Beloften KVK Tienen dames Printervriendelijke versie

 
Onze beloften komen uit in eerste provinciale. Onze ploeg is samengesteld uit jonge, getalenteerde en gepassioneerde voetbalsters die elke week het beste van zichzelf geven.
 
Wij streven ernaar om een zo hoog mogelijk niveau te bereiken waarbij technische en tactische vaardigheden combineren met een positieve teamgeest, vastberadenheid en doorzettingsvermogen.
 
De nauwe en toegewijde samenwerking tussen de staf van onze A-kern en de beloften zorgt ervoor dat elke speelster ondersteund en aangemoedigd wordt om haar volledig potentieel te bereiken. Het doel is namelijk om eigen jeugd te laten doorstromen naar onze A-kern.
 
Door een sterke teamgeest, te geloven in elkaar en samen te vechten op het veld, proberen we ons te onderscheiden door steeds voetballend de oplossingen te zoeken, ongeacht de omstandigheden of het resultaat.
 
We hebben een divers team met verschillende vaardigheden en persoonlijkheden waardoor
we een veelzijdige en dynamische ploeg zijn die ontwikkeling en plezier in voetbal hoog in het vaandel draagt.
 
Speelsters:
 
Belmans Rhodo
Buttiens Hanne
Crabbé Maaike
Cuypers Ilena
Dom Rebeka
Lemmens Nena
Mertens Ella
Mertens Loran
Meyns Kathy
Pieck Linde
Piens Lenthe
Rogge Gwenaëll
Tiesters Hanne (K)
Tuteleers Dina
Van der Lint Vanity
Vanbets Femke
Vangeneugden Sienna
Vernelen Britt
Vleminckx Kyra
Wagelmans Lentel
Wouters Svea
 
Staf:
 
Trainer: Jan Couwenbergh
Assistent-trainer: David Buttiens
Trainer doelvrouwen: Fanny Willems
Afgevaardigde: Frederik Piens
 

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
RAAL La Louvière
zondag 10 december
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Jorte Jacobs uit Leuven onderschrijft als jeugdspeler een eerste jongerencontract bij de A-kern. Ook volgend seizoen kan hij zich verder ontwikkelen bij KVK Tienen. De 19-jarige middenvelder mocht dit seizoen al vijf keer invallen in competitiewedstrijden. Proficiat Jorte!
 
26/11/2023

KVK Tienen is op zoek naar 2 medewerkers: een poetsdame of heer die 2 keer per week de toiletten in het hoofdgebouw van het Bergéstadion en de douches van de kleedkamers netjes houdt. Daarnaast een beheerder van de kleedkamers voor controle en beheer kleedkamers op zaterdag van 10.30 uur en 18 uur. We bieden een vrijwilligersvergoeding. Interesse? Stuur een mailtje naar secretariaat@kvktienen.be of contacteer jeugdvoorzitter Peter Denruyter.

11/11/2023

Wil je kind in de toekomst bij KVK Tienen voetballen? De talentendagen van de KVK Tienen Academy voor 2024 vinden plaats op maandag 15 januari (U6 tot U9) en dinsdag 30 janauri (U10 tot U13). Inschrijven kan vanaf december via deze website.

11/11/2023

Wegens het stormweer zijn de trainingen van de KVK Tienen Academy op donderdag 2 november afgelast.

02/11/2023

Supporters die willen genieten van de gastronomische footlunch voor de wedstrijd tegen de U23 van OH Leuven op 24 september zijn er best snel bij. Er zijn nog een tiental plaatsen beschikbaar. Meer info hier.

08/09/2023

Opgelet: de wedstrijd tegen UR Namen op zondag 3 september (15 uur) wordt niet in Namen maar in nabije Jambes afgewerkt: Stade Nid des Merles, Allée du Stade 3 5100 Namen. We vernemen dat in de omgeving die dag ook een grote broncanterie-markt plaatsvindt, wat voor extra mobiliteitsuitdagingen zou kunnen zorgen. Het ‘oude’ stadion van Namen zou in de toekomst ingericht worden als parking.

30/08/2023

Op donderdag 10 augustus voetballen de Tiense beloften in het Bergéstadion tegen de elite van OH Leuven. Aftrap om 19 uur! Zaterdag 12 augustus voetbalt het eerste herenelftal bijkomend op het terrein van derde amateurklasser Berg en Dal. Aftrap in Meerhout om 12 uur ’s middags. 

10/08/2023

Er is een extra wedstrijd aan het oefenprogramma toegevoegd. Op woensdag 16 augustus oefent KVK Tienen in het Bergéstadion tegen derde amateurklasser RAS Jodoigne. Aftrap om 20 uur.

05/08/2023

Wie onze beloften aan het werk wil zien kan op woensdagavond 26 juli terecht in het Bergéstadion. Tegenstander in de oefenpartij is eersteprovincialer KOSC Wijgmaal (20.30 uur). Zondag is tweedeprovincialer Averbode-Okselaar te gast (aftrap 15 uur).

25/07/2023

Noteer alvast in je agenda: de jaarlijkse ploegvoorstelling is gepland op vrijdag 18 augustus vanaf 18 uur. Na afloop volgt een wedstrijd van onze beloften. 

02/07/2023

Ontdek onze partnerbrochure