Young Reds - KVK Tienen: 1 - 1 Printervriendelijke versie

KVK Tienen begon aan de partij tegen het jonge R. Antwerp FC op het veld van Lierse zonder de geschorste Andries Claes. Ceulemans kwam opnieuw in het elftal.
 
Tienen begon goed aan de partij met druk naar voren, maar het was Antwerp dat na 14 minuten al scoorde via Vanhees na een snelle omschakeling. Een koude douche voor KVK dat even aangeslagen stond te voetballen. De thuisploeg bleef dreigen in de rug van de Tiense verdediging. Vooral Udoh toonde zich enkele keren gevaarlijk. Richting de pauze kwam ook KVK opnieuw gevaarlijk opzetten. Doelman Devalckeneer zat er tot twee keer toe goed tussen bij een poging van Vanhaeren en de rebound via Naudts.
 
Na de herneming drukte KVK Tienen het gaspedaal verder in. De thuisploeg moest verder achteruit en raakte maar moeilijk van onder de Tiense dreiging uit. Bergiers en El Harrak kregen het vizier niet scherp. Trainer Hias schakelde nog een tandje bij door verdediger Meeus naar de kant te halen voor Yagan. Die trapte naast. De thuisgoalie moest zich ook onderscheiden op een poging van Ngongo.
 
Na 73 minuten was de verdiende gelijkmaker eindelijk een feit. Nadat doelman Devalckeneer een scherp schot van Ceulemans afweerde trapte Naudts de bal over de doellijn. Een fraai combinerend Tienen bleef ook daarna gevaarlijk en kon aanspraak maken op een driepunter. Toch bleef tot in de slotminuten ook opletten voor de schaarse Antwerpse tegenprikjes. Beide ploegen verdeelden na negentig minuten de punten.
 
Volgend weekend ontvangt KVK Tienen het jonge AA Gent in het Bergéstadion. 
 
Young Reds: Niels Devalckeneer, Michael Davis, Eran Tuypens, Kobe Corbanie (62’ Nolan Gillot), Abderrahman Amal, Mahamadou Doumbia (81’ Gwendal Degallaix), Milan Smits (62’ Noa Wyns), Adam Zaânan, Dieter Vanhees, Glodi Mbuyi-Mbayo (62’ Andreas Verstraeten), Victor Udoh.
KVK Tienen: Aladin Bizimana, Matisse Bergiers, Lucas Chantrain, Hannes Meeus (56’ Yvan Yagan), Ayoub El Harrak (88’ Daan Materne), Senne Ceulemans (80’ Adrien Marchal), Vincent De Vos, Pieter Jochmans, Joachim Ngongo (88’ Gil Vandamme), Arne Naudts, Tibe Vanhaeren.
Doelpunten: 14’ Vanhees (1-0), 73’ Naudts (1-1)
Geel: Amal, Naudts, Bergiers, Degallaix
Scheidsrechter: de heer Florian Stove
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
RAAL La Louvière
zondag 10 december
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Jorte Jacobs uit Leuven onderschrijft als jeugdspeler een eerste jongerencontract bij de A-kern. Ook volgend seizoen kan hij zich verder ontwikkelen bij KVK Tienen. De 19-jarige middenvelder mocht dit seizoen al vijf keer invallen in competitiewedstrijden. Proficiat Jorte!
 
26/11/2023

KVK Tienen is op zoek naar 2 medewerkers: een poetsdame of heer die 2 keer per week de toiletten in het hoofdgebouw van het Bergéstadion en de douches van de kleedkamers netjes houdt. Daarnaast een beheerder van de kleedkamers voor controle en beheer kleedkamers op zaterdag van 10.30 uur en 18 uur. We bieden een vrijwilligersvergoeding. Interesse? Stuur een mailtje naar secretariaat@kvktienen.be of contacteer jeugdvoorzitter Peter Denruyter.

11/11/2023

Wil je kind in de toekomst bij KVK Tienen voetballen? De talentendagen van de KVK Tienen Academy voor 2024 vinden plaats op maandag 15 januari (U6 tot U9) en dinsdag 30 janauri (U10 tot U13). Inschrijven kan vanaf december via deze website.

11/11/2023

Wegens het stormweer zijn de trainingen van de KVK Tienen Academy op donderdag 2 november afgelast.

02/11/2023

Supporters die willen genieten van de gastronomische footlunch voor de wedstrijd tegen de U23 van OH Leuven op 24 september zijn er best snel bij. Er zijn nog een tiental plaatsen beschikbaar. Meer info hier.

08/09/2023

Opgelet: de wedstrijd tegen UR Namen op zondag 3 september (15 uur) wordt niet in Namen maar in nabije Jambes afgewerkt: Stade Nid des Merles, Allée du Stade 3 5100 Namen. We vernemen dat in de omgeving die dag ook een grote broncanterie-markt plaatsvindt, wat voor extra mobiliteitsuitdagingen zou kunnen zorgen. Het ‘oude’ stadion van Namen zou in de toekomst ingericht worden als parking.

30/08/2023

Op donderdag 10 augustus voetballen de Tiense beloften in het Bergéstadion tegen de elite van OH Leuven. Aftrap om 19 uur! Zaterdag 12 augustus voetbalt het eerste herenelftal bijkomend op het terrein van derde amateurklasser Berg en Dal. Aftrap in Meerhout om 12 uur ’s middags. 

10/08/2023

Er is een extra wedstrijd aan het oefenprogramma toegevoegd. Op woensdag 16 augustus oefent KVK Tienen in het Bergéstadion tegen derde amateurklasser RAS Jodoigne. Aftrap om 20 uur.

05/08/2023

Wie onze beloften aan het werk wil zien kan op woensdagavond 26 juli terecht in het Bergéstadion. Tegenstander in de oefenpartij is eersteprovincialer KOSC Wijgmaal (20.30 uur). Zondag is tweedeprovincialer Averbode-Okselaar te gast (aftrap 15 uur).

25/07/2023

Noteer alvast in je agenda: de jaarlijkse ploegvoorstelling is gepland op vrijdag 18 augustus vanaf 18 uur. Na afloop volgt een wedstrijd van onze beloften. 

02/07/2023

Ontdek onze partnerbrochure