KFC Dessel Sport - KVK Tienen: 3 - 0 Printervriendelijke versie

Geen tweede opeenvolgende overwinning voor KVK Tienen. De jongens van nieuwbakken trainer Spaenhoven botsten in de Kempen op een matuur voetballend Dessel Sport dat in de rangschikking naar een tweede plek opklimt.
 
In een gesloten matchbegin bleven grote kansen uit. Een schot van Yagan belandde op de vuisten van doelman Kestermans. Op slag van rusten scoorde de thuisploeg dan toch. Een hoekschop werd onvoldoende weggewerkt en belandde in de voeten van Breugelmans. Hij trapte de 1-0 laag voorbij Bouzian.
 
KVK Tienen moest dus aan de bak na de pauze, maar keek als snel tegen de 2-0 aan. Een voorzet van Boujouh belandde te makkelijk aan de tweede paal in de voeten van andermaal Breugelmans. En het werd zowaar nog erger voor KVK, na mistasten van Vos kreeg Breugelmans een vrijgeleide naar doel. Hij maakte er met een droge knal 3-0 van.
 
Trainer Spaenhoven greep in en gooide met Vanweerts, Matterne, Coenen en Bogaerts nog verse krachten in de strijd, maar het Tiense balbezit zou niet baten. Mathei (ex-KVK Tienen) kreeg de kans om de score voor de thuisploeg verder uit te diepen maar besloot naast. De jonge Vanweerts werkte de Tiense eerredder over het Desselse doel. Een bijzonder efficiënte thuisploeg zou de volle buit onbedreigd in eigen huis houden. 
 
KVK Tienen kan door deze nederlaag nog niet naar boven kijken in de rangschikking. Zaterdag is er echter al een herkansing op het veld van FCV Dender EH. Deze wedstrijd wordt omwille van interlandvoetbal afgetrapt om 16 uur.
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
-
-


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van mevrouw Mathilde Beelen. Vele fans herinneren zich haar ongetwijfeld als ‘Matilleke’ die in de grote kantine een tiental jaar geleden mee instond voor de bediening. KVK Tienen betuigt haar oprecht medeleven aan familie en vrienden. Het overlijdensbericht vind je hier.

31/05/2023

We vernemen het overlijden van oud-KVK Tienen speler Dirk Crabbé. Hij werd 65 jaar. De aanvallende middenvelder voetbalde tussen 1986 en 1989 drie seizoenen lang bij Tienen onder leiding van trainers Jaak Merchez en Jean-Pierre Vande Velde. Eerder voetbalde hij voor KV Mechelen, KV Kortrijk en Stade Leuven. We betuigen ons medeleven aan familie en vrienden.

22/05/2023

Supporters opgelet: de wedstrijd tegen de beloften van R. Antwerp FC is verplaatst van zaterdagavond 20 mei naar vrijdagavond 19 mei. Aftrap om 20 uur op het Lisp in Lier.

16/05/2023

KVK Tienen heeft de licentie voor eerste nationale seizoen 2023-2024 nu ook officieel te pakken. Indien de club zich ook sportief kan handhaven staat niets een verlengd verblijf in eerste nationale in de weg. Het behalen van een licentie is allerminst een formaliteit gezien de vele verplichtingen en de stevige administratieve voorbereiding. Proficiat aan iedereen die hier aan meewerkte.

19/04/2023

KVK Tienen kreeg van licentiemanager Nils Van Brantegem deze week positief advies voor de licentie van eerste nationale. Er worden van ook geen bezwaren meer verwacht die de effectieve toekenning van de licentie in de weg staan. Die licentie bevestigt dat Tienen aan alle extrasportieve voorwaarden voldoet om in eerste nationale aan te treden. Dank aan iedereen die het dossier andermaal nauwgezet mee heeft voorbereid.

22/03/2023

Wegens de sneeuw zijn de trainingen in de KVK Tienen Academy vandaag dinsdag 8 maart afgelast.

08/03/2023

De footlunch voor de partij KVK Tienen - KFC Dessel Sport op zondag 19 maart is ondertussen volzet. Je kan nu al reserveren voor de lunch tegen RFC Luik op 30 april via club100@kvktienen.be.

07/03/2023

De wegens de sneeuw uitgestelde thuiswedstrijd tegen R. Francs Borains wordt verplaatst naar woensdag 1 maart. Aftrap om 20 uur in het Bergéstadion.

10/02/2023

De 25-jarige aanvaller Yassine Bentayeb ruilt KVK Tienen met onmiddellijke ingang voor huidig competitieleider K. Patro Eisden Maasmechelen. De Fransman krijgt er de kans om een profcontract te onderschrijven. KVK Tienen wenst Yassine het beste toe voor zijn verdere voetbalcarrière en dankt hem voor zijn inzet de voorbije maanden.

31/01/2023

Pieter Jochmans blesseerde zich op het veld van Jong AA Gent aan het aangezicht. Ondertussen onderging hij een operatie aan de neus. Er zouden geen extra ingrepen nodig zijn. Jochmans moet het nu twee weken rustig aan doen om dan op te bouwen met een gezichtsmasker als bescherming. Verwacht wordt dat de middenvelder een maand onbeschikbaar blijft.

24/01/2023

Ontdek onze partnerbrochure