschrijven voor het foot dinner met buffet voor de wedstrijd tegen Jong AA Gent. Alle beschikbare plaatsen zijn ingenomen. Je kan je uiteraard wel inschrijven voor een volgende wedstrijd

23/08/2022

Geen bekervoetbal op zondag 28 augustus, wel een extra oefenpartij op het veld van tweede amateurklasser Belisia Bilzen, getraind door Luc Nilis. Aftrap om 15 uur.

17/08/2022

KVK Tienen speelde 1-1 gelijk in de oefenwedstrijd op het veld van tweede amateurklasser Racing Hades. KVK Tienen toonde zich vooral voor de pauze. Nassim Saïdi zette de Tiense druk om in een voorsprong na een poging van Naudts. Tibo Herbots stond kort voor de pauze pal op een schot van de thuisploeg. In de tweede helft liet trainer Hias ook heel wat jongere spelers opdraven. De ingevallen doelman Wouter Nijsen stond enkele keren paraat, maar kon niet vermijden dat Elens de stand in evenwicht bracht. 

10/08/2022

KVK Tienen opent de bekercompetitie tegen eersteprovincialer RFC Perwez. De club won met 2-0 van derde amateurklasser Ciney. De wedstrijd wordt afgewerkt op zaterdag 13 augustus om 20.30 uur. Dus niet op zondag zoals eerst gepland om de aangekondigde hitte te vermijden. In 2020 oefende KVK nog op het veld van Perwez in de voorbereiding. De afstand tussen Perwez en Tienen bedraagt immers maar 25 km. Bij eventuele winst wacht een week later Rebecq of Meux op verplaatsing. 

08/08/2022

Een jong KVK Tienen won de oefenwedstrijd van derde amateurklasser KFC Diest met 1-0. Jordy Vanweerts maakte het enige doelpunt met een afstandsschot na iets meer dan een uur voetballen, tegen een een Diest dat zich zeker niet zomaar liet wegzetten en ook enkele prima mogelijkheden kon afdwingen. Vanweerts moet geblesseerd naar de kant, maar zijn paraatheid zou niet in gevaar komen.

03/08/2022

Er is een extra oefenwedstrijd aan het voorbereidingsprogramma toegevoegd. Op zaterdag 6 augustus voetbalt KVK Tienen thuis tegen derde amateurklasser KFC Eppegem. Aftrap om 19 uur. Ontdek het volledige oefenprogramma.

01/08/2022

Verdediger Pieter Jochmans raakte in een duel tijdens de oefenpartij tegen de beloften van KV Mechelen geblesseerd aan het aangezicht. Hij brak daarbij zijn oogkas op meerdere plaatsen. Er wacht hem een operatie en een herstelperiode. Een heel snel herstel toegewenst Pieter!

31/07/2022

Ontdek onze partnerbrochure