K. Winkel Sport - KVK Tienen: 1 - 2 Printervriendelijke versie

Na de nederlaag in de midweekwedstrijd tegen R. Francs Borains was het voor KVK Tienen zaak om op het veld van het West-Vlaamse Winkel Sport eindelijk nog eens de volle buit te pakken. Dat moest zonder afwezigen Vanweerts en Arrivas. Yagan en Bergiers keerden terug in de basis na hun gele schorsing.
 
Tienen scheen nog wat last te hebben van zware benen en kende een lastig begin van de partij. De thuisploeg kon meteen dreigen. Een knap keepende Herbots maakte een kopbalpoging onschadelijk en toonde ook zijn kunnen toen een speler alleen voor hem opdook.
 
Toch was het Naudts die aan de overzijde kon scoren. De Tiense spits faalde niet toen Yagan een voorzet van Claes liet lopen. Winkel probeerde nog in de eerste helft, maar grote kansen bleven uit. De wedstrijd werd vooral gekenmerkt door vele duels op het middenveld.
 
Na de pauze was het opnieuw Winkel dat als eerste kon dreigen. Toch moest thuisdoelman Kudimbana andermaal het leder uit de eigen netten vissen. Opnieuw stond Naudts aan het kanon met een afstandsschot nadat een bal niet kon worden ontzet door de Winkelse defensie.
 
In het slotkwartier dwong de thuisploeg KVK Tienen in het defensief. Toch moest doelman Kudimbana tot twee keer toe ingrijpen om Tienen van de 0-3 te houden. Vandendriessche lukte kort voor affluiten nog de aansluitingstreffer, maar de bezoekers hielden stand en pakken sinds januari nog eens de volle buit.
 
Volgend weekend wacht opnieuw een verplaatsing voor Tienen. Dan gaat het naar rode lantaarn Mandel United. Onderschatting is echter niet aan de orde.
 
K. Winkel Sport: Kudimbana, Dujardin (69’ Beyens), Verhooghe, Reuse, Voskanian (80’ Boris Kudimbana), Tall (55’ Vandendriessche), Debouver (69’Acheampong), Clyncke, Deschilder, Sula, Dauchy.
KVK Tienen: Herbots, Bergiers (74’ Jochmans), Meeus, Vanwesemael, Naudts, Yagan (85’ Saidi), Singh, Bracké (85’ Chantrain), Claes (85’ Kempeneers), Bogaerts, Matterne.
Doelpunten: 13’ Naudts (0-1), 52’ Naudts (0-2), 89’ Vandendriessche (1-2)
Geel: Bracké, Bergiers, Herbots, Clyncke, Kudimbana
Scheidsrechter: Christophe Windels
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

U23 OH Leuven
KVK Tienen
zondag 26 maart - Den Dreef
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK Tienen kreeg van licentiemanager Nils Van Brantegem deze week positief advies voor de licentie van eerste nationale. Er worden van ook geen bezwaren meer verwacht die de effectieve toekenning van de licentie in de weg staan. Die licentie bevestigt dat Tienen aan alle extrasportieve voorwaarden voldoet om in eerste nationale aan te treden. Dank aan iedereen die het dossier andermaal nauwgezet mee heeft voorbereid.

22/03/2023

Wegens de sneeuw zijn de trainingen in de KVK Tienen Academy vandaag dinsdag 8 maart afgelast.

08/03/2023

De footlunch voor de partij KVK Tienen - KFC Dessel Sport op zondag 19 maart is ondertussen volzet. Je kan nu al reserveren voor de lunch tegen RFC Luik op 30 april via club100@kvktienen.be.

07/03/2023

De wegens de sneeuw uitgestelde thuiswedstrijd tegen R. Francs Borains wordt verplaatst naar woensdag 1 maart. Aftrap om 20 uur in het Bergéstadion.

10/02/2023

De 25-jarige aanvaller Yassine Bentayeb ruilt KVK Tienen met onmiddellijke ingang voor huidig competitieleider K. Patro Eisden Maasmechelen. De Fransman krijgt er de kans om een profcontract te onderschrijven. KVK Tienen wenst Yassine het beste toe voor zijn verdere voetbalcarrière en dankt hem voor zijn inzet de voorbije maanden.

31/01/2023

Pieter Jochmans blesseerde zich op het veld van Jong AA Gent aan het aangezicht. Ondertussen onderging hij een operatie aan de neus. Er zouden geen extra ingrepen nodig zijn. Jochmans moet het nu twee weken rustig aan doen om dan op te bouwen met een gezichtsmasker als bescherming. Verwacht wordt dat de middenvelder een maand onbeschikbaar blijft.

24/01/2023

De wedstrijd KVK Tienen - KSK Heist wordt verplaatst van zondag 5 februari naar vrijdag 3 februari. Aftrap om 20.30 uur. Voor aanvang kan je genieten van een authentiek Thais Food Buffet, na de wedstrijd is er in de bodega de Funky Friday Party van onze spelers.

23/01/2023
Op dinsdag 17 januari oefent KVK Tienen op het veld van KVV Thes Sport. In die wedstrijd komen vooral jongens in actie die de voorbije weken minder spelminuten hebben vergaard. Ook enkele beloften treden aan in deze partij. Aftrap om 20 uur.
 
15/01/2023

Verdediger Pieter Jochmans raakte in een duel op het veld van Jong AA Gent opnieuw ernstig geblesseerd in het aangezicht. Hij kwam in aanraking met het hoofd van een tegenstrever en brak daarbij opnieuw zijn neus, oogkas en sinussen. Ook tijdens een oefenwedstrijd tegen de beloften van KV Mechelen op 31 juli had hij deze ernstige blessure opgelopen. Jochmans stond sinds enkele weken opnieuw in de basis. Er wacht hem nu opnieuw een operatie en een herstelperiode. We wensen hem de komende weken een heel snel herstel toe na deze nieuwe opdoffer! Onze dank ook aan de ploegarts van AA Gent die Pieter zaterdagavond bijstond.

15/01/2023
Op vrijdag 30 december oefent ons elite-elftal bestaande uit spelers van de U19 en beloften tegen een selectie van de voetbalschool van het Nederlandse ADO Den Haag. Aftrap om 19 uur in het Bergéstadion. Een mooie gelegenheid om onze jonge talenten aan het werk te zien!
 
23/12/2022

Ontdek onze partnerbrochure