KVK Tienen - K. Patro Eisden Maasmechelen: 0 - 4 Printervriendelijke versie

Met Francs Borains en Winkel Sport kreeg KVK de voorbije weken al twee sterke tegenstanders voor de voeten. Volgende week staat de verplaatsing naar het ambitieuze Luik op het programma, maar eerst kwam ook nog Patro Maasmechelen op bezoek. De Limburgers doen al te graag opnieuw een gooi naar promotie. KVK kon niet rekenen op de geschorste Singh. Bentayeb, Arrivas, Vanweerts, Claes en Jochmans waren nog niet speelklaar.
 
Voetballend hielden beide teams mekaar in het openingshalfuur in evenwicht. Yagan trapte na een hoekschop van Saïdi hard op de dwarsligger. Aan de overkant stond Bouzian pal op een pegel van Ferber. Kansen waren er verder niet te noteren tot Bounou een minuut voor de pauze de score opende met een laag schot.
 
Na de herneming claimde KVK een elfmeter na vermeend handspel op een poging van Yagan. Ref De Beuckelaer wuifde de Tiense claim weg. Aan de overkant toonde Ferber zich een minuut later wel trefzeker met een geplaatst schot naast de paal. 
 
KVK nam nu meer risico’s achteraan en Patro profiteerde. Op het uur via Bamona en tien minuten later via Bounou, die zich even later bij een duel blesseerde en het terrein moest verlaten. KVK Tienen zette daar offensief niets tegenover. Buiten de poging van Yagan in de eerste helft waren er geen Tiense kansen te noteren. Ondertussen wapperde ref De Beuckalaer vlot met gele kaarten.
 
Een efficiënt Patro nam na de pauze makkelijk afstand van KVK dat dus opnieuw een stevige thuisnederlaag moet toestaan. Zondag wacht de verplaatsing naar Luik. Voor trainer Hias en zijn manschappen meteen een gelegenheid om vanuit een stevige organisatie opnieuw vertrouwen te tanken.
 
KVK Tienen: Bouzian. Bergiers, Meeus, Vanwesemael (80’ Chantrain), Saidi, Naudts, Yagan, Bracké, Bogaerts, Matterne (65’ Lénaers), Kempeneers.
K. Patro Maasmechelen: Belin, Kis, Corstjens, Dijkhuizen, Ferber (66’ Cuypers), Bounou (74’ Valcke), Renson, Sam, Gueroui, Pietermaat, Bamona (89’ Milts).
Doelpunten: 44’ Bounou (0-1), 47’ Ferber (0-2), 62’ Bamona (0-3), 71’ Bounou (0-4)
Geel: Vanwesemael, Sam, Yagan, Bogaerts, Gueroui, Bergiers, Milts
Scheidsrechter: Arne De Beuckelaer
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
-
-


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van mevrouw Mathilde Beelen. Vele fans herinneren zich haar ongetwijfeld als ‘Matilleke’ die in de grote kantine een tiental jaar geleden mee instond voor de bediening. KVK Tienen betuigt haar oprecht medeleven aan familie en vrienden. Het overlijdensbericht vind je hier.

31/05/2023

We vernemen het overlijden van oud-KVK Tienen speler Dirk Crabbé. Hij werd 65 jaar. De aanvallende middenvelder voetbalde tussen 1986 en 1989 drie seizoenen lang bij Tienen onder leiding van trainers Jaak Merchez en Jean-Pierre Vande Velde. Eerder voetbalde hij voor KV Mechelen, KV Kortrijk en Stade Leuven. We betuigen ons medeleven aan familie en vrienden.

22/05/2023

Supporters opgelet: de wedstrijd tegen de beloften van R. Antwerp FC is verplaatst van zaterdagavond 20 mei naar vrijdagavond 19 mei. Aftrap om 20 uur op het Lisp in Lier.

16/05/2023

KVK Tienen heeft de licentie voor eerste nationale seizoen 2023-2024 nu ook officieel te pakken. Indien de club zich ook sportief kan handhaven staat niets een verlengd verblijf in eerste nationale in de weg. Het behalen van een licentie is allerminst een formaliteit gezien de vele verplichtingen en de stevige administratieve voorbereiding. Proficiat aan iedereen die hier aan meewerkte.

19/04/2023

KVK Tienen kreeg van licentiemanager Nils Van Brantegem deze week positief advies voor de licentie van eerste nationale. Er worden van ook geen bezwaren meer verwacht die de effectieve toekenning van de licentie in de weg staan. Die licentie bevestigt dat Tienen aan alle extrasportieve voorwaarden voldoet om in eerste nationale aan te treden. Dank aan iedereen die het dossier andermaal nauwgezet mee heeft voorbereid.

22/03/2023

Wegens de sneeuw zijn de trainingen in de KVK Tienen Academy vandaag dinsdag 8 maart afgelast.

08/03/2023

De footlunch voor de partij KVK Tienen - KFC Dessel Sport op zondag 19 maart is ondertussen volzet. Je kan nu al reserveren voor de lunch tegen RFC Luik op 30 april via club100@kvktienen.be.

07/03/2023

De wegens de sneeuw uitgestelde thuiswedstrijd tegen R. Francs Borains wordt verplaatst naar woensdag 1 maart. Aftrap om 20 uur in het Bergéstadion.

10/02/2023

De 25-jarige aanvaller Yassine Bentayeb ruilt KVK Tienen met onmiddellijke ingang voor huidig competitieleider K. Patro Eisden Maasmechelen. De Fransman krijgt er de kans om een profcontract te onderschrijven. KVK Tienen wenst Yassine het beste toe voor zijn verdere voetbalcarrière en dankt hem voor zijn inzet de voorbije maanden.

31/01/2023

Pieter Jochmans blesseerde zich op het veld van Jong AA Gent aan het aangezicht. Ondertussen onderging hij een operatie aan de neus. Er zouden geen extra ingrepen nodig zijn. Jochmans moet het nu twee weken rustig aan doen om dan op te bouwen met een gezichtsmasker als bescherming. Verwacht wordt dat de middenvelder een maand onbeschikbaar blijft.

24/01/2023

Ontdek onze partnerbrochure