U11 Tornooi Brussels Printervriendelijke versie

Wedstrijd 1  KVK – Brussels C  2-0
Doelpunten: Fausto  1-0, Rob  2-0
Rommelige wedstrijd met een tegenstrever die weinig voetbal bracht. Verdiende overwinning.
 
Wedstrijd 2   KVK – La Louviere  2-1
Doelpunten: 0-1 La Louvière, 1-1  Mathias, 2-1 Fausto
Een zeer moeilijke wedstrijd met een tegenstrever die tegen de gang van het spel in op voorsprong kwam en dan brutaal en tegen en over de rand van het toelaatbare voetbalde. Gelukkig bleven onze mannen kalm. Meer dan verdiende overwinning. Resultaat: Wij waren op overtuigende wijze groepswinnaar en speelde de halve finale.
 
Halve finale:  KVK – Brussels A   0-0
Wij waren de betere van Brussels maar kwamen spijtig genoeg niet tot scoren al waren we er zeer dicht bij via Mathias. Strafschoppen dan maar: Eindstand 7-6 en weg de finale tegen de gang van het spel in.
 
Wedstrijd voor de derde plaats: KVK – Dender : 3-0
1e helft: 1-0 Jarne, 2-0 Lucas, 3-0 Quinten.
Stand bleef na de 2e helft ongewijzigd. Wij hebben tegen Dender nog eens laten zien dat wij kunnen voetballen. Over de ganse lijn waren wij de betere. In feite diende wij de finale te spelen maar dit heeft niet mogen zijn. Wij behaalde een zeer mooie derde plaats en deze was over verdiend.
 
Als beloning kregen wij als ploeg nog eens de FAIR-PLAY PRIJS toegewezen wat uiteindelijk een beloning was voor trainer Ben voor zijn manier waarop hij deze ploeg begeleid heeft en  leren voetballen met respect voor de tegenstrever en beleefdheid tegenover de scheidsrechter. Dit kunnen wij spijtig genoeg niet van alle ploegen zeggen. Voor de spelers was het wel een belevenis om op het groot terrein van Brussels tussen de grote tribunes in te mogen voetballen.
 
Hiermee sluiten wij het voetbaljaar 2007-2008 af en dit op een waardige wijze. Ik heb het gevoel dat wij later nog dikwijls aan dit seizoen met heimwee zullen terugdenken.
 
Verslag OT
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

R. Francs Borains
KVK Tienen
zondag 30 januari
14.30 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK Tienen won de oefenwedstrijd tegen derde amateurklasser Tempo Overijse met 2-1. Na 45 minuten stond het 0-1. Yagan scoorde in de laatste twintig minuten twee keer, waarvan één keer via strafschop. Trainer Laeveren gaf ook opnieuw enkele beloftenspelers speelkansen. Zondag oefent KVK tegen reeksgenoot KSK Heist.

18/01/2022

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van tweede amateurklasser KOSC Wijgmaal met 0-3. Bij de pauze stond het 0-1. Claes, Vanweerts en Laureys maakten de Tiense doelpunten. 

16/01/2022

Ook in het weekend van 22 en 23 januari wordt er nog geen competitievoetbal gespeeld in eerste nationale. Na de oefenwedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal (16/1), volgen nog extra wedstrijden zonder publiek tegen derde amateurklasser Tempo Overijse (18/1) en reeksgenoot KSK Heist (23/1).

15/01/2022

KVK Tienen wint de oefenwedstrijd tegen tweede amateurklasser RC Hades met 1-0. Meeus maakte op aangeven van Yagan het enige doelpunt na een uur voetballen.

12/01/2022

De oefenwedstrijd tegen tweedenationaler KFC Houtvenne eindigde op 2-0. Vanweerts opende de score kort voor de pauze, Kempeneers verdubbelde vanop de stip na een overtreding op diezelfde Vanweerts. De komende dagen oefent KVK nog tegen RC Hades en op het veld van KOSC Wijgmaal.

09/01/2022

We vernemen het overlijden van oud-speler Dirk Van den Bergh uit Baal. In 1984 maakte hij op 25-jarige leeftijd de overstap van Betekom naar KVK Tienen. Hij zou maar liefst negen seizoenen lang, tot in 1993, speler van KVK blijven met posities op het middenveld en in de verdediging. Dirk Van den Bergh is 62 jaar geworden. KVK Tienen biedt familie en vrienden oprecht medeleven aan. (rouwbericht)

08/01/2022

Geen competitie voor het eerste elftal de komende weken, maar dat betekent niet dat de ploeg rust neemt. Er wordt op het nieuwe kunstgrasveld van het Bergéstadion hard gewerkt richting de herneming van de tweede competitiehelft. De ploeg legde vriendschappelijke wedstrijden vast tegen Houtvenne (thuis, zo. 9/1), RC Hades (thuis, wo. 12/1) en Wijgmaal (uit, zo. 16/1). Toeschouwers zijn volgens de richtlijnen van het Overlegcomité bij deze wedstrijden niet toegelaten. We houden je vanzelfsprekend wel graag op de hoogte van de resultaten.

31/12/2021

We vernemen het overlijden van de heer Frans ‘Waikke’ Claes, oud-speler van Racing Tienen op 85-jarige leeftijd. De club betuigt familie en vrienden haar oprecht medeleven.

14/11/2021

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021

Ontdek onze partnerbrochure