KVK Tienen - KVV Thes Sport : 1 - 3 Printervriendelijke versie

Na twee gelijke spelen en een overwinning op het veld van Visé, wilde KVK ook overtuigen op Stayen tegen KVV Thes Sport, de ex-club van trainer Bart Vanhoudt. Vos en Bogaerts waren nog niet van de partij.
 
De partij begon slecht voor KVK, want Stefani kon na twee minuten met een slalom door de Tiense verdediging te makkelijk de score openen voor de bezoekers.
 
Op het half uur kwam Tienen opnieuw langszij. Doelman Valkenaers kreeg een diepe voorzet van Swerten niet onder controle. Na aandringen van Mputu verschalkte Bammens zijn eigen doelman. KVK kon enkele kleinere kansen daarna niet verzilveren.
 
In de tweede helft was het lang wachten op enige opwinding. Na een uur voetballen dook Vanaken op voor zijn belager om een vrije trap onhoudbaar tegen de netten te koppen. Ceulemans maakte er tien minuten voor affluiten nog 1-3 van. Tienen kon geen vuist meer maken.
 
Trainer Bart Vanhoudt baalde na afloop van de partij: ‘Dit is heel zuur. Zeker tegen mijn ex-club. Het was een gesloten match met weinig kansen. We spelen zelf geen goede partij. Als je dan ook nog eens achterkomt na 2 minuten en een doelpunt pakt op een stilstaande fase dan weet je dat het lastig wordt tegen Thes. Hoe het tweede doelpunt valt, mag niet. Dit was zo vaak gezegd bij het bespreken van de scouting.'
 
Volgend weekend voetbalt KVK Tienen opnieuw op Stayen. Zondag is UR La Louvière-Centre te gast. De Waalse club is zelf op zoek naar punten en ook KVK wil al te graag een eerste overwinning voor het eigen publiek. Supporters, allen op post!
 
KVK Tienen: Hannes, Meeus, Farin, Mputu, Singh, Swerten (83’ Struys), Claes (77’ Yagan), Jochmans, Spaenhoven, Laureys (66’ Osei-Berkoe), Kempeneers.
Thes Sport: Valkenaers, M. Vermijl, Kerckhofs, Ceulemans, Stefani (85’ Jeunen), Bangoura (69’ Bertaccini), L. Vermijl, Battista (88’ Ponet), Hulsmans, Vanaken, Bammens.
Doelpunten: 2’ Stefani (0-1), 23’ Bammens (1-1, owngoal), 57’ Vanaken (1-2), 78’ Ceulemans (1-3).
Geel: Swerten, Jochmans.
 
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Thes Sport
KVK Tienen
zaterdag 30 september
19.30 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Supporters die willen genieten van de gastronomische footlunch voor de wedstrijd tegen de U23 van OH Leuven op 24 september zijn er best snel bij. Er zijn nog een tiental plaatsen beschikbaar. Meer info hier.

08/09/2023

Opgelet: de wedstrijd tegen UR Namen op zondag 3 september (15 uur) wordt niet in Namen maar in nabije Jambes afgewerkt: Stade Nid des Merles, Allée du Stade 3 5100 Namen. We vernemen dat in de omgeving die dag ook een grote broncanterie-markt plaatsvindt, wat voor extra mobiliteitsuitdagingen zou kunnen zorgen. Het ‘oude’ stadion van Namen zou in de toekomst ingericht worden als parking.

30/08/2023

Op donderdag 10 augustus voetballen de Tiense beloften in het Bergéstadion tegen de elite van OH Leuven. Aftrap om 19 uur! Zaterdag 12 augustus voetbalt het eerste herenelftal bijkomend op het terrein van derde amateurklasser Berg en Dal. Aftrap in Meerhout om 12 uur ’s middags. 

10/08/2023

Er is een extra wedstrijd aan het oefenprogramma toegevoegd. Op woensdag 16 augustus oefent KVK Tienen in het Bergéstadion tegen derde amateurklasser RAS Jodoigne. Aftrap om 20 uur.

05/08/2023

Wie onze beloften aan het werk wil zien kan op woensdagavond 26 juli terecht in het Bergéstadion. Tegenstander in de oefenpartij is eersteprovincialer KOSC Wijgmaal (20.30 uur). Zondag is tweedeprovincialer Averbode-Okselaar te gast (aftrap 15 uur).

25/07/2023

Noteer alvast in je agenda: de jaarlijkse ploegvoorstelling is gepland op vrijdag 18 augustus vanaf 18 uur. Na afloop volgt een wedstrijd van onze beloften. 

02/07/2023

We vernemen het overlijden van mevrouw Mathilde Beelen. Vele fans herinneren zich haar ongetwijfeld als ‘Matilleke’ die in de grote kantine een tiental jaar geleden mee instond voor de bediening. KVK Tienen betuigt haar oprecht medeleven aan familie en vrienden. Het overlijdensbericht vind je hier.

31/05/2023

We vernemen het overlijden van oud-KVK Tienen speler Dirk Crabbé. Hij werd 65 jaar. De aanvallende middenvelder voetbalde tussen 1986 en 1989 drie seizoenen lang bij Tienen onder leiding van trainers Jaak Merchez en Jean-Pierre Vande Velde. Eerder voetbalde hij voor KV Mechelen, KV Kortrijk en Stade Leuven. We betuigen ons medeleven aan familie en vrienden.

22/05/2023

Supporters opgelet: de wedstrijd tegen de beloften van R. Antwerp FC is verplaatst van zaterdagavond 20 mei naar vrijdagavond 19 mei. Aftrap om 20 uur op het Lisp in Lier.

16/05/2023

KVK Tienen heeft de licentie voor eerste nationale seizoen 2023-2024 nu ook officieel te pakken. Indien de club zich ook sportief kan handhaven staat niets een verlengd verblijf in eerste nationale in de weg. Het behalen van een licentie is allerminst een formaliteit gezien de vele verplichtingen en de stevige administratieve voorbereiding. Proficiat aan iedereen die hier aan meewerkte.

19/04/2023

Ontdek onze partnerbrochure