Hoogstraten VV - KVK Tienen: 0 - 0 Printervriendelijke versie

Trainer Verheyden gaf het vertrouwen aan de elf die een week eerder de U23 van Sporting Charleroi versloegen. Andries Claes was nog steeds geblesseerd. Hoogstraten ontving KVK als een ploeg in vorm met een knappe 15 op 18.
 
Door de hevige regen van de voorbije dagen lag de grasmat van Hoogstraten er logischerwijs erg zwaar bij. Dat belette niet dat KVK Tienen prima van start ging en de thuisploeg in het openingskwartier op de eigen speelhelft terugduwde. Vanhaeren besloot in het zijnet.

Hoogstraten herstelde het evenwicht en kwam zelfs een tikje gevaarlijker uit de hoek. Van Dooren kon een voorzet richting de tweede paal net niet beroeren. Ondertussen dreigde KVK vooral vanuit de tweede linie onder meer via een schot van Ceulemans dat voorlangs ging.

De grootste kans kwam er voor Tilburgs na een half uur voetballen. Doelman Moutha bracht echter redding op de lage uithaal van de aanstormende Hoogstraten-kapitein, zijn rebound belandde op de paal.

Toch toonde Tienen zich de betere ploeg in een bij momenten best fysieke partij. Doelman Kustermans ging goed plat op een schot van Yagan. El Harrak kreeg zijn pegel niet binnen het kader.

In de tweede helft nam de thuisploeg aanvankelijk het voortouw. Struyf slalomende zich knap doorheen de Tiense verdediging maar mikte naast. Ook Fall kon KVK-doelman Moutha niet verontrusten. Verheyen trapte voorlangs. Ondertussen werd de geblesseerde Naudts vervangen door Ngongo.

De laatste twintig minuten van de partij waren opnieuw voor KVK Tienen. De Suikerploeg rukte steeds opnieuw richting Hoogstraten-doel, maar ondanks de vele gewonnen duels en het  loopwerk bleven echt grote kansen uit. Ngongo kwam er nog het dichtste bij: zijn schot ging vanuit een scherpe hoek nipt voorlangs.

Al bij al een billijk gelijkspel tegen ploeg in vorm Hoogstraten, al zat er vooral in de slotfase meer in voor KVK Tienen. Zondag wacht in het Bergéstadion Winkel Sport. De West-Vlamingen gaan niet door in eerste nationale, maar geven zich allerminst gewonnen. Dit weekend hielden ze KFC Dessel Sport op een 1-1 gelijkspel. Onderschatting is dus absoluut uit den boze, zeker met het daaropvolgende uitdagende tweeluik Lokeren – La Louvière in gedachten.

Hoogstraten VV: Wim Kusterman, Senne Van Dooren, Jeroen Meeuwis, Ruben Verheyen, Niels Van De Vel (72’ Cinti), Nick Havermans, Martijn Brandt, Ruben Tilburgs, Ibrahima Mbaye, Jiri Struyf (80’ Mauwers), Fallou Fall (80’ Emmen)
KVK Tienen: Moutha-Sebatoui, De Vos, Meeus, Naudts (59’ Ngongo), Yagan (89’ Vandamme), Singh, Ceulemans, Jochmans, El Harrak (64’ Marchal), Vanhaeren, Matterne
Geel: Struyf, Verheyen,  El Harrak, Verheyden (trainer KVK Tienen), Moutha-Sebtoui
Scheidsrechter: Jari Van Laere
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
RAAL La Louvière
zondag 10 december
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Jorte Jacobs uit Leuven onderschrijft als jeugdspeler een eerste jongerencontract bij de A-kern. Ook volgend seizoen kan hij zich verder ontwikkelen bij KVK Tienen. De 19-jarige middenvelder mocht dit seizoen al vijf keer invallen in competitiewedstrijden. Proficiat Jorte!
 
26/11/2023

KVK Tienen is op zoek naar 2 medewerkers: een poetsdame of heer die 2 keer per week de toiletten in het hoofdgebouw van het Bergéstadion en de douches van de kleedkamers netjes houdt. Daarnaast een beheerder van de kleedkamers voor controle en beheer kleedkamers op zaterdag van 10.30 uur en 18 uur. We bieden een vrijwilligersvergoeding. Interesse? Stuur een mailtje naar secretariaat@kvktienen.be of contacteer jeugdvoorzitter Peter Denruyter.

11/11/2023

Wil je kind in de toekomst bij KVK Tienen voetballen? De talentendagen van de KVK Tienen Academy voor 2024 vinden plaats op maandag 15 januari (U6 tot U9) en dinsdag 30 janauri (U10 tot U13). Inschrijven kan vanaf december via deze website.

11/11/2023

Wegens het stormweer zijn de trainingen van de KVK Tienen Academy op donderdag 2 november afgelast.

02/11/2023

Supporters die willen genieten van de gastronomische footlunch voor de wedstrijd tegen de U23 van OH Leuven op 24 september zijn er best snel bij. Er zijn nog een tiental plaatsen beschikbaar. Meer info hier.

08/09/2023

Opgelet: de wedstrijd tegen UR Namen op zondag 3 september (15 uur) wordt niet in Namen maar in nabije Jambes afgewerkt: Stade Nid des Merles, Allée du Stade 3 5100 Namen. We vernemen dat in de omgeving die dag ook een grote broncanterie-markt plaatsvindt, wat voor extra mobiliteitsuitdagingen zou kunnen zorgen. Het ‘oude’ stadion van Namen zou in de toekomst ingericht worden als parking.

30/08/2023

Op donderdag 10 augustus voetballen de Tiense beloften in het Bergéstadion tegen de elite van OH Leuven. Aftrap om 19 uur! Zaterdag 12 augustus voetbalt het eerste herenelftal bijkomend op het terrein van derde amateurklasser Berg en Dal. Aftrap in Meerhout om 12 uur ’s middags. 

10/08/2023

Er is een extra wedstrijd aan het oefenprogramma toegevoegd. Op woensdag 16 augustus oefent KVK Tienen in het Bergéstadion tegen derde amateurklasser RAS Jodoigne. Aftrap om 20 uur.

05/08/2023

Wie onze beloften aan het werk wil zien kan op woensdagavond 26 juli terecht in het Bergéstadion. Tegenstander in de oefenpartij is eersteprovincialer KOSC Wijgmaal (20.30 uur). Zondag is tweedeprovincialer Averbode-Okselaar te gast (aftrap 15 uur).

25/07/2023

Noteer alvast in je agenda: de jaarlijkse ploegvoorstelling is gepland op vrijdag 18 augustus vanaf 18 uur. Na afloop volgt een wedstrijd van onze beloften. 

02/07/2023

Ontdek onze partnerbrochure