U12 OH Leuven - KVK: 3-0 Printervriendelijke versie

De vorige ontmoeting met OHL indachtig, hadden we er goede hoop in. Maar al tijdens de opwarming kon je voelen dat de concentratie niet optimaal was. Een aantal jongens waren er duidelijk niet bij hun gedachte bij. De spelers werden nog verwittigd dat OHL furieus van start zou gaan, maar lieten zich toch vangen.

Al na 3’ mocht het Nr 9 (wel een heel sterke speler) rustig zijn gang gaan in onze rechthoek en tot onze verwondering nog op doel schieten ook. En als je dit toelaat aan deze speler, dan ben je gezien. Het stond meteen 1-0. En nog was het niet voorbij, want 3’ later mocht dezelfde speler er 2-0 van maken. Hij vertrok van aan de middenlijn tussen twee van onze spelers, die rustig met hem mee liepen al waren het zijn lijfwachten. Van enige druk van onze spelers was geen sprake en hij mocht rustig de 2-0 binnen leggen.
 
Dan kan je beginnen hopen als trainer dat je niet wordt afgestraft. OHL leunde achter over en liet ons in de wedstrijd komen en prikte af en toe nog eens tegen. Van dan af was het een gelijk opgaande wedstrijd met af en toe mooie combinaties langs beide zijden. Maar het was vooral OHL dat voor de gevaarlijke standjes zorgde en dat de wedstrijd controleerde.
 
Tijdens de rust werd dan één en ander bijgesteld en werd gevraagd er toch met het volle pond voor te gaan.Tienen was nu wel de betere ploeg maar echt uit gespeelde kansen waren zeldzaam. OHL kon wel iets minder tegen prikken en geraakte nog moeilijk over de helft het eerste kwartier. Daarna herstelde OHL het evenwicht terug en in de 51ste minuut scoorde OHL voor een 3de maal. Tienen ging nog op zoek naar de eerredder (die het wel verdiende) maar het lukte hen niet.
 
Mannen de motivatie en concentratie moet er steeds zijn. We kunnen ons niet veroorloven om eens minder aan een wedstrijd te beginnen. We moeten steeds (en dat betekent ELKE wedstrijd) er vol tegen aan gaan. De duels waren vandaag veel te slap en soms was er zelfs iets te veel respect voor de tegenstrever. Dan krijg je een pak op de broek, zoals vandaag. Laat dit weer een les zijn en er zaterdag terug met volle overgave tegen aan gaan.
 
Scoreverloop : 3’ 1-0 ; 6’ 2-0 ; 51’ 3-0
 
Trainer Luc Noé
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

R. Francs Borains
KVK Tienen
zondag 30 januari
14.30 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK Tienen won de oefenwedstrijd tegen derde amateurklasser Tempo Overijse met 2-1. Na 45 minuten stond het 0-1. Yagan scoorde in de laatste twintig minuten twee keer, waarvan één keer via strafschop. Trainer Laeveren gaf ook opnieuw enkele beloftenspelers speelkansen. Zondag oefent KVK tegen reeksgenoot KSK Heist.

18/01/2022

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van tweede amateurklasser KOSC Wijgmaal met 0-3. Bij de pauze stond het 0-1. Claes, Vanweerts en Laureys maakten de Tiense doelpunten. 

16/01/2022

Ook in het weekend van 22 en 23 januari wordt er nog geen competitievoetbal gespeeld in eerste nationale. Na de oefenwedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal (16/1), volgen nog extra wedstrijden zonder publiek tegen derde amateurklasser Tempo Overijse (18/1) en reeksgenoot KSK Heist (23/1).

15/01/2022

KVK Tienen wint de oefenwedstrijd tegen tweede amateurklasser RC Hades met 1-0. Meeus maakte op aangeven van Yagan het enige doelpunt na een uur voetballen.

12/01/2022

De oefenwedstrijd tegen tweedenationaler KFC Houtvenne eindigde op 2-0. Vanweerts opende de score kort voor de pauze, Kempeneers verdubbelde vanop de stip na een overtreding op diezelfde Vanweerts. De komende dagen oefent KVK nog tegen RC Hades en op het veld van KOSC Wijgmaal.

09/01/2022

We vernemen het overlijden van oud-speler Dirk Van den Bergh uit Baal. In 1984 maakte hij op 25-jarige leeftijd de overstap van Betekom naar KVK Tienen. Hij zou maar liefst negen seizoenen lang, tot in 1993, speler van KVK blijven met posities op het middenveld en in de verdediging. Dirk Van den Bergh is 62 jaar geworden. KVK Tienen biedt familie en vrienden oprecht medeleven aan. (rouwbericht)

08/01/2022

Geen competitie voor het eerste elftal de komende weken, maar dat betekent niet dat de ploeg rust neemt. Er wordt op het nieuwe kunstgrasveld van het Bergéstadion hard gewerkt richting de herneming van de tweede competitiehelft. De ploeg legde vriendschappelijke wedstrijden vast tegen Houtvenne (thuis, zo. 9/1), RC Hades (thuis, wo. 12/1) en Wijgmaal (uit, zo. 16/1). Toeschouwers zijn volgens de richtlijnen van het Overlegcomité bij deze wedstrijden niet toegelaten. We houden je vanzelfsprekend wel graag op de hoogte van de resultaten.

31/12/2021

We vernemen het overlijden van de heer Frans ‘Waikke’ Claes, oud-speler van Racing Tienen op 85-jarige leeftijd. De club betuigt familie en vrienden haar oprecht medeleven.

14/11/2021

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021

Ontdek onze partnerbrochure