Hoogstraten VV - KVK Tienen: 1 - 0 Printervriendelijke versie

Hoogstraten maakte een knappe remonte in de terugronde en had nog enkele puntjes nodig om het behoud te verzekeren. KVK wilde na de mooie collectieve prestaties tegen Knokke en Luik nog eens uitpakken met een driepunter. Trainer Hias kon een beroep doen op de volledige spelerskern. Arrivas en Yagan waren onbeschikbaar.
 
KVK dreigde meteen na de aftrap via Naudts en speelde ook een degelijk openingskwartier. Toch moest doelman Herbots zich na een kwartier in de herneming gewonnen geven op een poging van Martijn Brandts vanuit het pak. Een verlengde vrije trap van Hoogstraten viel op de dwarsligger, maar ook de Tiense doelman stond prima gepositioneerd om de 2-0 te beletten. Een de overkant bracht een schot van Claes te weinig gevaar.
 
Tienen kwam scherper uit de kleedkamers met een poging van Jochmans. Amardeep Singh was nog het dichtste bij de gelijkmaker, maar ook zijn poging belandde van dichtbij de op de lat. De bezoekers namen het heft in handen, maar echt grote uitgespeelde kansen bleven uit. Ook invallers Saidi en Vanweerts konden de bakens niet meer verzetten. De thuisploeg kon na 90 minuten het behoud vieren.
 
Zaterdagavond staat de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2022-2023 op de agenda. Dan komt KVK Ninove op bezoek. De ploeg nam de moedige beslissing om geen licentie voor eerste nationale aan te vragen na het onverwachte overlijden van hun clubvoorzitter. Dat betekent niet dat men zich sportief zomaar laat wegzetten. Dit weekend wonnen de Oost-Vlamingen nog van Winkel Sport.
 
Hoogstraten VV: Kustermans, Van Dooren, Vermeeren, Lauwers, Bevers (88’ Bastiaensen), Milts, Havermans, Brandt, Verheyen, Meeuwis, Tilburgs.
KVK Tienen: Herbots, Chantrain, Bergiers, Meeus, Vanwesemael (75’ Vanweerts), Naudts, Singh, Claes, Jochmans (85’ Bracké), Marchal (75’ Saidi), Matterne.
Doelpunten: 16’ Brandt (1-0)
Geel: Bevers, Vermeeren, Milts, Jochmans
Scheidsrechter: Ruben Calluy
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Thes Sport
KVK Tienen
zaterdag 30 september
19.30 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Supporters die willen genieten van de gastronomische footlunch voor de wedstrijd tegen de U23 van OH Leuven op 24 september zijn er best snel bij. Er zijn nog een tiental plaatsen beschikbaar. Meer info hier.

08/09/2023

Opgelet: de wedstrijd tegen UR Namen op zondag 3 september (15 uur) wordt niet in Namen maar in nabije Jambes afgewerkt: Stade Nid des Merles, Allée du Stade 3 5100 Namen. We vernemen dat in de omgeving die dag ook een grote broncanterie-markt plaatsvindt, wat voor extra mobiliteitsuitdagingen zou kunnen zorgen. Het ‘oude’ stadion van Namen zou in de toekomst ingericht worden als parking.

30/08/2023

Op donderdag 10 augustus voetballen de Tiense beloften in het Bergéstadion tegen de elite van OH Leuven. Aftrap om 19 uur! Zaterdag 12 augustus voetbalt het eerste herenelftal bijkomend op het terrein van derde amateurklasser Berg en Dal. Aftrap in Meerhout om 12 uur ’s middags. 

10/08/2023

Er is een extra wedstrijd aan het oefenprogramma toegevoegd. Op woensdag 16 augustus oefent KVK Tienen in het Bergéstadion tegen derde amateurklasser RAS Jodoigne. Aftrap om 20 uur.

05/08/2023

Wie onze beloften aan het werk wil zien kan op woensdagavond 26 juli terecht in het Bergéstadion. Tegenstander in de oefenpartij is eersteprovincialer KOSC Wijgmaal (20.30 uur). Zondag is tweedeprovincialer Averbode-Okselaar te gast (aftrap 15 uur).

25/07/2023

Noteer alvast in je agenda: de jaarlijkse ploegvoorstelling is gepland op vrijdag 18 augustus vanaf 18 uur. Na afloop volgt een wedstrijd van onze beloften. 

02/07/2023

We vernemen het overlijden van mevrouw Mathilde Beelen. Vele fans herinneren zich haar ongetwijfeld als ‘Matilleke’ die in de grote kantine een tiental jaar geleden mee instond voor de bediening. KVK Tienen betuigt haar oprecht medeleven aan familie en vrienden. Het overlijdensbericht vind je hier.

31/05/2023

We vernemen het overlijden van oud-KVK Tienen speler Dirk Crabbé. Hij werd 65 jaar. De aanvallende middenvelder voetbalde tussen 1986 en 1989 drie seizoenen lang bij Tienen onder leiding van trainers Jaak Merchez en Jean-Pierre Vande Velde. Eerder voetbalde hij voor KV Mechelen, KV Kortrijk en Stade Leuven. We betuigen ons medeleven aan familie en vrienden.

22/05/2023

Supporters opgelet: de wedstrijd tegen de beloften van R. Antwerp FC is verplaatst van zaterdagavond 20 mei naar vrijdagavond 19 mei. Aftrap om 20 uur op het Lisp in Lier.

16/05/2023

KVK Tienen heeft de licentie voor eerste nationale seizoen 2023-2024 nu ook officieel te pakken. Indien de club zich ook sportief kan handhaven staat niets een verlengd verblijf in eerste nationale in de weg. Het behalen van een licentie is allerminst een formaliteit gezien de vele verplichtingen en de stevige administratieve voorbereiding. Proficiat aan iedereen die hier aan meewerkte.

19/04/2023

Ontdek onze partnerbrochure