KVK Tienen - KVC Winkel Sport: 0 - 3 Printervriendelijke versie

Winkel Sport verloor nog niet dit seizoen en zakte dus met vertrouwen af naar het Bergéstadion. KVK Tienen zette ondanks de nederlaag een degelijke prestatie neer bij Francs Borains en wilde voor eigen publiek punten oogsten. Dat moest zonder de geschorste Chantrain en de geblesseerden Bentayeb, Claes en Jochmans. Bogaerts keerde terug in de basis na zijn neusbreuk en ook Vanweerts kwam opnieuw in de selectie na een blessure. Bouzian nam opnieuw plaats onder de lat.
 
KVK Tienen dreigde in de openingsfase via Saidi. Het was echter Winkel Sport dat de score kon openen. Beyens trapte een teruglegger van Dewaegemaeker laag tegen de netten. Tienen combineerde zich aan de overzijde richting het bezoekende doel, maar kwam niet tot echte doelkansen. Dat gold overigens ook voor een verdedigend voetballend Winkel Sport dat mikte op de snelle omschakeling, maar niet echt kon dreigen.
 
Na de herneming redde Bouzian de Tiense meubelen met twee knappe parades op pogingen van Beyens en Debouver. Het was de thuisploeg die zich nu meer op helft van Winkel nestelde, maar doelman Kudimbana moest zich gesteund door zijn stugge defensie aanvankelijk niet onderscheiden. 
 
Op het uur veranderde dat met twee pogingen van Naudts. Een eerste keer met een trap vanuit een scherpe hoek en enkele minuten later toen hij een voorzet knap met het hoofd verlengde. Toch bleef het achtervolgen voor Tienen dat bleef zoeken naar openingen. De ingevallen Vanweerts moest bovendien al snel opnieuw naar de kant met een blessure.
 
Aan de overkant trapte Van De Velde op de paal. Met nog eenk kwartier op de klok mocht de vrijgelopen Beyens opnieuw aanleggen. Met een laag overhoeks schot tekende hij voor de 0-2. Libbrecht maakte er met een knap afstandsschot net onder de dwarsligger even later 0-3 van. Boeken dicht voor KVK Tienen  dat volgend weekend voor eigen publiek een herkansing krijgt tegen K. Patro Maasmechelen. 
 
KVK Tienen: Bouzian, Bergiers, Meeus, Vanwesemael, Saidi (62’ Vanweerts, 74’ Lénaers), Naudts, Yagan, Singh (71’ Bracké), Bogaerts, Matterne, Kempeneers.
Winkel Sport: Kudimbana, Dujardin, Verhooghe, Reuse, Debouver (83’ Vandendriessche), Beyens, Clyncke (84’ Kudimbana), Deschilder, Dauchy, Libbrecht (85’ Van Marcke). , Dewaegemaeker (60’ Van De Velde).
Doelpunten: 9’ en 76’ Beyens (0-1 en 0-2)
Geel: Singh, Clyncke, Kudimbana
Scheidsrechter: Pieter Vandevenne
 
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

URSL Visé
KVK Tienen
zondag 11 december
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Ook KVK Tienen krijgt te maken met de stijgende energiekosten. De club is dan ook extra waakzaam wat betreft het gebruik van elektriciteit en dus ook stadionverlichting. Daarom vervroegen we het aanvangsuur van de wedstrijden KVK Tienen - Hoogstraten VV (4/12) en KVK Tienen - R. Francs Borains (22/1) in overleg met onze tegenstanders met een half uur naar 14.30 uur. Eerder is omwille van de WK-finale de derby tegen de U23 van OH Leuven (18/12) al vervroegd naar 13.30 uur. De meest recente versie van de wedstrijdkalender vind je hier.
 
18/11/2022

De wedstrijd op het veld van Rupel Boom werd op zaterdag 4 september kort na de aftrap stopgezet nadat er brand in een lichtmast was uitgebroken. De beroepscommissie kende de drie punten met 0-5 forfaitcijfers toe aan KVK Tienen. Rupel Boom tekende daarna nog evocatieberoep aan, maar ook de evocatiecommissie bevestigde eerder deze week de uitspraak van de beroepscomissie. De 0-5-cijfers en drie punten voor KVK Tienen blijven dus behouden.

17/11/2022

Op zondag 18 december staat in Qatar de finale van het wereldkampioenschap voetbal op het programma. De partij start om 16 uur. Om supporters de kans te geven deze wedstrijd ook te volgen en er een unieke voetbalmiddag van te maken is de derby KVK Tienen - U23 OH Leuven in het Bergéstadion vervroegd naar 13.30 uur!

14/11/2022

Het beroepscomité van de KBVB besliste dat KVK Tienen de wedstrijd op het veld van K. Rupel Boom wint met 0-5-forfaitcijfers. De zaterdagavondwedstrijd werd stopgezet toen er na enkele seconden brand uitbrak in een lichtmast en het euvel na 30 minuten wachten niet opgelost geraakte. Het sportcomité besliste eerder dat de wedstrijd moest herspeeld worden, maar KVK Tienen kreeg in hoger beroep gelijk en krijgt er dus drie punten bij.

07/10/2022

De wedstrijd op het veld van Rupel Boom werd op zaterdag 4 september kort na de aftrap stopgezet nadat er brand in een lichtmast was uitgebroken. Het Sportcomité van de KBVB besliste vorige week dat de wedstrijd herspeeld moet worden. KVK Tienen nam kennis van de motivatie van deze uitspraak en besliste na beraad om beroep aan te tekenen. Wordt dus vervolgd.

21/09/2022

Doelman Wouter Nijsen ruilt KVK Tienen voor eersteprovincialer Juve Hasselt. Verdediger Luca Berten voetbalt volgend seizoen bij derde amateurklasser KVK Wellen. We wensen hen veel succes bij hun nieuwe club.

30/08/2022

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van tweede amateurklasser Belisia Bilzen met 1-2. Kort na de pauze kwam de thuisploeg op voorsprong in een wedstrijd waar weinig grote kansen te noteren waren, maar Monamay en Bracké stelden nog orde op zaken voor Tienen. Bouzian maakte zijn wederoptreden onder de lat na een schouderblessure.

28/08/2022

Je kan niet langer inschrijven voor het foot dinner met buffet voor de wedstrijd tegen Jong AA Gent. Alle beschikbare plaatsen zijn ingenomen. Je kan je uiteraard wel inschrijven voor een volgende wedstrijd

23/08/2022

Geen bekervoetbal op zondag 28 augustus, wel een extra oefenpartij op het veld van tweede amateurklasser Belisia Bilzen, getraind door Luc Nilis. Aftrap om 15 uur.

17/08/2022

KVK Tienen speelde 1-1 gelijk in de oefenwedstrijd op het veld van tweede amateurklasser Racing Hades. KVK Tienen toonde zich vooral voor de pauze. Nassim Saïdi zette de Tiense druk om in een voorsprong na een poging van Naudts. Tibo Herbots stond kort voor de pauze pal op een schot van de thuisploeg. In de tweede helft liet trainer Hias ook heel wat jongere spelers opdraven. De ingevallen doelman Wouter Nijsen stond enkele keren paraat, maar kon niet vermijden dat Elens de stand in evenwicht bracht. 

10/08/2022

Ontdek onze partnerbrochure