Eerste elftal KVK Tienen dames Printervriendelijke versie

 
Het eerste elftal speelt geruime tijd al in de eerste nationale. Zij zijn het uithangbord van het damesvoetbal in Tienen en omstreken.
 
Onze A-kern is een mix van ervaren speelsters en jonge, opkomende talenten die in een zware reeks elke week hun mannetje (vrouwtje) staan tegen heel wat clubs die naast een ploeg in eerste nationale ook een ploeg in de Superleague hebben.
 
Onze eerste ploeg wordt geleid door een ervaren en toegewijde staff die zeer gedetailleerd en professioneel te werk gaat om de gewenste resultaten te bereiken. Ze helpen de speelsters hun voetbaltalenten te verbeteren, dit zowel in teamverband als individueel.
 
In KVK staat de ontwikkeling van de speelster centraal. Daarom werken wij met persoonlijke opleiding- en persoonlijke actieplannen met doel dat elke speelster zich individueel kan verbeteren. De ervaren speelsters dragen hun steentje bij door hun ervaring en kennis over te dragen zoals een rots in de branding. Bij de dames is het dan ook vanzelfsprekend dat er een goede wisselwerking is tussen de A-kern en de beloften. 
 
Speelsters
 
Aelen Morgane
Allard Noa
Bergans Femke
Bivort Perrine
Coenen Rani (K)
De Keyzer Frea
Eymael Margaux
Geyskens Olga
Janssens Linde
Jonckers Femke
Max Marit
Meers Julie
Mievis Annelore
Prud`homme Audrey
Scheers Louise
Schreine Zara
Sempels Maren
Stas Paulien
Thomas Hanne
Vandenberk Marie
Vereecke Anouk (K)
Volders Emma
Vrancken Jersey
Waltens Jessie
 
 
 
 
Staf
 
Trainer: Maarten Laevers
Assistent-trainer:  Johan Cuypers
Keepertrainer dames: Fanny Willems
Afgevaardigde: Nancy Marchal

>> Je vindt de meest actuele versie van de kalender en rangschikking steeds terug via de RBFA.

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
RAAL La Louvière
zondag 10 december
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Jorte Jacobs uit Leuven onderschrijft als jeugdspeler een eerste jongerencontract bij de A-kern. Ook volgend seizoen kan hij zich verder ontwikkelen bij KVK Tienen. De 19-jarige middenvelder mocht dit seizoen al vijf keer invallen in competitiewedstrijden. Proficiat Jorte!
 
26/11/2023

KVK Tienen is op zoek naar 2 medewerkers: een poetsdame of heer die 2 keer per week de toiletten in het hoofdgebouw van het Bergéstadion en de douches van de kleedkamers netjes houdt. Daarnaast een beheerder van de kleedkamers voor controle en beheer kleedkamers op zaterdag van 10.30 uur en 18 uur. We bieden een vrijwilligersvergoeding. Interesse? Stuur een mailtje naar secretariaat@kvktienen.be of contacteer jeugdvoorzitter Peter Denruyter.

11/11/2023

Wil je kind in de toekomst bij KVK Tienen voetballen? De talentendagen van de KVK Tienen Academy voor 2024 vinden plaats op maandag 15 januari (U6 tot U9) en dinsdag 30 janauri (U10 tot U13). Inschrijven kan vanaf december via deze website.

11/11/2023

Wegens het stormweer zijn de trainingen van de KVK Tienen Academy op donderdag 2 november afgelast.

02/11/2023

Supporters die willen genieten van de gastronomische footlunch voor de wedstrijd tegen de U23 van OH Leuven op 24 september zijn er best snel bij. Er zijn nog een tiental plaatsen beschikbaar. Meer info hier.

08/09/2023

Opgelet: de wedstrijd tegen UR Namen op zondag 3 september (15 uur) wordt niet in Namen maar in nabije Jambes afgewerkt: Stade Nid des Merles, Allée du Stade 3 5100 Namen. We vernemen dat in de omgeving die dag ook een grote broncanterie-markt plaatsvindt, wat voor extra mobiliteitsuitdagingen zou kunnen zorgen. Het ‘oude’ stadion van Namen zou in de toekomst ingericht worden als parking.

30/08/2023

Op donderdag 10 augustus voetballen de Tiense beloften in het Bergéstadion tegen de elite van OH Leuven. Aftrap om 19 uur! Zaterdag 12 augustus voetbalt het eerste herenelftal bijkomend op het terrein van derde amateurklasser Berg en Dal. Aftrap in Meerhout om 12 uur ’s middags. 

10/08/2023

Er is een extra wedstrijd aan het oefenprogramma toegevoegd. Op woensdag 16 augustus oefent KVK Tienen in het Bergéstadion tegen derde amateurklasser RAS Jodoigne. Aftrap om 20 uur.

05/08/2023

Wie onze beloften aan het werk wil zien kan op woensdagavond 26 juli terecht in het Bergéstadion. Tegenstander in de oefenpartij is eersteprovincialer KOSC Wijgmaal (20.30 uur). Zondag is tweedeprovincialer Averbode-Okselaar te gast (aftrap 15 uur).

25/07/2023

Noteer alvast in je agenda: de jaarlijkse ploegvoorstelling is gepland op vrijdag 18 augustus vanaf 18 uur. Na afloop volgt een wedstrijd van onze beloften. 

02/07/2023

Ontdek onze partnerbrochure