KVK Tienen - KVK Ninove: 4 - 1 Printervriendelijke versie

Trainer Hias kon een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen KVK Ninove. De afscheidnemende Jonas Bogaerts kreeg de kapiteinsband aangemeten en werd voor de aftrap gehuldigd met keeperstrainer en naamgenoot Johan Bogaerts.
 
Tienen voetbalde bevrijd en trok in de openingsminuten resoluut in de aanval. Bezoekend doelman Van Den Noortgaete reageerde attent toen Yagan voor hem opdook. Na een overtreding op Naudts ging de bal na 9 minuten op de stip. Hannes Meeus zou trappen, maar die legde het balletje verrassend breed richting Jonas Bogaerts die van buiten de zestien kwam aangelopen. De afscheidnemende middenvelder faalde niet tot grote vreugde van de thuisaanhang. 
 
Twee minuten later legde de aanstormende Claes de wedstrijd al in een definitieve plooi. Hij schoof de bal laag overhoeks tegen de netten: 2-0. Diezelfde Claes tekende bijna voor de 3-0 maar zijn schot ging nipt voorlangs.
 
Aan de overkant ging het feestje tot twee keer niet door wegens buitenspel en wanneer nodig stond Herbots pal op de poging van Özkan. Romero en Bael kregen hun pogingen niet binnen het kader.
 
Vijf minuten na de pauze kopte Luca Polizzi in de handen van de Tiense doelman. Toch was het andermaal een goed voetballend KVK dat de score verder kon opdrijven. Ditmaal stond Yagan aan het kanon. Op aangeven van Deryck milderde Bael vrijwel meteen aan de overzijde. 
 
In het slotkwartier bleef Tienen dreigen. De jonge Marchal tekende voor de mooie 4-1 eindstand. Met nog enkele minuten op de klok kreeg ook Jonas Bogaerts de verwachte applausvervanging met een staande ovatie. Het begin van een feestje voor de fans in het Bergéstadion. Tienen mocht terugblikken op een geslaagde voetbalavond.
 
Zaterdag wordt er nog één keer gevoetbald dit seizoen. Dan trekt KVK naar het Lisp in Lier waar de Antwerpse ‘Young Reds’ wachten. De kans bestaat overigens dat deze wedstrijd reeds op woensdagavond wordt afgewerkt. We houden je op de hoogte via deze website.
 
KVK Tienen: Herbots, Chantrain, Bergiers, Meeus, Vanwesemael (84’ Bracké), Naudts, Yagan (84’ Vanweerts), Claes, Jochmans, Marchal (75’ Maho), Bogaerts (84’ Arrivas).
KVK Ninove: Van Den Noortgaete, De Bauw, Deryck, Romero, Luca Polizzi, Geenens (83’ De Bisschop), Ozkan, De Backer, Tshimanga (72’ Boulez), Bael, Brabants D'Hooghe (46’ Fabio Polizzi).
Doelpunten: 9’ Bogaerts (1-0), 11’ Claes (2-0), 58’ Yagan (3-0), 59’ Bael (3-1), 74’ Marchal (4-1)
Geel: Jochmans, Haydock, Polizzi, Bracké, Chantrain 
Scheidsrechter: Hannes De Couvreur
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Thes Sport
KVK Tienen
zaterdag 30 september
19.30 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Supporters die willen genieten van de gastronomische footlunch voor de wedstrijd tegen de U23 van OH Leuven op 24 september zijn er best snel bij. Er zijn nog een tiental plaatsen beschikbaar. Meer info hier.

08/09/2023

Opgelet: de wedstrijd tegen UR Namen op zondag 3 september (15 uur) wordt niet in Namen maar in nabije Jambes afgewerkt: Stade Nid des Merles, Allée du Stade 3 5100 Namen. We vernemen dat in de omgeving die dag ook een grote broncanterie-markt plaatsvindt, wat voor extra mobiliteitsuitdagingen zou kunnen zorgen. Het ‘oude’ stadion van Namen zou in de toekomst ingericht worden als parking.

30/08/2023

Op donderdag 10 augustus voetballen de Tiense beloften in het Bergéstadion tegen de elite van OH Leuven. Aftrap om 19 uur! Zaterdag 12 augustus voetbalt het eerste herenelftal bijkomend op het terrein van derde amateurklasser Berg en Dal. Aftrap in Meerhout om 12 uur ’s middags. 

10/08/2023

Er is een extra wedstrijd aan het oefenprogramma toegevoegd. Op woensdag 16 augustus oefent KVK Tienen in het Bergéstadion tegen derde amateurklasser RAS Jodoigne. Aftrap om 20 uur.

05/08/2023

Wie onze beloften aan het werk wil zien kan op woensdagavond 26 juli terecht in het Bergéstadion. Tegenstander in de oefenpartij is eersteprovincialer KOSC Wijgmaal (20.30 uur). Zondag is tweedeprovincialer Averbode-Okselaar te gast (aftrap 15 uur).

25/07/2023

Noteer alvast in je agenda: de jaarlijkse ploegvoorstelling is gepland op vrijdag 18 augustus vanaf 18 uur. Na afloop volgt een wedstrijd van onze beloften. 

02/07/2023

We vernemen het overlijden van mevrouw Mathilde Beelen. Vele fans herinneren zich haar ongetwijfeld als ‘Matilleke’ die in de grote kantine een tiental jaar geleden mee instond voor de bediening. KVK Tienen betuigt haar oprecht medeleven aan familie en vrienden. Het overlijdensbericht vind je hier.

31/05/2023

We vernemen het overlijden van oud-KVK Tienen speler Dirk Crabbé. Hij werd 65 jaar. De aanvallende middenvelder voetbalde tussen 1986 en 1989 drie seizoenen lang bij Tienen onder leiding van trainers Jaak Merchez en Jean-Pierre Vande Velde. Eerder voetbalde hij voor KV Mechelen, KV Kortrijk en Stade Leuven. We betuigen ons medeleven aan familie en vrienden.

22/05/2023

Supporters opgelet: de wedstrijd tegen de beloften van R. Antwerp FC is verplaatst van zaterdagavond 20 mei naar vrijdagavond 19 mei. Aftrap om 20 uur op het Lisp in Lier.

16/05/2023

KVK Tienen heeft de licentie voor eerste nationale seizoen 2023-2024 nu ook officieel te pakken. Indien de club zich ook sportief kan handhaven staat niets een verlengd verblijf in eerste nationale in de weg. Het behalen van een licentie is allerminst een formaliteit gezien de vele verplichtingen en de stevige administratieve voorbereiding. Proficiat aan iedereen die hier aan meewerkte.

19/04/2023

Ontdek onze partnerbrochure