Flankaanvaller Terry Osei-Berkoe naar KVK Tienen Printervriendelijke versie

KVK Tienen kwam tot een overeenkomst met de 23-jarige Terry Osei-Berkoe (°9/1/1998, 1,73m). Hij trainde al even mee en kon de technische staf overtuigen van zijn meerwaarde voor het team.
 
Terry Osei-Berkoe is een snelle rechtsvoetige flankaanvaller die overkomt van 1B-club Lierse Kempenzonen. De geboren en getogen Bruggeling die ook een mooie actie in de voeten heeft, begon te voetballen bij Daring Brugge en kwam via Cercle Brugge op 10-jarige leeftijd bij Club Brugge terecht. Daar doorliep hij alle jeugdreeksen en ontpopte hij zich tot jeugdinternational bij de U17, U18 en U19. Eén keer zat hij ook in de wedstrijdselectie van de A-kern. In het kader van een samenwerkingsakkoord voetbalde hij ook een seizoen bij eerstenationaler FC Knokke. Daar leerde hij ook die andere Tiense aanwinst Jesse Mputu kennen.
 
In 2019 ruilde hij Club NXT voor Lierse Kempenzonen. Maar dan volgde de corona-pandemie.
 
Terry Osei-Berkoe woont ondertussen in Scherpenheuvel en is de zoon van William Osei-Berokoe, in de jaren ’90 een gerespecteerde prof bij Cercle en Roeselare. Hij heeft de Belgisch-Ghanese nationaliteit.
 
‘Ik heb de jongste maanden door de omstandigheden niet veel gespeeld, maar dat maakt me alleen maar hongeriger’, aldus Terry Osei-Berkoe.
 
Hij tekent een contract voor één seizoen. Welkom bij KVK Tienen!
 
Terry Osei-Berkoe met voorzitter Johan Vos en sportief en technisch manager Bart Vanhoudt.
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Thes Sport
KVK Tienen
zaterdag 30 september
19.30 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Supporters die willen genieten van de gastronomische footlunch voor de wedstrijd tegen de U23 van OH Leuven op 24 september zijn er best snel bij. Er zijn nog een tiental plaatsen beschikbaar. Meer info hier.

08/09/2023

Opgelet: de wedstrijd tegen UR Namen op zondag 3 september (15 uur) wordt niet in Namen maar in nabije Jambes afgewerkt: Stade Nid des Merles, Allée du Stade 3 5100 Namen. We vernemen dat in de omgeving die dag ook een grote broncanterie-markt plaatsvindt, wat voor extra mobiliteitsuitdagingen zou kunnen zorgen. Het ‘oude’ stadion van Namen zou in de toekomst ingericht worden als parking.

30/08/2023

Op donderdag 10 augustus voetballen de Tiense beloften in het Bergéstadion tegen de elite van OH Leuven. Aftrap om 19 uur! Zaterdag 12 augustus voetbalt het eerste herenelftal bijkomend op het terrein van derde amateurklasser Berg en Dal. Aftrap in Meerhout om 12 uur ’s middags. 

10/08/2023

Er is een extra wedstrijd aan het oefenprogramma toegevoegd. Op woensdag 16 augustus oefent KVK Tienen in het Bergéstadion tegen derde amateurklasser RAS Jodoigne. Aftrap om 20 uur.

05/08/2023

Wie onze beloften aan het werk wil zien kan op woensdagavond 26 juli terecht in het Bergéstadion. Tegenstander in de oefenpartij is eersteprovincialer KOSC Wijgmaal (20.30 uur). Zondag is tweedeprovincialer Averbode-Okselaar te gast (aftrap 15 uur).

25/07/2023

Noteer alvast in je agenda: de jaarlijkse ploegvoorstelling is gepland op vrijdag 18 augustus vanaf 18 uur. Na afloop volgt een wedstrijd van onze beloften. 

02/07/2023

We vernemen het overlijden van mevrouw Mathilde Beelen. Vele fans herinneren zich haar ongetwijfeld als ‘Matilleke’ die in de grote kantine een tiental jaar geleden mee instond voor de bediening. KVK Tienen betuigt haar oprecht medeleven aan familie en vrienden. Het overlijdensbericht vind je hier.

31/05/2023

We vernemen het overlijden van oud-KVK Tienen speler Dirk Crabbé. Hij werd 65 jaar. De aanvallende middenvelder voetbalde tussen 1986 en 1989 drie seizoenen lang bij Tienen onder leiding van trainers Jaak Merchez en Jean-Pierre Vande Velde. Eerder voetbalde hij voor KV Mechelen, KV Kortrijk en Stade Leuven. We betuigen ons medeleven aan familie en vrienden.

22/05/2023

Supporters opgelet: de wedstrijd tegen de beloften van R. Antwerp FC is verplaatst van zaterdagavond 20 mei naar vrijdagavond 19 mei. Aftrap om 20 uur op het Lisp in Lier.

16/05/2023

KVK Tienen heeft de licentie voor eerste nationale seizoen 2023-2024 nu ook officieel te pakken. Indien de club zich ook sportief kan handhaven staat niets een verlengd verblijf in eerste nationale in de weg. Het behalen van een licentie is allerminst een formaliteit gezien de vele verplichtingen en de stevige administratieve voorbereiding. Proficiat aan iedereen die hier aan meewerkte.

19/04/2023

Ontdek onze partnerbrochure