U15A zoekt naar het juiste ritme Printervriendelijke versie

KMSK Deinze - KVK Tienen: 5-2
 
Met nog steeds vier gekwetste spelers trokken we naar Deinze, een ploeg die we kenden van op de tornooien. Met stevige, grote, snelle jongens vooraan zetten ze ons meteen onder druk, met het gewenste resultaat: een snelle 2-0 .
 
Achteraan verdedigen we niet stevig en de onderlinge dekking werd verwaarloosd. Vooraan bleven we met de kansen morsen. Voor de rust werden drie open doelkansen de nek omgewrongen. Onze tegenstander benut elke halve kans en gaat met een 4-0 rusten.
 
We spelen een veel betere tweede helft. De tegenstander krijgt weinig vat op ons spel en nu lukt het ons wel om een kans te zetten. Het wordt zelfs 4-2 en het vertrouwen komt terug bij onze jongens. Een spijtig mistasten van onze doelman en een vrije trap van ons, op de paal, zorgen ervoor dat we minder krijgen dan er de tweede helft inzat.
 
Elke wedstrijd laten we te gemakkelijk scoren en vooraan morsen we met open kansen.
 
KVK Tienen: Van Lindt (van Crombrugge), Blockx T, Corneillie B, Mombaers N, Coster A, Beelen B, De Ruyter N, Kempeneers P, Vandervelpen S, Deflem D, Sempels N, Vranckx T, Dirix C, Mukengo N.
 
KVK Tienen - AS Eupen: 2-1
 
Met Eupen, een ploeg waarvan we verleden jaar viermaal verloren, staan we voor een moeilijke thuismatch. De wedstrijd gaat snel op en neer met een tegenstander die, integenstelling tot verleden jaar snel voor de lange bal kiest. Een hoge bal, verkeerd beoordeeld door de doelman Eupen valt in doel. Een owngoal brengt de stand snel in evenwicht.
 
Snel bij aanvang van de tweede helft wordt het 2-1 . Tegenstander gaat opzoek naar de gelijkmaker maar onze doelman houdt de punten thuis. Onze afwezigen komen stilaan terug waardoor de concurrentie groter wordt en onze ploeg nog zal versterken.

KVK Tienen: Van Crombrugge, Blockx, Corneillie, Mombaers, Coster, De Ruyter, Beelen, Vandervelpen, Dirix, Sempels, Kempeneers, Vrankckx, Conard, Van Lindt.
 
Verslag door Dominique Stiers
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

R. Francs Borains
KVK Tienen
zondag 30 januari
14.30 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK Tienen won de oefenwedstrijd tegen derde amateurklasser Tempo Overijse met 2-1. Na 45 minuten stond het 0-1. Yagan scoorde in de laatste twintig minuten twee keer, waarvan één keer via strafschop. Trainer Laeveren gaf ook opnieuw enkele beloftenspelers speelkansen. Zondag oefent KVK tegen reeksgenoot KSK Heist.

18/01/2022

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van tweede amateurklasser KOSC Wijgmaal met 0-3. Bij de pauze stond het 0-1. Claes, Vanweerts en Laureys maakten de Tiense doelpunten. 

16/01/2022

Ook in het weekend van 22 en 23 januari wordt er nog geen competitievoetbal gespeeld in eerste nationale. Na de oefenwedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal (16/1), volgen nog extra wedstrijden zonder publiek tegen derde amateurklasser Tempo Overijse (18/1) en reeksgenoot KSK Heist (23/1).

15/01/2022

KVK Tienen wint de oefenwedstrijd tegen tweede amateurklasser RC Hades met 1-0. Meeus maakte op aangeven van Yagan het enige doelpunt na een uur voetballen.

12/01/2022

De oefenwedstrijd tegen tweedenationaler KFC Houtvenne eindigde op 2-0. Vanweerts opende de score kort voor de pauze, Kempeneers verdubbelde vanop de stip na een overtreding op diezelfde Vanweerts. De komende dagen oefent KVK nog tegen RC Hades en op het veld van KOSC Wijgmaal.

09/01/2022

We vernemen het overlijden van oud-speler Dirk Van den Bergh uit Baal. In 1984 maakte hij op 25-jarige leeftijd de overstap van Betekom naar KVK Tienen. Hij zou maar liefst negen seizoenen lang, tot in 1993, speler van KVK blijven met posities op het middenveld en in de verdediging. Dirk Van den Bergh is 62 jaar geworden. KVK Tienen biedt familie en vrienden oprecht medeleven aan. (rouwbericht)

08/01/2022

Geen competitie voor het eerste elftal de komende weken, maar dat betekent niet dat de ploeg rust neemt. Er wordt op het nieuwe kunstgrasveld van het Bergéstadion hard gewerkt richting de herneming van de tweede competitiehelft. De ploeg legde vriendschappelijke wedstrijden vast tegen Houtvenne (thuis, zo. 9/1), RC Hades (thuis, wo. 12/1) en Wijgmaal (uit, zo. 16/1). Toeschouwers zijn volgens de richtlijnen van het Overlegcomité bij deze wedstrijden niet toegelaten. We houden je vanzelfsprekend wel graag op de hoogte van de resultaten.

31/12/2021

We vernemen het overlijden van de heer Frans ‘Waikke’ Claes, oud-speler van Racing Tienen op 85-jarige leeftijd. De club betuigt familie en vrienden haar oprecht medeleven.

14/11/2021

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021

Ontdek onze partnerbrochure