KVK Tienen - Hoogstraten VV: 1 - 1 Printervriendelijke versie

KVK Tienen heeft dit seizoen moeite om regelmaat te vinden in de resultaten. Dat ondervond het vorige week nog op het veld van Heist, waar een mooie eerste helft niet werd beloond met puntengewin. Winnen dan maar tegen rode lantaarn Hoogstraten VV, dat dit seizoen één keer kon winnen en twee keer gelijk speelde. Enkel drie punten konden volstaan voor Tienen. Bentayeb begon na zijn blessure in Heist op de bank, net als Singh en Chantrain.
 
De Tiense intenties waren duidelijk van bij het eerste fluitsignaal: druk zetten en scoren. Hoogstraten plooide zich noodgedwongen terug op de eigen speelhelft terwijl KVK een resem kansen afdwong. We noteerden onder andere een poging van Claes die voorlangs verdween na een schot van Kempeneers en een knappe pegel van Matterne die een attente Kustermans op z’n weg vond. Maar ook Naudts en Yagan lieten zich niet onbetuigd. De grootste kans was kort voor deze pauze misschien wel voor Yagan. De Tiense nummer tien mocht vrijstaand voor doel de hoek uitkiezen, maar kopte naast. 
 
De bezoekers mochten blij zijn dat ze met een 0-0-stand aan de tweede helft konden beginnen. Met hernieuwde moed probeerden ze  wat meer richting het Tiense doel te voetballen, maar het bleef vooral opletten voor de tegengoal. Een poging van Vanwesemael werd afgeblokt. Yagan en Naudts kregen het vizier niet scherp. Naarmate de partij vorderde voelde Hoogstraten dat er toch iets te rapen kon zijn. De ingevallen Odimboleko illustreerde dat met een mooie trap die de bovenkant van de lat streelde.  En precies dan deed Naudts aan de overkant wat al de hele wedstrijd lang een logisch gevolg van het dominante voetbal was: scoren voor Tienen. 
 
De opluchting maakte echter al snel plaats voor ontnuchtering. De bij Hoogstraten ingevallen Bastiaensen klom hoger dan de uitgekomen Bouzian en werkte zo een voorzet in de lege Tiense doelmond met nog vijf minuten te voetballen. Een verdedigend mistasten met stevige gevolgen. De bezoekers geloofden zelfs even in meer, maar de 1-1 was meteen ook de eindstand van de partij.
 
Een gewonnen punt voor Hoogstraten, twee verloren punten voor KVK Tienen dat deze partij met ruime cijfers had moeten winnen. 
 
KVK Tienen: Bouzian, Bergiers, Meeus, Vanwesemael, Naudts, Yagan (71’ Bentayeb), Bracké, Claes, Bogaerts, Matterne (79’ Arrivas), Kempeneers.
Hoogstraten VV: Kustermans, Van Dooren, Fall, Bevers (82’ Bastiaensen), De Almeida, Driesen (66’ Odimbokelo-Owandjilonge), Loshi, Verheyen, Budts (82’ Van Haperen), Meeuwis, Tilburgs.
Doelpunten: 80’ Naudts (1-0), 85’ Bastiaensen (1-1)
Scheidsrechter: Arne De Beuckelaer
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
-
-


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van mevrouw Mathilde Beelen. Vele fans herinneren zich haar ongetwijfeld als ‘Matilleke’ die in de grote kantine een tiental jaar geleden mee instond voor de bediening. KVK Tienen betuigt haar oprecht medeleven aan familie en vrienden. Het overlijdensbericht vind je hier.

31/05/2023

We vernemen het overlijden van oud-KVK Tienen speler Dirk Crabbé. Hij werd 65 jaar. De aanvallende middenvelder voetbalde tussen 1986 en 1989 drie seizoenen lang bij Tienen onder leiding van trainers Jaak Merchez en Jean-Pierre Vande Velde. Eerder voetbalde hij voor KV Mechelen, KV Kortrijk en Stade Leuven. We betuigen ons medeleven aan familie en vrienden.

22/05/2023

Supporters opgelet: de wedstrijd tegen de beloften van R. Antwerp FC is verplaatst van zaterdagavond 20 mei naar vrijdagavond 19 mei. Aftrap om 20 uur op het Lisp in Lier.

16/05/2023

KVK Tienen heeft de licentie voor eerste nationale seizoen 2023-2024 nu ook officieel te pakken. Indien de club zich ook sportief kan handhaven staat niets een verlengd verblijf in eerste nationale in de weg. Het behalen van een licentie is allerminst een formaliteit gezien de vele verplichtingen en de stevige administratieve voorbereiding. Proficiat aan iedereen die hier aan meewerkte.

19/04/2023

KVK Tienen kreeg van licentiemanager Nils Van Brantegem deze week positief advies voor de licentie van eerste nationale. Er worden van ook geen bezwaren meer verwacht die de effectieve toekenning van de licentie in de weg staan. Die licentie bevestigt dat Tienen aan alle extrasportieve voorwaarden voldoet om in eerste nationale aan te treden. Dank aan iedereen die het dossier andermaal nauwgezet mee heeft voorbereid.

22/03/2023

Wegens de sneeuw zijn de trainingen in de KVK Tienen Academy vandaag dinsdag 8 maart afgelast.

08/03/2023

De footlunch voor de partij KVK Tienen - KFC Dessel Sport op zondag 19 maart is ondertussen volzet. Je kan nu al reserveren voor de lunch tegen RFC Luik op 30 april via club100@kvktienen.be.

07/03/2023

De wegens de sneeuw uitgestelde thuiswedstrijd tegen R. Francs Borains wordt verplaatst naar woensdag 1 maart. Aftrap om 20 uur in het Bergéstadion.

10/02/2023

De 25-jarige aanvaller Yassine Bentayeb ruilt KVK Tienen met onmiddellijke ingang voor huidig competitieleider K. Patro Eisden Maasmechelen. De Fransman krijgt er de kans om een profcontract te onderschrijven. KVK Tienen wenst Yassine het beste toe voor zijn verdere voetbalcarrière en dankt hem voor zijn inzet de voorbije maanden.

31/01/2023

Pieter Jochmans blesseerde zich op het veld van Jong AA Gent aan het aangezicht. Ondertussen onderging hij een operatie aan de neus. Er zouden geen extra ingrepen nodig zijn. Jochmans moet het nu twee weken rustig aan doen om dan op te bouwen met een gezichtsmasker als bescherming. Verwacht wordt dat de middenvelder een maand onbeschikbaar blijft.

24/01/2023

Ontdek onze partnerbrochure