U11 in tornooi Diegem Printervriendelijke versie

Terwijl de jeugddag in het Bergéstadion doorging stonden onze jongens te zweten en te puffen op het veld van Diegem. Hier de uitslagen en het scoreverloop.

Kwalificatiewedstrijden:

1 ) KVK – Woluwe : 1-0
    Doelpunt van Mathias
 
2 ) KVK – Ternat  2-0
    Doelpunten Fausto 1-0 Tom  2-0
 
3 ) KVK – Oudenaarde  0 – 0
 
Stand na de kwalificatiewedstrijden  1) KVK Tienen
 
Kwalificatie voor de kwartfinale:  KVK- Diegem  0-1

De ganse wedstrijd overklaste wij Diegem maar vergaten te scoren. Bij de enige tegenaanval scoorde zij. Onverdiende nederlaag.
 
Kwalificatiewedstrijd voor de 5e tot en met de 8e plaats:
 
KVK – OHL  4-0
Doelpunten:  Wout 1-0, Rob 2-0, Fausto 3-0, Lucas   4-0
 
Eindwedstrijd voor de 5e plaats:
 
 KVK – Oudenaarde  3-1
 
 Doelpunten:  Rob  1-0, Wout 2-0,  Tegendoelpunt 2-1, Mathias  3-1
 
Wij kunnen terugblikken op een zeer goed tornooi en waren in alle wedstrijden de meerdere. Spijtig genoeg verloren wij een wedstrijd en dat koste ons de finale. Wij verdiende door ons spel zeker de finale plaats maar het mocht niet zijn. Door de samenstelling van de poules vielen wij zo al naar de kwalificatie voor de 5e plaats en dit na de enige nederlaag van het tornooi. Die hebben wij dan maar op een overtuigende wijze genomen.
 
Nog een weetje: Onze gasten mochten de beker en de medailles ontvangen uit de handen van Ariel Jacobs trainer van Anderlecht. Uiteindelijk toch een mooie herinnering.
 
Verslag: OT
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

R. Francs Borains
KVK Tienen
zondag 30 januari
14.30 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK Tienen won de oefenwedstrijd tegen derde amateurklasser Tempo Overijse met 2-1. Na 45 minuten stond het 0-1. Yagan scoorde in de laatste twintig minuten twee keer, waarvan één keer via strafschop. Trainer Laeveren gaf ook opnieuw enkele beloftenspelers speelkansen. Zondag oefent KVK tegen reeksgenoot KSK Heist.

18/01/2022

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van tweede amateurklasser KOSC Wijgmaal met 0-3. Bij de pauze stond het 0-1. Claes, Vanweerts en Laureys maakten de Tiense doelpunten. 

16/01/2022

Ook in het weekend van 22 en 23 januari wordt er nog geen competitievoetbal gespeeld in eerste nationale. Na de oefenwedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal (16/1), volgen nog extra wedstrijden zonder publiek tegen derde amateurklasser Tempo Overijse (18/1) en reeksgenoot KSK Heist (23/1).

15/01/2022

KVK Tienen wint de oefenwedstrijd tegen tweede amateurklasser RC Hades met 1-0. Meeus maakte op aangeven van Yagan het enige doelpunt na een uur voetballen.

12/01/2022

De oefenwedstrijd tegen tweedenationaler KFC Houtvenne eindigde op 2-0. Vanweerts opende de score kort voor de pauze, Kempeneers verdubbelde vanop de stip na een overtreding op diezelfde Vanweerts. De komende dagen oefent KVK nog tegen RC Hades en op het veld van KOSC Wijgmaal.

09/01/2022

We vernemen het overlijden van oud-speler Dirk Van den Bergh uit Baal. In 1984 maakte hij op 25-jarige leeftijd de overstap van Betekom naar KVK Tienen. Hij zou maar liefst negen seizoenen lang, tot in 1993, speler van KVK blijven met posities op het middenveld en in de verdediging. Dirk Van den Bergh is 62 jaar geworden. KVK Tienen biedt familie en vrienden oprecht medeleven aan. (rouwbericht)

08/01/2022

Geen competitie voor het eerste elftal de komende weken, maar dat betekent niet dat de ploeg rust neemt. Er wordt op het nieuwe kunstgrasveld van het Bergéstadion hard gewerkt richting de herneming van de tweede competitiehelft. De ploeg legde vriendschappelijke wedstrijden vast tegen Houtvenne (thuis, zo. 9/1), RC Hades (thuis, wo. 12/1) en Wijgmaal (uit, zo. 16/1). Toeschouwers zijn volgens de richtlijnen van het Overlegcomité bij deze wedstrijden niet toegelaten. We houden je vanzelfsprekend wel graag op de hoogte van de resultaten.

31/12/2021

We vernemen het overlijden van de heer Frans ‘Waikke’ Claes, oud-speler van Racing Tienen op 85-jarige leeftijd. De club betuigt familie en vrienden haar oprecht medeleven.

14/11/2021

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021

Ontdek onze partnerbrochure