K. Rupel Boom - KVK Tienen: stopgezet Printervriendelijke versie

Enkele seconden. Zo lang duurde vooraleer ref Calluy de wedstrijd onderbrak nadat een lichtmast naast de zittribune het liet afweten. De reden: brand in de stroomcabine onderaan de lichtmast. 
 
Zoals het reglement voorschrijft wachtten spelers, staf en scheidsrechters een half uur lang op een oplossing. Al snel was echter duidelijk dat de schade te groot was. De wedstrijd werd omstreeks 20.30 uur dan ook definitief afgefloten. De aanwezige fans kregen hun ticket terugbetaald. Voor de Tiense fans volgde een terugreis zonder voetbal. Ondertussen kwam ook de lokale brandweer zich vergewissen van de schade.
 
Het is de voetbalbond die deze zaak nu verder opvolgt en bepaalt of aan de reglementaire voorwaarden is voldaan om een 0-5 forfaitscore te laten optekenen. 
 
De manschappen van trainer Hias kunnen meteen toewerken naar de volgende partij. Volgende zondag wacht in het Bergéstadion een stevige klus tegen RAAL La Louvière. De nieuwkomer in de reeks voert met een 9 op 9 de rangschikking aan.
 
K. Rupel Boom FC: Laverge, Neral, Vervoort, Bourdouxhe, Mmaee, Traoré, Gadji, Mwenda, Aydouni, Thiel, Bliek. 
KVK Tienen: Herbots, Bergiers, Meeus, Vanwesemael, Saidi, Naudts, Singh, Claes, Bogaerts, Matterne, Kempeneers.
Scheidsrechter: Ruben Calluy
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
-
-


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van mevrouw Mathilde Beelen. Vele fans herinneren zich haar ongetwijfeld als ‘Matilleke’ die in de grote kantine een tiental jaar geleden mee instond voor de bediening. KVK Tienen betuigt haar oprecht medeleven aan familie en vrienden. Het overlijdensbericht vind je hier.

31/05/2023

We vernemen het overlijden van oud-KVK Tienen speler Dirk Crabbé. Hij werd 65 jaar. De aanvallende middenvelder voetbalde tussen 1986 en 1989 drie seizoenen lang bij Tienen onder leiding van trainers Jaak Merchez en Jean-Pierre Vande Velde. Eerder voetbalde hij voor KV Mechelen, KV Kortrijk en Stade Leuven. We betuigen ons medeleven aan familie en vrienden.

22/05/2023

Supporters opgelet: de wedstrijd tegen de beloften van R. Antwerp FC is verplaatst van zaterdagavond 20 mei naar vrijdagavond 19 mei. Aftrap om 20 uur op het Lisp in Lier.

16/05/2023

KVK Tienen heeft de licentie voor eerste nationale seizoen 2023-2024 nu ook officieel te pakken. Indien de club zich ook sportief kan handhaven staat niets een verlengd verblijf in eerste nationale in de weg. Het behalen van een licentie is allerminst een formaliteit gezien de vele verplichtingen en de stevige administratieve voorbereiding. Proficiat aan iedereen die hier aan meewerkte.

19/04/2023

KVK Tienen kreeg van licentiemanager Nils Van Brantegem deze week positief advies voor de licentie van eerste nationale. Er worden van ook geen bezwaren meer verwacht die de effectieve toekenning van de licentie in de weg staan. Die licentie bevestigt dat Tienen aan alle extrasportieve voorwaarden voldoet om in eerste nationale aan te treden. Dank aan iedereen die het dossier andermaal nauwgezet mee heeft voorbereid.

22/03/2023

Wegens de sneeuw zijn de trainingen in de KVK Tienen Academy vandaag dinsdag 8 maart afgelast.

08/03/2023

De footlunch voor de partij KVK Tienen - KFC Dessel Sport op zondag 19 maart is ondertussen volzet. Je kan nu al reserveren voor de lunch tegen RFC Luik op 30 april via club100@kvktienen.be.

07/03/2023

De wegens de sneeuw uitgestelde thuiswedstrijd tegen R. Francs Borains wordt verplaatst naar woensdag 1 maart. Aftrap om 20 uur in het Bergéstadion.

10/02/2023

De 25-jarige aanvaller Yassine Bentayeb ruilt KVK Tienen met onmiddellijke ingang voor huidig competitieleider K. Patro Eisden Maasmechelen. De Fransman krijgt er de kans om een profcontract te onderschrijven. KVK Tienen wenst Yassine het beste toe voor zijn verdere voetbalcarrière en dankt hem voor zijn inzet de voorbije maanden.

31/01/2023

Pieter Jochmans blesseerde zich op het veld van Jong AA Gent aan het aangezicht. Ondertussen onderging hij een operatie aan de neus. Er zouden geen extra ingrepen nodig zijn. Jochmans moet het nu twee weken rustig aan doen om dan op te bouwen met een gezichtsmasker als bescherming. Verwacht wordt dat de middenvelder een maand onbeschikbaar blijft.

24/01/2023

Ontdek onze partnerbrochure