KFC Dessel Sport - KVK Tienen: 3 - 0 Printervriendelijke versie

Geen tweede opeenvolgende overwinning voor KVK Tienen. De jongens van nieuwbakken trainer Spaenhoven botsten in de Kempen op een matuur voetballend Dessel Sport dat in de rangschikking naar een tweede plek opklimt.
 
In een gesloten matchbegin bleven grote kansen uit. Een schot van Yagan belandde op de vuisten van doelman Kestermans. Op slag van rusten scoorde de thuisploeg dan toch. Een hoekschop werd onvoldoende weggewerkt en belandde in de voeten van Breugelmans. Hij trapte de 1-0 laag voorbij Bouzian.
 
KVK Tienen moest dus aan de bak na de pauze, maar keek als snel tegen de 2-0 aan. Een voorzet van Boujouh belandde te makkelijk aan de tweede paal in de voeten van andermaal Breugelmans. En het werd zowaar nog erger voor KVK, na mistasten van Vos kreeg Breugelmans een vrijgeleide naar doel. Hij maakte er met een droge knal 3-0 van.
 
Trainer Spaenhoven greep in en gooide met Vanweerts, Matterne, Coenen en Bogaerts nog verse krachten in de strijd, maar het Tiense balbezit zou niet baten. Mathei (ex-KVK Tienen) kreeg de kans om de score voor de thuisploeg verder uit te diepen maar besloot naast. De jonge Vanweerts werkte de Tiense eerredder over het Desselse doel. Een bijzonder efficiënte thuisploeg zou de volle buit onbedreigd in eigen huis houden. 
 
KVK Tienen kan door deze nederlaag nog niet naar boven kijken in de rangschikking. Zaterdag is er echter al een herkansing op het veld van FCV Dender EH. Deze wedstrijd wordt omwille van interlandvoetbal afgetrapt om 16 uur.
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Mandel United
zondag 5 december
15 uur | Stayen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van de heer Frans ‘Waikke’ Claes, oud-speler van Racing Tienen op 85-jarige leeftijd. De club betuigt familie en vrienden haar oprecht medeleven.

14/11/2021

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021
Supportersclub V-side legt een bus in naar Cercle Brugge voor de bekerwedstrijd. Voor 10 euro kan je al mee. De tickets bij Cercle kosten 5 euro. Niet twijfelen dus! Inschrijven voor de bus kan bij daviddegent@gmail.com of in Café 't Hoekske aan de Oude Leuvensestraat/Albertvest. Tickets voor de wedstrijd kan je ter plaatse kopen.
18/10/2021

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Ontdek onze partnerbrochure