Transfers KVK Tienen 2022- 2023: welkom Paolo Arrivas! Printervriendelijke versie

Een overzicht van alle transferbewegingen rond het eerste herenelftal van onze club. De komende dagen kondigen we nog enkele nieuwkomers aan!

Inkomende transfers: Simon Bracké (middenvelder, Sporting Hasselt),  Matisse Bergiers (verdediger, K. Rupel Boom FC), Nassim Saidi (aanvaller, beloften STVV), Arne Naudts (aanvaller, Patro Eisden Maasmechelen), Robert-Jan Vanwesemael (middenvelder, beloften STVV), Yacine Bentayeb (La Louvière Centre), Tibo Herbots (doelman, R. Union Sint-Gilis), Yvan Yagan (aanvaller, Lierse), Paolo Arrivas (middenvelder, K. Rupel Boom FC)

Uitgaande transfers: Jonas Laureys (SK Londerzeel), Nick Spaenhoven (Racing Mechelen), Nils Struys (K. Diegem Sport), Fred Farin (Crossing Schaarbeek), Arthur Hannes (Tielt-Winge 3000), Jesse Mputu (RFC Luik), Ben Yagan (Eendracht Aalst), Sho Tashima (?), Alexander Vos (stopt), Axel Swerten (KFC Dessel Sport), Terry Osei-Berkoe (KFC Dessel Sport), Wouter Nijsen (Juve Hasselt)

Verlengden hun overeenkomst: Pieter Kempeneers, Jonas Bogaerts, Hannes Meeus, Daan Matterne, Jordy Vanweerts, Lucas Chantrain, Viktor Sterckx, Andries Claes, Amardeep Singh, Pieter Jochmans

Hebben nog een overeenkomst: Sofiane Bouzian, Kyell Lénaers

Technische staf: Wouter Hias (T1), Lars Lambert (T2), Ewen Verheyden (assisent), Johan Bogaerts (trainer doelmannen)

--- De nieuwkomers op een rijtje --- 


 

De 24-jarige flankspeler Paolo Arrivas (°12/04/1998, 1,77m) onderschreef een overeenkomst bij onze club. Arrivas, geboren in Brussel met Siciliaanse roots, voetbalde vorig seizoen bij K. Rupel Boom. Hij begon met voetballen bij Braine en vervolmaakte zijn opleiding bij de jeugd van FC Brussels, RSC Anderlecht en Club Brugge. Na een korte tussenstop bij Catania in Italië volgden de U23 van RODA JC. Een ernstige enkelblessure zette even een rem op zijn carrière, maar via Braine en Ganshoren voetbalde zich vorig seizoen in de kijker van Rupel Boom. Nu tekent hij een overeenkomst voor één seizoen bij KVK Tienen.

KVK Tienen kwam tot een overeenkomst met de 32-jarige Yvan Yagan (°11/4/1989, 1,75m). De  Armeens-Belgische flankaanvaller voetbalde vorig seizoen bij 1B-club Lierse. Doorbreken deed hij meer dan tien jaar geleden bij WS Woluwe. Via Lokeren, RSC Charleroi, opnieuw White Star, Racing Mechelen, Heist en STVV ging het in 2015 naar toenmalig tweedeklasser Cercle Brugge waar hij zich ontpopte tot smaakmaker met een knappe traptechniek. Hij scoorde er 24 keer in 68 wedstrijden. Na twee seizoenen koos hij voor 1B-club Lierse. Het werd opnieuw een succesverhaal gekruid met enkele knappe goals. Na het faillissement van Lierse trok hij naar AS Eupen in de Jupiler Pro League om via een avontuur bij het Finse Mariehamn terug te keren naar België in 1B. Na een jaar bij RWDM kwam hij vorig seizoen opnieuw bij Lierse terecht. In 2018 kwam hij drie keer in actie voor de nationale ploeg van Armenië. Yvan is de broer van Ben Yagan die de voorbije twee seizoenen ook bij KVK Tienen voetbalde. De Brusselaar tekent een overeenkomst voor één seizoen.

 

De 21-jarige doelman Tibo Herbots (°7/5/2001, 1,87 m.) ruilt vice-landskampioen Union Sint-Gillis voor KVK Tienen. Herbots, afkomstig uit Zoutleeuw, was er derde doelman. Daarvoor doorliep hij de jeugdreeksen van STVV, OH Leuven en Standard om als belofte opnieuw bij STVV te belanden. Sinds 2020 voetbalt hij bij Union. De extra doelman geeft de technische staf meer mogelijkheden nu Bouzian timmert aan zijn terugkeer na een schouderblessure. Hij tekent een overeenkomst voor één seizoen. 

Richting de eerste training voegt de club nog een nieuwkomer toe aan de spelerskern. De 25-jarige Yacine Bentayeb (°10/4/1997, 1,87m) is een  offensieve middenvelder die ook op de flank of in de aanval uit de voeten kan. Hij komt over van La Louvière Centre waar hij met zijn acties een vaste waarde in het elftal was. Daarvoor speelde hij in Frankrijk op het tweede en derde niveau bij Agde en Sète. KVK Tienen volgde hem al even en kwam nu tot een overeenkomst voor één seizoen.

KVK Tienen huurt de 20-jarige winger Robert-Jan Vanwesemael (°26/03/2002, 1,76m) voor één seizoen van eersteklasser STVV.  Afgelopen seizoen tekende hij als talentvolle belofte uit de eigen jeugdwerking een profcontract bij de Limburgers. Nu maakt de speler uit Hoepertingen de overstap naar KVK Tienen om zich tonen in het Tiense shirt als een volgende stap in zijn voetbalcarrière. Welkom bij KVK Robert-Jan!


KVK heeft een extra aanvaller beet. De 28-jarige Arne Naudts (27/11/1993, 1,86 m) komt over van reeksgenoot Patro Eisden Maasmechelen. Na zijn opleiding bij Drongen, Lovendegem en Deinze schopte de Gentenaar het via de jeugd van Cercle Brugge tot in het eerste elftal dat op dat moment in de Jupiler Pro League voetbalde. Bij groen-zwart volgden ook uitleenbeurten aan Oudenaarde, Racing Mechelen en Deinze. Na twee seizoenen met Cercle in 1B volgden twee seizoenen bij het Nederlandse Helmond Sport. Een Duits avontuur bij derdeklasser SpVgg Unterhaching bleef kort omwille van de afstand. Na een seizoen bij Lommel SK trok hij opnieuw over de grens: dit keer naar het Nederlandse MVV. Afgelopen seizoen was hij aan de slag bij Patro Eisden Maasmechelen. De rijzige aanvaller die ondertussen in het Limburgse Hechtel zijn thuisbasis heeft gevonden moet met zijn ervaring voor extra offensieve slagkracht zorgen! Hij tekent een overeenkomst voor twee seizoenen.

De 20-jarige aanvaller Nassim Saidi (°5/4/2002) komt over van de beloften van eersteklasser STVV waar hij een vaste waarde was en ook regelmatig scoorde. Voor hij naar STVV trok voetbalde hij als jeugdspeler ook bij Westerlo en Standard Luik. Hij tekent een overeenkomst voor één seizoen.

KVK Tienen kan volgend seizoen rekenen op de diensten van de 21-jarige Matisse Bergiers (°24/6/2000, 1,89 m). De talentvolle centrale verdediger komt over van reeksgenoot K. Rupel Boom FC, waar hij twee seizoenen voetbalde en zich tot sterkhouder ontpopte. Daarvoor doorliep hij elf seizoenen lang de jeugdopleiding van RSC Anderlecht. Twee jaar lang voetbalde hij er bij de reserven. Matisse is afkomstig uit het Waals-Brabantse Mont-Saint-Guibert. Hij tekent een overeenkomst voor twee seizoenen. 

De 26-jarige Simon Bracké komt over van tweede amateurklasser Sporting Hasselt waar hij de kapiteinsband draagt. De aanvallende middenvelder voetbalt er al vier seizoenen en brengt KVK extra scorend vermogen vanuit het middenveld. Bracké is afkomstig uit Herent en doorliep de jeugdreeksen bij OH Leuven waar hij reeds op jonge leeftijd in het eerste elftal terecht kwam.

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
-
-


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van mevrouw Mathilde Beelen. Vele fans herinneren zich haar ongetwijfeld als ‘Matilleke’ die in de grote kantine een tiental jaar geleden mee instond voor de bediening. KVK Tienen betuigt haar oprecht medeleven aan familie en vrienden. Het overlijdensbericht vind je hier.

31/05/2023

We vernemen het overlijden van oud-KVK Tienen speler Dirk Crabbé. Hij werd 65 jaar. De aanvallende middenvelder voetbalde tussen 1986 en 1989 drie seizoenen lang bij Tienen onder leiding van trainers Jaak Merchez en Jean-Pierre Vande Velde. Eerder voetbalde hij voor KV Mechelen, KV Kortrijk en Stade Leuven. We betuigen ons medeleven aan familie en vrienden.

22/05/2023

Supporters opgelet: de wedstrijd tegen de beloften van R. Antwerp FC is verplaatst van zaterdagavond 20 mei naar vrijdagavond 19 mei. Aftrap om 20 uur op het Lisp in Lier.

16/05/2023

KVK Tienen heeft de licentie voor eerste nationale seizoen 2023-2024 nu ook officieel te pakken. Indien de club zich ook sportief kan handhaven staat niets een verlengd verblijf in eerste nationale in de weg. Het behalen van een licentie is allerminst een formaliteit gezien de vele verplichtingen en de stevige administratieve voorbereiding. Proficiat aan iedereen die hier aan meewerkte.

19/04/2023

KVK Tienen kreeg van licentiemanager Nils Van Brantegem deze week positief advies voor de licentie van eerste nationale. Er worden van ook geen bezwaren meer verwacht die de effectieve toekenning van de licentie in de weg staan. Die licentie bevestigt dat Tienen aan alle extrasportieve voorwaarden voldoet om in eerste nationale aan te treden. Dank aan iedereen die het dossier andermaal nauwgezet mee heeft voorbereid.

22/03/2023

Wegens de sneeuw zijn de trainingen in de KVK Tienen Academy vandaag dinsdag 8 maart afgelast.

08/03/2023

De footlunch voor de partij KVK Tienen - KFC Dessel Sport op zondag 19 maart is ondertussen volzet. Je kan nu al reserveren voor de lunch tegen RFC Luik op 30 april via club100@kvktienen.be.

07/03/2023

De wegens de sneeuw uitgestelde thuiswedstrijd tegen R. Francs Borains wordt verplaatst naar woensdag 1 maart. Aftrap om 20 uur in het Bergéstadion.

10/02/2023

De 25-jarige aanvaller Yassine Bentayeb ruilt KVK Tienen met onmiddellijke ingang voor huidig competitieleider K. Patro Eisden Maasmechelen. De Fransman krijgt er de kans om een profcontract te onderschrijven. KVK Tienen wenst Yassine het beste toe voor zijn verdere voetbalcarrière en dankt hem voor zijn inzet de voorbije maanden.

31/01/2023

Pieter Jochmans blesseerde zich op het veld van Jong AA Gent aan het aangezicht. Ondertussen onderging hij een operatie aan de neus. Er zouden geen extra ingrepen nodig zijn. Jochmans moet het nu twee weken rustig aan doen om dan op te bouwen met een gezichtsmasker als bescherming. Verwacht wordt dat de middenvelder een maand onbeschikbaar blijft.

24/01/2023

Ontdek onze partnerbrochure