KVK Tienen - U23 AA Gent : 0 - 4 Printervriendelijke versie

Na de 1-4 vorig seizoen was KVK Tienen gewaarschuwd. Het jonge AA Gent kan gevaarlijk uit de hoek komen. Jammer genoeg volgde vanmiddag de bevestiging. De opvallendste wissel bij KVK Tienen was er eentje onder de lat: Ilias Moutha-Sebtaoui kwam Aladin Bizimana vervangen die eerder deze week enkele dagen ziek was geweest. Singh, twee weken eerder nog goed voor de winning-goal tegen Virton, was niet weerhouden in de selectie.
 
Na 15 minuten stond de 0-1 al op het scorebord. De vrijstaande Abdullahi kon de bal aannemen en hard voorbij doelman Moutha jagen. Vijf minuten later was het al 0-2. De Tiense doelman bracht na een hoekschop knap redding op een poging van Henry, maar Abdullahi was er als de pinken bij om de rebound tegen de Tiense netten te trappen.
 
KVK kroop regelmatig noodgedwongen terug in de eigen stellingen en won op het middenveld te weinig duels om om de partij in handen te nemen. De schaarse uitbraken en maar ook een resem hoekschoppen brachten te weinig gevaar. Na 37 minuten voetballen was het Dubrovnyi die de bal centraal in de zestien aannam en in doel draaide. 0-3 en wedstrijd gespeeld. Ondanks protest van het Tiense publiek dat voorafgaand een foutief toegekende inworp had gezien.
 
Tienen probeerde met veel inzet een vuist te maken in de tweede helft, maar veel meer dan wat steriele druk leverde dat niet op. Naudts kaatste een voorzet achter doel. De ingevallen Van Hoorick trapte in de slotminuut vanop afstand nog een vierde Gentse treffer in de haak. De wedstrijd was toen al lang gespeeld.
 
KVK Tienen kon geen vuist maken tegen het AA Gent van trainer Arnar Viðarsson dat vanmiddag kwalitatief sterker voor de dag kwam. Ondanks hard werken in de tweede helft bleef de eerredder achterwege. Volgend weekend gaat het richting rode lantaarn KFC Dessel Sport dat twee punten minder telt dan Tienen.
 
De wedstrijdbal voor deze partij was geschonken door mevr. Nele Daenen, gemeenteraadslid Vooruit Tienen.
 
KVK Tienen: Moutha-Sebtaoui, De Vos, Bergiers, Meeus (46’ Yagan), Chantrain (46’ Vanhaeren), Naudts, Ngongo, Ceulemans, Claes (80’ Jacobs), Jochmans, El Harrak (74’ Vandamme)
U23 AA Gent: Fortin, Henry, Stevens, Munezero, Wakaka Kumenda (72’ Van Hoorick), Van Meirvenne (63’ Van Hauter), De Vlieger, Igbokwe, Abdullahi (86’ Vernemmen), Soumah, Dubrovnyi (72’ Van Den Bergh)
Geel: Claes, Soumah, Ngongo
Doelpunten: 17’ en 20’ Abdullahi (0-1 en 0-2), 37’ Dubrovnyi (0-3), 90’ Van Hoorick (0-4)
Scheidsrechter: Yenthe Boogaerts
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
RAAL La Louvière
zondag 10 december
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Jorte Jacobs uit Leuven onderschrijft als jeugdspeler een eerste jongerencontract bij de A-kern. Ook volgend seizoen kan hij zich verder ontwikkelen bij KVK Tienen. De 19-jarige middenvelder mocht dit seizoen al vijf keer invallen in competitiewedstrijden. Proficiat Jorte!
 
26/11/2023

KVK Tienen is op zoek naar 2 medewerkers: een poetsdame of heer die 2 keer per week de toiletten in het hoofdgebouw van het Bergéstadion en de douches van de kleedkamers netjes houdt. Daarnaast een beheerder van de kleedkamers voor controle en beheer kleedkamers op zaterdag van 10.30 uur en 18 uur. We bieden een vrijwilligersvergoeding. Interesse? Stuur een mailtje naar secretariaat@kvktienen.be of contacteer jeugdvoorzitter Peter Denruyter.

11/11/2023

Wil je kind in de toekomst bij KVK Tienen voetballen? De talentendagen van de KVK Tienen Academy voor 2024 vinden plaats op maandag 15 januari (U6 tot U9) en dinsdag 30 janauri (U10 tot U13). Inschrijven kan vanaf december via deze website.

11/11/2023

Wegens het stormweer zijn de trainingen van de KVK Tienen Academy op donderdag 2 november afgelast.

02/11/2023

Supporters die willen genieten van de gastronomische footlunch voor de wedstrijd tegen de U23 van OH Leuven op 24 september zijn er best snel bij. Er zijn nog een tiental plaatsen beschikbaar. Meer info hier.

08/09/2023

Opgelet: de wedstrijd tegen UR Namen op zondag 3 september (15 uur) wordt niet in Namen maar in nabije Jambes afgewerkt: Stade Nid des Merles, Allée du Stade 3 5100 Namen. We vernemen dat in de omgeving die dag ook een grote broncanterie-markt plaatsvindt, wat voor extra mobiliteitsuitdagingen zou kunnen zorgen. Het ‘oude’ stadion van Namen zou in de toekomst ingericht worden als parking.

30/08/2023

Op donderdag 10 augustus voetballen de Tiense beloften in het Bergéstadion tegen de elite van OH Leuven. Aftrap om 19 uur! Zaterdag 12 augustus voetbalt het eerste herenelftal bijkomend op het terrein van derde amateurklasser Berg en Dal. Aftrap in Meerhout om 12 uur ’s middags. 

10/08/2023

Er is een extra wedstrijd aan het oefenprogramma toegevoegd. Op woensdag 16 augustus oefent KVK Tienen in het Bergéstadion tegen derde amateurklasser RAS Jodoigne. Aftrap om 20 uur.

05/08/2023

Wie onze beloften aan het werk wil zien kan op woensdagavond 26 juli terecht in het Bergéstadion. Tegenstander in de oefenpartij is eersteprovincialer KOSC Wijgmaal (20.30 uur). Zondag is tweedeprovincialer Averbode-Okselaar te gast (aftrap 15 uur).

25/07/2023

Noteer alvast in je agenda: de jaarlijkse ploegvoorstelling is gepland op vrijdag 18 augustus vanaf 18 uur. Na afloop volgt een wedstrijd van onze beloften. 

02/07/2023

Ontdek onze partnerbrochure