KVK Tienen - KVK Ninove: 4 - 1 Printervriendelijke versie

Trainer Hias kon een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen KVK Ninove. De afscheidnemende Jonas Bogaerts kreeg de kapiteinsband aangemeten en werd voor de aftrap gehuldigd met keeperstrainer en naamgenoot Johan Bogaerts.
 
Tienen voetbalde bevrijd en trok in de openingsminuten resoluut in de aanval. Bezoekend doelman Van Den Noortgaete reageerde attent toen Yagan voor hem opdook. Na een overtreding op Naudts ging de bal na 9 minuten op de stip. Hannes Meeus zou trappen, maar die legde het balletje verrassend breed richting Jonas Bogaerts die van buiten de zestien kwam aangelopen. De afscheidnemende middenvelder faalde niet tot grote vreugde van de thuisaanhang. 
 
Twee minuten later legde de aanstormende Claes de wedstrijd al in een definitieve plooi. Hij schoof de bal laag overhoeks tegen de netten: 2-0. Diezelfde Claes tekende bijna voor de 3-0 maar zijn schot ging nipt voorlangs.
 
Aan de overkant ging het feestje tot twee keer niet door wegens buitenspel en wanneer nodig stond Herbots pal op de poging van Özkan. Romero en Bael kregen hun pogingen niet binnen het kader.
 
Vijf minuten na de pauze kopte Luca Polizzi in de handen van de Tiense doelman. Toch was het andermaal een goed voetballend KVK dat de score verder kon opdrijven. Ditmaal stond Yagan aan het kanon. Op aangeven van Deryck milderde Bael vrijwel meteen aan de overzijde. 
 
In het slotkwartier bleef Tienen dreigen. De jonge Marchal tekende voor de mooie 4-1 eindstand. Met nog enkele minuten op de klok kreeg ook Jonas Bogaerts de verwachte applausvervanging met een staande ovatie. Het begin van een feestje voor de fans in het Bergéstadion. Tienen mocht terugblikken op een geslaagde voetbalavond.
 
Zaterdag wordt er nog één keer gevoetbald dit seizoen. Dan trekt KVK naar het Lisp in Lier waar de Antwerpse ‘Young Reds’ wachten. De kans bestaat overigens dat deze wedstrijd reeds op woensdagavond wordt afgewerkt. We houden je op de hoogte via deze website.
 
KVK Tienen: Herbots, Chantrain, Bergiers, Meeus, Vanwesemael (84’ Bracké), Naudts, Yagan (84’ Vanweerts), Claes, Jochmans, Marchal (75’ Maho), Bogaerts (84’ Arrivas).
KVK Ninove: Van Den Noortgaete, De Bauw, Deryck, Romero, Luca Polizzi, Geenens (83’ De Bisschop), Ozkan, De Backer, Tshimanga (72’ Boulez), Bael, Brabants D'Hooghe (46’ Fabio Polizzi).
Doelpunten: 9’ Bogaerts (1-0), 11’ Claes (2-0), 58’ Yagan (3-0), 59’ Bael (3-1), 74’ Marchal (4-1)
Geel: Jochmans, Haydock, Polizzi, Bracké, Chantrain 
Scheidsrechter: Hannes De Couvreur
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
-
-


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van mevrouw Mathilde Beelen. Vele fans herinneren zich haar ongetwijfeld als ‘Matilleke’ die in de grote kantine een tiental jaar geleden mee instond voor de bediening. KVK Tienen betuigt haar oprecht medeleven aan familie en vrienden. Het overlijdensbericht vind je hier.

31/05/2023

We vernemen het overlijden van oud-KVK Tienen speler Dirk Crabbé. Hij werd 65 jaar. De aanvallende middenvelder voetbalde tussen 1986 en 1989 drie seizoenen lang bij Tienen onder leiding van trainers Jaak Merchez en Jean-Pierre Vande Velde. Eerder voetbalde hij voor KV Mechelen, KV Kortrijk en Stade Leuven. We betuigen ons medeleven aan familie en vrienden.

22/05/2023

Supporters opgelet: de wedstrijd tegen de beloften van R. Antwerp FC is verplaatst van zaterdagavond 20 mei naar vrijdagavond 19 mei. Aftrap om 20 uur op het Lisp in Lier.

16/05/2023

KVK Tienen heeft de licentie voor eerste nationale seizoen 2023-2024 nu ook officieel te pakken. Indien de club zich ook sportief kan handhaven staat niets een verlengd verblijf in eerste nationale in de weg. Het behalen van een licentie is allerminst een formaliteit gezien de vele verplichtingen en de stevige administratieve voorbereiding. Proficiat aan iedereen die hier aan meewerkte.

19/04/2023

KVK Tienen kreeg van licentiemanager Nils Van Brantegem deze week positief advies voor de licentie van eerste nationale. Er worden van ook geen bezwaren meer verwacht die de effectieve toekenning van de licentie in de weg staan. Die licentie bevestigt dat Tienen aan alle extrasportieve voorwaarden voldoet om in eerste nationale aan te treden. Dank aan iedereen die het dossier andermaal nauwgezet mee heeft voorbereid.

22/03/2023

Wegens de sneeuw zijn de trainingen in de KVK Tienen Academy vandaag dinsdag 8 maart afgelast.

08/03/2023

De footlunch voor de partij KVK Tienen - KFC Dessel Sport op zondag 19 maart is ondertussen volzet. Je kan nu al reserveren voor de lunch tegen RFC Luik op 30 april via club100@kvktienen.be.

07/03/2023

De wegens de sneeuw uitgestelde thuiswedstrijd tegen R. Francs Borains wordt verplaatst naar woensdag 1 maart. Aftrap om 20 uur in het Bergéstadion.

10/02/2023

De 25-jarige aanvaller Yassine Bentayeb ruilt KVK Tienen met onmiddellijke ingang voor huidig competitieleider K. Patro Eisden Maasmechelen. De Fransman krijgt er de kans om een profcontract te onderschrijven. KVK Tienen wenst Yassine het beste toe voor zijn verdere voetbalcarrière en dankt hem voor zijn inzet de voorbije maanden.

31/01/2023

Pieter Jochmans blesseerde zich op het veld van Jong AA Gent aan het aangezicht. Ondertussen onderging hij een operatie aan de neus. Er zouden geen extra ingrepen nodig zijn. Jochmans moet het nu twee weken rustig aan doen om dan op te bouwen met een gezichtsmasker als bescherming. Verwacht wordt dat de middenvelder een maand onbeschikbaar blijft.

24/01/2023

Ontdek onze partnerbrochure