KVV Thes Sport - KVK Tienen: 4 - 1 Printervriendelijke versie

Thes begon erg snedig aan de partij, aangemoedigd door de lokale jeugdspelers die voor de partij aan het publiek waren voorgesteld. Na een half uur zette flankspeler Voca zich door op links. Hij bracht de bal panklaar voor tot bij aanvaller Symons die de bal centraal tegen de netten joeg. KVK liet niet betijen. Vijf minuten voor de pauze bracht Ngongo de bal voor tot bij Vanhaeren. Die maakte er met een mooie deviatie 1-1 van.
 
Tienen begon ook als de betere ploeg aan de tweede periode met enkele prikjes via Ngongo. Toch viel het doelpunt tegen het spelbeeld in aan de overzijde. Voca mocht vrij aanleggen in de zestien en trapte de bal na 55 minuten hard voorbij Bizimana. Tien minuten later was het andermaal Voca die verrassend trapte vanuit de tweede lijn. De Tiense doelman zat er goed bij, maar kon niet verhinderen dat de gevolgde Symons in de herneming zijn tweede goal van de avond scoorde. Enkele minuten legde Naqqadi de eindstand vast na een counter. De wedstrijd was gespeeld.
 
In het slot van de partij probeerde Tienen de score wat te milderen. Een poging van El Harrak werd door doelman Herbots in hoekschop geduwd. Een schot van Ceulemans spatte uiteen op de dwarsligger. We noteerden ook nog de korte maar bemoedigende invalbeurt van de jonge aanvaller Aeron Mbenzu van de Tiense beloften in de slotminuten.
 
Ondanks een degelijke periode na de pauze kon KVK dit keer geen vuist maken tegen een sneller en fysiek matuurder voetballend Thes. Zondag ontvangt Tienen Excelsior Virton in het Bergéstadion.
 
KVV Thes Sport: Herbots, Vermijl (74’ Bilgin), Jeunen, Voca, Swinnen, Symons, Naqqadi (82’ Truyers), Bah (87’ Mele), Hulsmans (87’ Van Elsen), Vanaken, Mitchel. 
KVK Tienen: Bizimana, Bergiers, Meeus (67’ Naudts), Chantrain, Marchal (67’ De Vos), Yagan (85’ Mbenzu), Ngongo, Ceulemans, Claes, El Harrak, Vanhaeren (85’ Matterne).
Doelpunten: 27’ Symons (1-0), 39’ Vanhaeren (1-1), 56’ Voca (2-1), Symons (3-1), 71’ Naqqadi (4-1)
Geel: Swinnen, Yagan, Annys (trainer Thes), Vanhaeren.
Scheidsrechter: Robin Gansner (NL)
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
RAAL La Louvière
zondag 10 december
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Jorte Jacobs uit Leuven onderschrijft als jeugdspeler een eerste jongerencontract bij de A-kern. Ook volgend seizoen kan hij zich verder ontwikkelen bij KVK Tienen. De 19-jarige middenvelder mocht dit seizoen al vijf keer invallen in competitiewedstrijden. Proficiat Jorte!
 
26/11/2023

KVK Tienen is op zoek naar 2 medewerkers: een poetsdame of heer die 2 keer per week de toiletten in het hoofdgebouw van het Bergéstadion en de douches van de kleedkamers netjes houdt. Daarnaast een beheerder van de kleedkamers voor controle en beheer kleedkamers op zaterdag van 10.30 uur en 18 uur. We bieden een vrijwilligersvergoeding. Interesse? Stuur een mailtje naar secretariaat@kvktienen.be of contacteer jeugdvoorzitter Peter Denruyter.

11/11/2023

Wil je kind in de toekomst bij KVK Tienen voetballen? De talentendagen van de KVK Tienen Academy voor 2024 vinden plaats op maandag 15 januari (U6 tot U9) en dinsdag 30 janauri (U10 tot U13). Inschrijven kan vanaf december via deze website.

11/11/2023

Wegens het stormweer zijn de trainingen van de KVK Tienen Academy op donderdag 2 november afgelast.

02/11/2023

Supporters die willen genieten van de gastronomische footlunch voor de wedstrijd tegen de U23 van OH Leuven op 24 september zijn er best snel bij. Er zijn nog een tiental plaatsen beschikbaar. Meer info hier.

08/09/2023

Opgelet: de wedstrijd tegen UR Namen op zondag 3 september (15 uur) wordt niet in Namen maar in nabije Jambes afgewerkt: Stade Nid des Merles, Allée du Stade 3 5100 Namen. We vernemen dat in de omgeving die dag ook een grote broncanterie-markt plaatsvindt, wat voor extra mobiliteitsuitdagingen zou kunnen zorgen. Het ‘oude’ stadion van Namen zou in de toekomst ingericht worden als parking.

30/08/2023

Op donderdag 10 augustus voetballen de Tiense beloften in het Bergéstadion tegen de elite van OH Leuven. Aftrap om 19 uur! Zaterdag 12 augustus voetbalt het eerste herenelftal bijkomend op het terrein van derde amateurklasser Berg en Dal. Aftrap in Meerhout om 12 uur ’s middags. 

10/08/2023

Er is een extra wedstrijd aan het oefenprogramma toegevoegd. Op woensdag 16 augustus oefent KVK Tienen in het Bergéstadion tegen derde amateurklasser RAS Jodoigne. Aftrap om 20 uur.

05/08/2023

Wie onze beloften aan het werk wil zien kan op woensdagavond 26 juli terecht in het Bergéstadion. Tegenstander in de oefenpartij is eersteprovincialer KOSC Wijgmaal (20.30 uur). Zondag is tweedeprovincialer Averbode-Okselaar te gast (aftrap 15 uur).

25/07/2023

Noteer alvast in je agenda: de jaarlijkse ploegvoorstelling is gepland op vrijdag 18 augustus vanaf 18 uur. Na afloop volgt een wedstrijd van onze beloften. 

02/07/2023

Ontdek onze partnerbrochure