Beker van België | KVV Zelzate - KVK Tienen: 0 - 3 Printervriendelijke versie

KVK Tienen won de eerste wedstrijd met inzet in tien maanden op het veld van KVV Zelzate met 0-3.
 
In de eerste helft van het bekerduel waren er weinig kansen te noteren. De counterende Mputi en Yagan konden niet scoren. Tienen kwam scherper uit te kleedkamers en nam de partij in handen. Bogaerts opende de score na 54 minuten voetballen met een kopbal op voorzet van Swerten. Laureys scoorde in het slotkwartier nog twee keer. Thuisdoelman Trouvé voorkwam dat Laureys een derde keer scoorde met een mooie lob.
 
De volgende tegenstander in de Beker van België is FC Ganshoren. De club uit tweede afdeling speelde 2-2 op het veld van eerstenationaler KSK Heist, maar haalde het via de penalty’s (7-6).
 
KVV Zelzate: Robbe Trouvé, Pieter Grootaert, Jens Vandenhende, Ennio Martens , Benjamin De Bremme (54’ Preben Van Wesemael), Christophe Van Gysel, Emmanuel Annor (20’ Simon Lanckman), Stijn Cools-Ceuppens, Emmanuel-Koffi Nyarko, Floris Criel (54’ Indyana Van Camp) en Richard Antwi-Manu (71’ Lauden Decorte).
KVK Tienen: Hannes, Vos, Farin (71’ Jochmans), Mputu (87’ Coenen), Yagan (46’ Claes), Singh (33’ Meeus), Swerten, Spaenhoven, Bogaerts, Laureys (87’ Matterne).
Doelpunten: 54’ Bogaerts, 75’ Laureys, 85’ Laureys
Geel: Lanckman, Jochmans
Scheidsrechter: Michael Lonnoy
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Cercle Brugge
KVK Tienen
donderdag 28 oktober 2021
20 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021
Supportersclub V-side legt een bus in naar Cercle Brugge voor de bekerwedstrijd. Voor 10 euro kan je al mee. De tickets bij Cercle kosten 5 euro. Niet twijfelen dus! Inschrijven voor de bus kan bij daviddegent@gmail.com of in Café 't Hoekske aan de Oude Leuvensestraat/Albertvest. Tickets voor de wedstrijd kan je ter plaatse kopen.
18/10/2021

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Jammer genoeg kunnen we geen inschrijvingen meer aanvaarden voor het gastronomisch buffet voor de wedstrijd KVK Tienen - Olympic Charleroi. Alle beschikbare plaatsen zijn ingenomen. Binnenkort kan je inschrijven voor het volgende diner.

15/09/2021

Ontdek onze partnerbrochure