KVK Tienen voetbalt (even) op Stayen UPDATE!

In juli werd het Bergéstadion getroffen door wateroverlast toen de nabijgelegen Gete overstroomde. Hierdoor zijn het kunstgrasveld en kleedkamers vernield. De club werkt samen met de Stad Tienen aan een herstel van de infrastructuur, maar moet noodgedwongen thuiswedstrijden in een ander stadion afwerken.
 
KVK Tienen op Stayen
 
Tot half oktober is KVK Tienen te gast op Stayen, het stadion van Jupiler League-club STVV. We hopen jullie daar te ontmoeten en onze spelers bij wedstrijden een echt Tiens thuisgevoel te geven. 
 
Praktisch
 
Parkeren kan gratis in de parkeergarage onder Stayen. Op de website van STVV vind je een wegbeschrijving.
 
Het stadion opent anderhalf uur voor de wedstrijd. Tickets koop je aan de ticketcontainer Noord-West ('loket' op plan).
 
Je betreedt de tribune langs ingang W1 (zie plan) waar er een controle wordt uitgevoerd door de stewards van STVV.
 
Daarna kan je met de trap of de lift naar de tweede verdieping alwaar je door de kantine naar de tribune kan gaan. Supporters van KVK Tienen nemen plaats in het onderste gedeelte van de tribune West. Iedereen kan gaan zitten waar hij wil dus wie eerst aanwezig is heeft de beste plaats.
 
Abonnees van STVV kunnen wedstrijden op vertoon van hun abonnement voor 5 euro bijwonen. Dit geldt enkel voor de competitiewedstrijden.
 
Rookverbod:
 
Er geldt een rookverbod in gans het stadion. Rokers dienen dus terug naar buiten te gaan om te roken.
 
Verboden:
  • Rugzakken en plastieken tassen (uitzondering voor persmensen hun materiaal)
  • Grote handtassen (tot formaat A4 max. = toegelaten)
  • Toeters onder drukgas, spuitbussen, parfums…)
  • Dranken en vloeistoffen
  • Regenschermen met houten of metalen punt
  • Pyrotechnische middelen (Bengaals vuur ….) zware boete, steeds PV.
 
 
 
Wedstrijden
 
De verwachting is dat het eerste herenelftal tot begin 2022 op Stayen voetbalt. Ontdek de meest recente versie van de competitiekalender.
 
Bedankt STVV!
 
KVK Tienen wil de mensen van STVV bijzonder bedanken voor de gastvrijheid op Stayen.
 
‘We hebben al enkele jaren een goede verstandhouding met STVV binnen de jeugdwerking. Het is fijn om te zien dat we zulke goeie collega’s hebben die meteen bereid waren om KVK te helpen. Onze accommodatie heeft zwaar geleden onder het natuurgeweld. Het zal nog wel eventjes duren voor de schade is hersteld. Maar we moeten door als club. En we gaan dat doen samen met onze vele leden, medewerkers en supporters. De voorbije 5 jaar is er stevig gebouwd aan de club. Dat laten we nu zomaar niet verdwijnen. KVK Tienen hoopt in oktober opnieuw in het Bergéstadion kunnen te spelen. De club heeft samen met de stad Tienen en de project verantwoordelijke voor het nieuwe terrein de eerste helft van oktober als doel vooropgesteld. Dat zal dan wellicht wel moeten met tijdelijke containers als kleedkamer. De kleedkamerzone in het stadion is helemaal vernield. Ook daar is een architect aangesteld om de werken te coördineren.’ Johan Vos, voorzitter KVK Tienen
 
Dames, jeugd, beloften en P4
 
Onze damesploegen spelen hun wedstrijden in het Sportcomplex in Oorbeek, net als de jeugdploegen en KVK Tienen B in P4.
 
De beloften voetballen op maandagavond op het terrein van Crossing Vissenaken.

>> Volgende wedstrijd

Cercle Brugge
KVK Tienen
donderdag 28 oktober 2021
20 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021
Supportersclub V-side legt een bus in naar Cercle Brugge voor de bekerwedstrijd. Voor 10 euro kan je al mee. De tickets bij Cercle kosten 5 euro. Niet twijfelen dus! Inschrijven voor de bus kan bij daviddegent@gmail.com of in Café 't Hoekske aan de Oude Leuvensestraat/Albertvest. Tickets voor de wedstrijd kan je ter plaatse kopen.
18/10/2021

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Jammer genoeg kunnen we geen inschrijvingen meer aanvaarden voor het gastronomisch buffet voor de wedstrijd KVK Tienen - Olympic Charleroi. Alle beschikbare plaatsen zijn ingenomen. Binnenkort kan je inschrijven voor het volgende diner.

15/09/2021

Ontdek onze partnerbrochure