U13A KVKT - STVV: 2-5 Printervriendelijke versie

Op deze zonnige frisse zaterdag ontvingen we de buren uit St Truiden en alles was aanwezig om er een mooi kijkstuk van te maken.
 
De wedstrijd begon als een schicht want reeds na 2' kon Pol zich op links doorzetten en de bal voor doel brengen. Wim liet de kans niet onbenut en meteen stond het 1-0. STVV was even van slag maar ook zij lieten zich niet onbetuigd en kregen een paar kansen maar Tijs stond scherp te keepen. Rond de 10de minuut speelde Joni diep op Kenny die in duel ging met de doelman. De afvallende bal viel in de voeten va Wim en die maakte zijn 2de van de dag. Maar STVV was duidelijk van plan iets aan deze achterstand te doen en schakelde een versnelling hoger. Tienen moest achteruit en had geen oplossing. Nog voor rusten stonden de bordjes gelijk.
 
Ruststand: 2-2
 
De tweede helft was eigenlijk identiek aan het laatste kwartier van de eerste. Tienen wou wel maar kon niets in brengen tegen dit sterkere St Truiden. Over de inzet en wedstrijdmentaliteit mochten we zeker niet klagen.
 
Mannen als we deze wedstrijd bekijken dan beseffen we dat er nog veel werk is. We kunnen maar één ding doen en dat is blijven werken op training. Blijven werken op training, dan gaan we zeker vooruitgang boeken. OP naar de volgende wedstrijd en zoals jullie nu al lang weten wordt dat weer een lastige wedstrijd.
 
Doelpunten: 24 Wim (1-0), 12' Wim (2-0), x (2-1), 56' x (2-2), 60' x (2-3),
xx' x (2-4), xx' x (2-5)
 
Verslag door trainer Luc Noé
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

R. Francs Borains
KVK Tienen
zondag 30 januari
14.30 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK Tienen won de oefenwedstrijd tegen derde amateurklasser Tempo Overijse met 2-1. Na 45 minuten stond het 0-1. Yagan scoorde in de laatste twintig minuten twee keer, waarvan één keer via strafschop. Trainer Laeveren gaf ook opnieuw enkele beloftenspelers speelkansen. Zondag oefent KVK tegen reeksgenoot KSK Heist.

18/01/2022

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van tweede amateurklasser KOSC Wijgmaal met 0-3. Bij de pauze stond het 0-1. Claes, Vanweerts en Laureys maakten de Tiense doelpunten. 

16/01/2022

Ook in het weekend van 22 en 23 januari wordt er nog geen competitievoetbal gespeeld in eerste nationale. Na de oefenwedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal (16/1), volgen nog extra wedstrijden zonder publiek tegen derde amateurklasser Tempo Overijse (18/1) en reeksgenoot KSK Heist (23/1).

15/01/2022

KVK Tienen wint de oefenwedstrijd tegen tweede amateurklasser RC Hades met 1-0. Meeus maakte op aangeven van Yagan het enige doelpunt na een uur voetballen.

12/01/2022

De oefenwedstrijd tegen tweedenationaler KFC Houtvenne eindigde op 2-0. Vanweerts opende de score kort voor de pauze, Kempeneers verdubbelde vanop de stip na een overtreding op diezelfde Vanweerts. De komende dagen oefent KVK nog tegen RC Hades en op het veld van KOSC Wijgmaal.

09/01/2022

We vernemen het overlijden van oud-speler Dirk Van den Bergh uit Baal. In 1984 maakte hij op 25-jarige leeftijd de overstap van Betekom naar KVK Tienen. Hij zou maar liefst negen seizoenen lang, tot in 1993, speler van KVK blijven met posities op het middenveld en in de verdediging. Dirk Van den Bergh is 62 jaar geworden. KVK Tienen biedt familie en vrienden oprecht medeleven aan. (rouwbericht)

08/01/2022

Geen competitie voor het eerste elftal de komende weken, maar dat betekent niet dat de ploeg rust neemt. Er wordt op het nieuwe kunstgrasveld van het Bergéstadion hard gewerkt richting de herneming van de tweede competitiehelft. De ploeg legde vriendschappelijke wedstrijden vast tegen Houtvenne (thuis, zo. 9/1), RC Hades (thuis, wo. 12/1) en Wijgmaal (uit, zo. 16/1). Toeschouwers zijn volgens de richtlijnen van het Overlegcomité bij deze wedstrijden niet toegelaten. We houden je vanzelfsprekend wel graag op de hoogte van de resultaten.

31/12/2021

We vernemen het overlijden van de heer Frans ‘Waikke’ Claes, oud-speler van Racing Tienen op 85-jarige leeftijd. De club betuigt familie en vrienden haar oprecht medeleven.

14/11/2021

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021

Ontdek onze partnerbrochure