KVK Tienen - KVC Winkel Sport: 0 - 3 Printervriendelijke versie

Winkel Sport verloor nog niet dit seizoen en zakte dus met vertrouwen af naar het Bergéstadion. KVK Tienen zette ondanks de nederlaag een degelijke prestatie neer bij Francs Borains en wilde voor eigen publiek punten oogsten. Dat moest zonder de geschorste Chantrain en de geblesseerden Bentayeb, Claes en Jochmans. Bogaerts keerde terug in de basis na zijn neusbreuk en ook Vanweerts kwam opnieuw in de selectie na een blessure. Bouzian nam opnieuw plaats onder de lat.
 
KVK Tienen dreigde in de openingsfase via Saidi. Het was echter Winkel Sport dat de score kon openen. Beyens trapte een teruglegger van Dewaegemaeker laag tegen de netten. Tienen combineerde zich aan de overzijde richting het bezoekende doel, maar kwam niet tot echte doelkansen. Dat gold overigens ook voor een verdedigend voetballend Winkel Sport dat mikte op de snelle omschakeling, maar niet echt kon dreigen.
 
Na de herneming redde Bouzian de Tiense meubelen met twee knappe parades op pogingen van Beyens en Debouver. Het was de thuisploeg die zich nu meer op helft van Winkel nestelde, maar doelman Kudimbana moest zich gesteund door zijn stugge defensie aanvankelijk niet onderscheiden. 
 
Op het uur veranderde dat met twee pogingen van Naudts. Een eerste keer met een trap vanuit een scherpe hoek en enkele minuten later toen hij een voorzet knap met het hoofd verlengde. Toch bleef het achtervolgen voor Tienen dat bleef zoeken naar openingen. De ingevallen Vanweerts moest bovendien al snel opnieuw naar de kant met een blessure.
 
Aan de overkant trapte Van De Velde op de paal. Met nog eenk kwartier op de klok mocht de vrijgelopen Beyens opnieuw aanleggen. Met een laag overhoeks schot tekende hij voor de 0-2. Libbrecht maakte er met een knap afstandsschot net onder de dwarsligger even later 0-3 van. Boeken dicht voor KVK Tienen  dat volgend weekend voor eigen publiek een herkansing krijgt tegen K. Patro Maasmechelen. 
 
KVK Tienen: Bouzian, Bergiers, Meeus, Vanwesemael, Saidi (62’ Vanweerts, 74’ Lénaers), Naudts, Yagan, Singh (71’ Bracké), Bogaerts, Matterne, Kempeneers.
Winkel Sport: Kudimbana, Dujardin, Verhooghe, Reuse, Debouver (83’ Vandendriessche), Beyens, Clyncke (84’ Kudimbana), Deschilder, Dauchy, Libbrecht (85’ Van Marcke). , Dewaegemaeker (60’ Van De Velde).
Doelpunten: 9’ en 76’ Beyens (0-1 en 0-2)
Geel: Singh, Clyncke, Kudimbana
Scheidsrechter: Pieter Vandevenne
 
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
-
-


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van mevrouw Mathilde Beelen. Vele fans herinneren zich haar ongetwijfeld als ‘Matilleke’ die in de grote kantine een tiental jaar geleden mee instond voor de bediening. KVK Tienen betuigt haar oprecht medeleven aan familie en vrienden. Het overlijdensbericht vind je hier.

31/05/2023

We vernemen het overlijden van oud-KVK Tienen speler Dirk Crabbé. Hij werd 65 jaar. De aanvallende middenvelder voetbalde tussen 1986 en 1989 drie seizoenen lang bij Tienen onder leiding van trainers Jaak Merchez en Jean-Pierre Vande Velde. Eerder voetbalde hij voor KV Mechelen, KV Kortrijk en Stade Leuven. We betuigen ons medeleven aan familie en vrienden.

22/05/2023

Supporters opgelet: de wedstrijd tegen de beloften van R. Antwerp FC is verplaatst van zaterdagavond 20 mei naar vrijdagavond 19 mei. Aftrap om 20 uur op het Lisp in Lier.

16/05/2023

KVK Tienen heeft de licentie voor eerste nationale seizoen 2023-2024 nu ook officieel te pakken. Indien de club zich ook sportief kan handhaven staat niets een verlengd verblijf in eerste nationale in de weg. Het behalen van een licentie is allerminst een formaliteit gezien de vele verplichtingen en de stevige administratieve voorbereiding. Proficiat aan iedereen die hier aan meewerkte.

19/04/2023

KVK Tienen kreeg van licentiemanager Nils Van Brantegem deze week positief advies voor de licentie van eerste nationale. Er worden van ook geen bezwaren meer verwacht die de effectieve toekenning van de licentie in de weg staan. Die licentie bevestigt dat Tienen aan alle extrasportieve voorwaarden voldoet om in eerste nationale aan te treden. Dank aan iedereen die het dossier andermaal nauwgezet mee heeft voorbereid.

22/03/2023

Wegens de sneeuw zijn de trainingen in de KVK Tienen Academy vandaag dinsdag 8 maart afgelast.

08/03/2023

De footlunch voor de partij KVK Tienen - KFC Dessel Sport op zondag 19 maart is ondertussen volzet. Je kan nu al reserveren voor de lunch tegen RFC Luik op 30 april via club100@kvktienen.be.

07/03/2023

De wegens de sneeuw uitgestelde thuiswedstrijd tegen R. Francs Borains wordt verplaatst naar woensdag 1 maart. Aftrap om 20 uur in het Bergéstadion.

10/02/2023

De 25-jarige aanvaller Yassine Bentayeb ruilt KVK Tienen met onmiddellijke ingang voor huidig competitieleider K. Patro Eisden Maasmechelen. De Fransman krijgt er de kans om een profcontract te onderschrijven. KVK Tienen wenst Yassine het beste toe voor zijn verdere voetbalcarrière en dankt hem voor zijn inzet de voorbije maanden.

31/01/2023

Pieter Jochmans blesseerde zich op het veld van Jong AA Gent aan het aangezicht. Ondertussen onderging hij een operatie aan de neus. Er zouden geen extra ingrepen nodig zijn. Jochmans moet het nu twee weken rustig aan doen om dan op te bouwen met een gezichtsmasker als bescherming. Verwacht wordt dat de middenvelder een maand onbeschikbaar blijft.

24/01/2023

Ontdek onze partnerbrochure