U14 KVKT - Fc Brussels: 7-5 Printervriendelijke versie

Op een licht besneeuwd veld en dank zij de ouders van de U 14 die de lijnen zichtbaar maken kon deze wedstrijd doorgaan.

FC Brussels de leider in de reeks en ongeslagen begon de wedstrijd zeer goed want na 30 sec was het al 0-1 na een eerste aanval.

De jongens van KVK bleven erin geloven en voetbalde gewoon voort en kregen enkele kansen tot ze in de 10de min een strafschop kregen 1- 1.
 
Dit doelpunt was van heel korte duur want Brussels scoorde al terug in de 11 de min.  1-2. Tienen wilde zeker niet verliezen want Fc Brussels was te kloppen en scoorde in de 19 de min (weer een strafschop ) 2 -2, in de 28 en 33 min werd het zelfs  4–2 en Tienen dacht dat de buit binnen was.
 
Ruststand  4-2
 
Na de rust begon  FC brussels  pittige aan de wedstrijd en in tijd van 10 min stonden de bordjes op gelijke stand  4-4.
 
KVK Tienen wilde maar kon niet scoren en door een misverstand werd het zelf  4-5. Trainer Vincent stuurde de ploeg een beetje bij en zo werd het  5-5.

Die scoren wilde ze niet  meer uit handen geven en gingen  ervoor door goede voetbal te spelen hetgeen ze geleerd hebben op training , ze werden dan ook beloond in de 60 ste en 66 ste min en zo werd het 7-5.
 
Een verdiende overwinning van Kvk Tienen en  FC Brussels die hun eerste nederlaag leden en zonder de punten huiswaarts keerde.
 
De doelpunten voor Tienen werden gemaakt door Giovanni Van den Broeck, Caspar Suelze, Lisman Quentin, Tim Nijs 2 x en Seppe Dirix 2 x maar toch voor gans de ploeg een dikke proficiat.
 
Verslag door Flor Van den Broeck
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

R. Francs Borains
KVK Tienen
zondag 30 januari
14.30 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK Tienen won de oefenwedstrijd tegen derde amateurklasser Tempo Overijse met 2-1. Na 45 minuten stond het 0-1. Yagan scoorde in de laatste twintig minuten twee keer, waarvan één keer via strafschop. Trainer Laeveren gaf ook opnieuw enkele beloftenspelers speelkansen. Zondag oefent KVK tegen reeksgenoot KSK Heist.

18/01/2022

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van tweede amateurklasser KOSC Wijgmaal met 0-3. Bij de pauze stond het 0-1. Claes, Vanweerts en Laureys maakten de Tiense doelpunten. 

16/01/2022

Ook in het weekend van 22 en 23 januari wordt er nog geen competitievoetbal gespeeld in eerste nationale. Na de oefenwedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal (16/1), volgen nog extra wedstrijden zonder publiek tegen derde amateurklasser Tempo Overijse (18/1) en reeksgenoot KSK Heist (23/1).

15/01/2022

KVK Tienen wint de oefenwedstrijd tegen tweede amateurklasser RC Hades met 1-0. Meeus maakte op aangeven van Yagan het enige doelpunt na een uur voetballen.

12/01/2022

De oefenwedstrijd tegen tweedenationaler KFC Houtvenne eindigde op 2-0. Vanweerts opende de score kort voor de pauze, Kempeneers verdubbelde vanop de stip na een overtreding op diezelfde Vanweerts. De komende dagen oefent KVK nog tegen RC Hades en op het veld van KOSC Wijgmaal.

09/01/2022

We vernemen het overlijden van oud-speler Dirk Van den Bergh uit Baal. In 1984 maakte hij op 25-jarige leeftijd de overstap van Betekom naar KVK Tienen. Hij zou maar liefst negen seizoenen lang, tot in 1993, speler van KVK blijven met posities op het middenveld en in de verdediging. Dirk Van den Bergh is 62 jaar geworden. KVK Tienen biedt familie en vrienden oprecht medeleven aan. (rouwbericht)

08/01/2022

Geen competitie voor het eerste elftal de komende weken, maar dat betekent niet dat de ploeg rust neemt. Er wordt op het nieuwe kunstgrasveld van het Bergéstadion hard gewerkt richting de herneming van de tweede competitiehelft. De ploeg legde vriendschappelijke wedstrijden vast tegen Houtvenne (thuis, zo. 9/1), RC Hades (thuis, wo. 12/1) en Wijgmaal (uit, zo. 16/1). Toeschouwers zijn volgens de richtlijnen van het Overlegcomité bij deze wedstrijden niet toegelaten. We houden je vanzelfsprekend wel graag op de hoogte van de resultaten.

31/12/2021

We vernemen het overlijden van de heer Frans ‘Waikke’ Claes, oud-speler van Racing Tienen op 85-jarige leeftijd. De club betuigt familie en vrienden haar oprecht medeleven.

14/11/2021

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021

Ontdek onze partnerbrochure