Guy Uyttebroeck is CEO van KVK Tienen Printervriendelijke versie

Afgelopen woensdag verzamelden de medewerkers, spelers en trainers van KVK Tienen in het Bergéstadion voor een infoavond rond de toekomstvisie op de club. In het kader van een verdere professionalisering werden door bestuurder Luc Vancamp de krachtlijnen van het nieuwe beleid geschetst en ook het nieuwe organigram voorgesteld en toegelicht.

De Algemene vergadering van de club bestaat uit 24 leden en wordt nog steeds voorgezeten door Willy Schepers. Ondervoorzitter blijft Bruno Van Lindt. 
 
Willy Schepers, Luc Vancamp, Roger Van Geerteruy, Leon Sué en Jacques Lefèvre vormen in de toekomst de afgeslankte Raad van bestuur. Secretaris is Georges Daems. Zij bepalen de koers die de club vaart. 
 
Om de nieuwe structuur extra daadkracht te geven werden ook vier nieuwe functies gecreëerd. De Chief Technical Officer (CTO) houdt zich bezig met het sportieve beleid dat de club voert. Marketing en sales zijn het terrein van de Chief Commercial Officer (CCO). De dagelijkse leiding is in handen van de Chief Organizational Officer (COO). De Chief Financial Officer (CFO) volgt op zijn beurt het sportieve beleid binnen onze club op. Deze functies worden respectievelijk ingevuld door Jean-Luc Vandermeeren, André Kestens, Guy Uyttebroeck en Paul Swartenbroek. Ben Caes is verantwoordelijk voor de jeugdwerking.
 
De werking van de club wordt gecoördineerd door CEO Guy Uyttebroeck. Deze laatste, een geboren Tienenaar, sinds jaren trouw supporter en in het dagelijkse leven directeur van vormingscentrum Destelheide, is een nieuw gezicht binnen de clubwerking. Hij kon zich de voorbije weken al wat inwerken en neemt zijn taak met veel enthousiasme en geloof in een beloftevolle toekomst voor KVK Tienen op.
 
Medewerkers die vragen of suggesties hebben m.b.t. de nieuwe structuur kunnen terecht bij de bestuurders, CEO Guy Uyttebroeck of iemand van zijn team.
 
 
 
 
 
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Winkel Sport
KVK Tienen
zondag 24 oktober 2021
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Jammer genoeg kunnen we geen inschrijvingen meer aanvaarden voor het gastronomisch buffet voor de wedstrijd KVK Tienen - Olympic Charleroi. Alle beschikbare plaatsen zijn ingenomen. Binnenkort kan je inschrijven voor het volgende diner.

15/09/2021

Op vraag van de politie van Luik geldt er zondag een combiregeling voor de wedstrijd RFC Luik - KVK Tienen. Er zijn dus geen individuele KVK-fans toegelaten die zelf de verplaatsing maken. Men kan de wedstrijd enkel bijwonen indien men een verplaatsing met een begeleide supportersbus organiseert.

07/09/2021

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van tweedenationaler KOSC Wijgmaal met 1-2. Mputu opende de score na een half uur op aangeven van Claes en verdubbelde die enkele minuten later toen hij alleen op de thuisgoalie af mocht. In de tweede helft milderde Dewaet met een knal. Matterne en Laureys kwamen niet meer tot scoren.

11/08/2021

KVK Tienen kent z’n tegenstander in de derde ronde van de beker van België. Op zondag 15 augustus voetbalt Tienen op het veld van de Oost-Vlaamse tweedenationaler KVV Zelzate. Aftrap om 16 uur. Zelzate kwalificeerde zich op het veld van derdenationaler Lochristi na strafschoppen. Na negentig minuten voetballen stond het nog 0-0.

08/08/2021

Ontdek onze partnerbrochure