KVK Tienen - K. Patro Eisden Maasmechelen: 0 - 4 Printervriendelijke versie

Met Francs Borains en Winkel Sport kreeg KVK de voorbije weken al twee sterke tegenstanders voor de voeten. Volgende week staat de verplaatsing naar het ambitieuze Luik op het programma, maar eerst kwam ook nog Patro Maasmechelen op bezoek. De Limburgers doen al te graag opnieuw een gooi naar promotie. KVK kon niet rekenen op de geschorste Singh. Bentayeb, Arrivas, Vanweerts, Claes en Jochmans waren nog niet speelklaar.
 
Voetballend hielden beide teams mekaar in het openingshalfuur in evenwicht. Yagan trapte na een hoekschop van Saïdi hard op de dwarsligger. Aan de overkant stond Bouzian pal op een pegel van Ferber. Kansen waren er verder niet te noteren tot Bounou een minuut voor de pauze de score opende met een laag schot.
 
Na de herneming claimde KVK een elfmeter na vermeend handspel op een poging van Yagan. Ref De Beuckelaer wuifde de Tiense claim weg. Aan de overkant toonde Ferber zich een minuut later wel trefzeker met een geplaatst schot naast de paal. 
 
KVK nam nu meer risico’s achteraan en Patro profiteerde. Op het uur via Bamona en tien minuten later via Bounou, die zich even later bij een duel blesseerde en het terrein moest verlaten. KVK Tienen zette daar offensief niets tegenover. Buiten de poging van Yagan in de eerste helft waren er geen Tiense kansen te noteren. Ondertussen wapperde ref De Beuckalaer vlot met gele kaarten.
 
Een efficiënt Patro nam na de pauze makkelijk afstand van KVK dat dus opnieuw een stevige thuisnederlaag moet toestaan. Zondag wacht de verplaatsing naar Luik. Voor trainer Hias en zijn manschappen meteen een gelegenheid om vanuit een stevige organisatie opnieuw vertrouwen te tanken.
 
KVK Tienen: Bouzian. Bergiers, Meeus, Vanwesemael (80’ Chantrain), Saidi, Naudts, Yagan, Bracké, Bogaerts, Matterne (65’ Lénaers), Kempeneers.
K. Patro Maasmechelen: Belin, Kis, Corstjens, Dijkhuizen, Ferber (66’ Cuypers), Bounou (74’ Valcke), Renson, Sam, Gueroui, Pietermaat, Bamona (89’ Milts).
Doelpunten: 44’ Bounou (0-1), 47’ Ferber (0-2), 62’ Bamona (0-3), 71’ Bounou (0-4)
Geel: Vanwesemael, Sam, Yagan, Bogaerts, Gueroui, Bergiers, Milts
Scheidsrechter: Arne De Beuckelaer
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Thes Sport
KVK Tienen
zaterdag 30 september
19.30 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Supporters die willen genieten van de gastronomische footlunch voor de wedstrijd tegen de U23 van OH Leuven op 24 september zijn er best snel bij. Er zijn nog een tiental plaatsen beschikbaar. Meer info hier.

08/09/2023

Opgelet: de wedstrijd tegen UR Namen op zondag 3 september (15 uur) wordt niet in Namen maar in nabije Jambes afgewerkt: Stade Nid des Merles, Allée du Stade 3 5100 Namen. We vernemen dat in de omgeving die dag ook een grote broncanterie-markt plaatsvindt, wat voor extra mobiliteitsuitdagingen zou kunnen zorgen. Het ‘oude’ stadion van Namen zou in de toekomst ingericht worden als parking.

30/08/2023

Op donderdag 10 augustus voetballen de Tiense beloften in het Bergéstadion tegen de elite van OH Leuven. Aftrap om 19 uur! Zaterdag 12 augustus voetbalt het eerste herenelftal bijkomend op het terrein van derde amateurklasser Berg en Dal. Aftrap in Meerhout om 12 uur ’s middags. 

10/08/2023

Er is een extra wedstrijd aan het oefenprogramma toegevoegd. Op woensdag 16 augustus oefent KVK Tienen in het Bergéstadion tegen derde amateurklasser RAS Jodoigne. Aftrap om 20 uur.

05/08/2023

Wie onze beloften aan het werk wil zien kan op woensdagavond 26 juli terecht in het Bergéstadion. Tegenstander in de oefenpartij is eersteprovincialer KOSC Wijgmaal (20.30 uur). Zondag is tweedeprovincialer Averbode-Okselaar te gast (aftrap 15 uur).

25/07/2023

Noteer alvast in je agenda: de jaarlijkse ploegvoorstelling is gepland op vrijdag 18 augustus vanaf 18 uur. Na afloop volgt een wedstrijd van onze beloften. 

02/07/2023

We vernemen het overlijden van mevrouw Mathilde Beelen. Vele fans herinneren zich haar ongetwijfeld als ‘Matilleke’ die in de grote kantine een tiental jaar geleden mee instond voor de bediening. KVK Tienen betuigt haar oprecht medeleven aan familie en vrienden. Het overlijdensbericht vind je hier.

31/05/2023

We vernemen het overlijden van oud-KVK Tienen speler Dirk Crabbé. Hij werd 65 jaar. De aanvallende middenvelder voetbalde tussen 1986 en 1989 drie seizoenen lang bij Tienen onder leiding van trainers Jaak Merchez en Jean-Pierre Vande Velde. Eerder voetbalde hij voor KV Mechelen, KV Kortrijk en Stade Leuven. We betuigen ons medeleven aan familie en vrienden.

22/05/2023

Supporters opgelet: de wedstrijd tegen de beloften van R. Antwerp FC is verplaatst van zaterdagavond 20 mei naar vrijdagavond 19 mei. Aftrap om 20 uur op het Lisp in Lier.

16/05/2023

KVK Tienen heeft de licentie voor eerste nationale seizoen 2023-2024 nu ook officieel te pakken. Indien de club zich ook sportief kan handhaven staat niets een verlengd verblijf in eerste nationale in de weg. Het behalen van een licentie is allerminst een formaliteit gezien de vele verplichtingen en de stevige administratieve voorbereiding. Proficiat aan iedereen die hier aan meewerkte.

19/04/2023

Ontdek onze partnerbrochure