Transfers KVK Tienen 2022- 2023: welkom Paolo Arrivas! Printervriendelijke versie

Een overzicht van alle transferbewegingen rond het eerste herenelftal van onze club. De komende dagen kondigen we nog enkele nieuwkomers aan!

Inkomende transfers: Simon Bracké (middenvelder, Sporting Hasselt),  Matisse Bergiers (verdediger, K. Rupel Boom FC), Nassim Saidi (aanvaller, beloften STVV), Arne Naudts (aanvaller, Patro Eisden Maasmechelen), Robert-Jan Vanwesemael (middenvelder, beloften STVV), Yacine Bentayeb (La Louvière Centre), Tibo Herbots (doelman, R. Union Sint-Gilis), Yvan Yagan (aanvaller, Lierse), Paolo Arrivas (middenvelder, K. Rupel Boom FC)

Uitgaande transfers: Jonas Laureys (SK Londerzeel), Nick Spaenhoven (Racing Mechelen), Nils Struys (K. Diegem Sport), Fred Farin (Crossing Schaarbeek), Arthur Hannes (Tielt-Winge 3000), Jesse Mputu (RFC Luik), Ben Yagan (Eendracht Aalst), Sho Tashima (?), Alexander Vos (stopt), Axel Swerten (KFC Dessel Sport), Terry Osei-Berkoe (KFC Dessel Sport), Wouter Nijsen (Juve Hasselt)

Verlengden hun overeenkomst: Pieter Kempeneers, Jonas Bogaerts, Hannes Meeus, Daan Matterne, Jordy Vanweerts, Lucas Chantrain, Viktor Sterckx, Andries Claes, Amardeep Singh, Pieter Jochmans

Hebben nog een overeenkomst: Sofiane Bouzian, Kyell Lénaers

Technische staf: Wouter Hias (T1), Lars Lambert (T2), Ewen Verheyden (assisent), Johan Bogaerts (trainer doelmannen)

--- De nieuwkomers op een rijtje --- 


 

De 24-jarige flankspeler Paolo Arrivas (°12/04/1998, 1,77m) onderschreef een overeenkomst bij onze club. Arrivas, geboren in Brussel met Siciliaanse roots, voetbalde vorig seizoen bij K. Rupel Boom. Hij begon met voetballen bij Braine en vervolmaakte zijn opleiding bij de jeugd van FC Brussels, RSC Anderlecht en Club Brugge. Na een korte tussenstop bij Catania in Italië volgden de U23 van RODA JC. Een ernstige enkelblessure zette even een rem op zijn carrière, maar via Braine en Ganshoren voetbalde zich vorig seizoen in de kijker van Rupel Boom. Nu tekent hij een overeenkomst voor één seizoen bij KVK Tienen.

KVK Tienen kwam tot een overeenkomst met de 32-jarige Yvan Yagan (°11/4/1989, 1,75m). De  Armeens-Belgische flankaanvaller voetbalde vorig seizoen bij 1B-club Lierse. Doorbreken deed hij meer dan tien jaar geleden bij WS Woluwe. Via Lokeren, RSC Charleroi, opnieuw White Star, Racing Mechelen, Heist en STVV ging het in 2015 naar toenmalig tweedeklasser Cercle Brugge waar hij zich ontpopte tot smaakmaker met een knappe traptechniek. Hij scoorde er 24 keer in 68 wedstrijden. Na twee seizoenen koos hij voor 1B-club Lierse. Het werd opnieuw een succesverhaal gekruid met enkele knappe goals. Na het faillissement van Lierse trok hij naar AS Eupen in de Jupiler Pro League om via een avontuur bij het Finse Mariehamn terug te keren naar België in 1B. Na een jaar bij RWDM kwam hij vorig seizoen opnieuw bij Lierse terecht. In 2018 kwam hij drie keer in actie voor de nationale ploeg van Armenië. Yvan is de broer van Ben Yagan die de voorbije twee seizoenen ook bij KVK Tienen voetbalde. De Brusselaar tekent een overeenkomst voor één seizoen.

 

De 21-jarige doelman Tibo Herbots (°7/5/2001, 1,87 m.) ruilt vice-landskampioen Union Sint-Gillis voor KVK Tienen. Herbots, afkomstig uit Zoutleeuw, was er derde doelman. Daarvoor doorliep hij de jeugdreeksen van STVV, OH Leuven en Standard om als belofte opnieuw bij STVV te belanden. Sinds 2020 voetbalt hij bij Union. De extra doelman geeft de technische staf meer mogelijkheden nu Bouzian timmert aan zijn terugkeer na een schouderblessure. Hij tekent een overeenkomst voor één seizoen. 

Richting de eerste training voegt de club nog een nieuwkomer toe aan de spelerskern. De 25-jarige Yacine Bentayeb (°10/4/1997, 1,87m) is een  offensieve middenvelder die ook op de flank of in de aanval uit de voeten kan. Hij komt over van La Louvière Centre waar hij met zijn acties een vaste waarde in het elftal was. Daarvoor speelde hij in Frankrijk op het tweede en derde niveau bij Agde en Sète. KVK Tienen volgde hem al even en kwam nu tot een overeenkomst voor één seizoen.

KVK Tienen huurt de 20-jarige winger Robert-Jan Vanwesemael (°26/03/2002, 1,76m) voor één seizoen van eersteklasser STVV.  Afgelopen seizoen tekende hij als talentvolle belofte uit de eigen jeugdwerking een profcontract bij de Limburgers. Nu maakt de speler uit Hoepertingen de overstap naar KVK Tienen om zich tonen in het Tiense shirt als een volgende stap in zijn voetbalcarrière. Welkom bij KVK Robert-Jan!


KVK heeft een extra aanvaller beet. De 28-jarige Arne Naudts (27/11/1993, 1,86 m) komt over van reeksgenoot Patro Eisden Maasmechelen. Na zijn opleiding bij Drongen, Lovendegem en Deinze schopte de Gentenaar het via de jeugd van Cercle Brugge tot in het eerste elftal dat op dat moment in de Jupiler Pro League voetbalde. Bij groen-zwart volgden ook uitleenbeurten aan Oudenaarde, Racing Mechelen en Deinze. Na twee seizoenen met Cercle in 1B volgden twee seizoenen bij het Nederlandse Helmond Sport. Een Duits avontuur bij derdeklasser SpVgg Unterhaching bleef kort omwille van de afstand. Na een seizoen bij Lommel SK trok hij opnieuw over de grens: dit keer naar het Nederlandse MVV. Afgelopen seizoen was hij aan de slag bij Patro Eisden Maasmechelen. De rijzige aanvaller die ondertussen in het Limburgse Hechtel zijn thuisbasis heeft gevonden moet met zijn ervaring voor extra offensieve slagkracht zorgen! Hij tekent een overeenkomst voor twee seizoenen.

De 20-jarige aanvaller Nassim Saidi (°5/4/2002) komt over van de beloften van eersteklasser STVV waar hij een vaste waarde was en ook regelmatig scoorde. Voor hij naar STVV trok voetbalde hij als jeugdspeler ook bij Westerlo en Standard Luik. Hij tekent een overeenkomst voor één seizoen.

KVK Tienen kan volgend seizoen rekenen op de diensten van de 21-jarige Matisse Bergiers (°24/6/2000, 1,89 m). De talentvolle centrale verdediger komt over van reeksgenoot K. Rupel Boom FC, waar hij twee seizoenen voetbalde en zich tot sterkhouder ontpopte. Daarvoor doorliep hij elf seizoenen lang de jeugdopleiding van RSC Anderlecht. Twee jaar lang voetbalde hij er bij de reserven. Matisse is afkomstig uit het Waals-Brabantse Mont-Saint-Guibert. Hij tekent een overeenkomst voor twee seizoenen. 

De 26-jarige Simon Bracké komt over van tweede amateurklasser Sporting Hasselt waar hij de kapiteinsband draagt. De aanvallende middenvelder voetbalt er al vier seizoenen en brengt KVK extra scorend vermogen vanuit het middenveld. Bracké is afkomstig uit Herent en doorliep de jeugdreeksen bij OH Leuven waar hij reeds op jonge leeftijd in het eerste elftal terecht kwam.

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
URSL Visé
zondag 12 februari
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De 25-jarige aanvaller Yassine Bentayeb ruilt KVK Tienen met onmiddellijke ingang voor huidig competitieleider K. Patro Eisden Maasmechelen. De Fransman krijgt er de kans om een profcontract te onderschrijven. KVK Tienen wenst Yassine het beste toe voor zijn verdere voetbalcarrière en dankt hem voor zijn inzet de voorbije maanden.

31/01/2023

Pieter Jochmans blesseerde zich op het veld van Jong AA Gent aan het aangezicht. Ondertussen onderging hij een operatie aan de neus. Er zouden geen extra ingrepen nodig zijn. Jochmans moet het nu twee weken rustig aan doen om dan op te bouwen met een gezichtsmasker als bescherming. Verwacht wordt dat de middenvelder een maand onbeschikbaar blijft.

24/01/2023

De wedstrijd KVK Tienen - KSK Heist wordt verplaatst van zondag 5 februari naar vrijdag 3 februari. Aftrap om 20.30 uur. Voor aanvang kan je genieten van een authentiek Thais Food Buffet, na de wedstrijd is er in de bodega de Funky Friday Party van onze spelers.

23/01/2023
Op dinsdag 17 januari oefent KVK Tienen op het veld van KVV Thes Sport. In die wedstrijd komen vooral jongens in actie die de voorbije weken minder spelminuten hebben vergaard. Ook enkele beloften treden aan in deze partij. Aftrap om 20 uur.
 
15/01/2023

Verdediger Pieter Jochmans raakte in een duel op het veld van Jong AA Gent opnieuw ernstig geblesseerd in het aangezicht. Hij kwam in aanraking met het hoofd van een tegenstrever en brak daarbij opnieuw zijn neus, oogkas en sinussen. Ook tijdens een oefenwedstrijd tegen de beloften van KV Mechelen op 31 juli had hij deze ernstige blessure opgelopen. Jochmans stond sinds enkele weken opnieuw in de basis. Er wacht hem nu opnieuw een operatie en een herstelperiode. We wensen hem de komende weken een heel snel herstel toe na deze nieuwe opdoffer! Onze dank ook aan de ploegarts van AA Gent die Pieter zaterdagavond bijstond.

15/01/2023
Op vrijdag 30 december oefent ons elite-elftal bestaande uit spelers van de U19 en beloften tegen een selectie van de voetbalschool van het Nederlandse ADO Den Haag. Aftrap om 19 uur in het Bergéstadion. Een mooie gelegenheid om onze jonge talenten aan het werk te zien!
 
23/12/2022
Ook KVK Tienen krijgt te maken met de stijgende energiekosten. De club is dan ook extra waakzaam wat betreft het gebruik van elektriciteit en dus ook stadionverlichting. Daarom vervroegen we het aanvangsuur van de wedstrijden KVK Tienen - Hoogstraten VV (4/12) en KVK Tienen - R. Francs Borains (22/1) in overleg met onze tegenstanders met een half uur naar 14.30 uur. Eerder is omwille van de WK-finale de derby tegen de U23 van OH Leuven (18/12) al vervroegd naar 13.30 uur. De meest recente versie van de wedstrijdkalender vind je hier.
 
18/11/2022

De wedstrijd op het veld van Rupel Boom werd op zaterdag 4 september kort na de aftrap stopgezet nadat er brand in een lichtmast was uitgebroken. De beroepscommissie kende de drie punten met 0-5 forfaitcijfers toe aan KVK Tienen. Rupel Boom tekende daarna nog evocatieberoep aan, maar ook de evocatiecommissie bevestigde eerder deze week de uitspraak van de beroepscomissie. De 0-5-cijfers en drie punten voor KVK Tienen blijven dus behouden.

17/11/2022

Op zondag 18 december staat in Qatar de finale van het wereldkampioenschap voetbal op het programma. De partij start om 16 uur. Om supporters de kans te geven deze wedstrijd ook te volgen en er een unieke voetbalmiddag van te maken is de derby KVK Tienen - U23 OH Leuven in het Bergéstadion vervroegd naar 13.30 uur!

14/11/2022

Het beroepscomité van de KBVB besliste dat KVK Tienen de wedstrijd op het veld van K. Rupel Boom wint met 0-5-forfaitcijfers. De zaterdagavondwedstrijd werd stopgezet toen er na enkele seconden brand uitbrak in een lichtmast en het euvel na 30 minuten wachten niet opgelost geraakte. Het sportcomité besliste eerder dat de wedstrijd moest herspeeld worden, maar KVK Tienen kreeg in hoger beroep gelijk en krijgt er dus drie punten bij.

07/10/2022

Ontdek onze partnerbrochure