U11 KVK - Virton: 4-0 Printervriendelijke versie

De laatste thuismatch van deze competitie tegen Virton bevestigde wat wij nu toch al enkele weken weten. Wanneer een ploeg het aandurft zich met ons te meten op voetbaltechnisch gebied zijn ze eraan voor de moeite.
 
Ook ditmaal was dit het geval. Virton deed zijn best maar wij wilden dit jaar in schoonheid eindigen voor ons thuispubliek en hebben dit dan ook gedaan.
 
Op de 10e minuut ging Rob alleen door op rechts en schoot mooi binnen. Amper 6 minuten later gaf Rob een hoekschop en Fausto kopte  binnen 2-0.Tussendoor lieten wij nog een paar  kansen liggen om aan te dikken maar dit nam niet weg dat wij gewoon gans de eerste helft de betere waren van Virton.
 
Rust 2-0.
 
De vrees dat wij gezien de vorige wedstrijden het de tweede helft wat lichter gingen opnemen bleek ditmaal ongegrond. Vanaf het begin grepen wij Virton bij de keel en dwongen hen op hun speelhelft terug. Na een paar goede kansen niet te benutten bracht Rob de bal voor doel en Fausto bracht de stand op 3-0.Wij bleven Virton op zijn helft houden en onze Niels moest zich beperken tot het oprapen van enkele verloren ballen. Op de 22 min was het dan nog eens kermis. Na mistasten onder druk in de verdediging van Virton schoot Jarne de eindstand op het bord 4-0.Een van onze betere wedstrijden en verdiend gewonnen in een niet eens overdreven score want ook in de tweede helft hadden wij nog een paar mooie kansen.
 
Nu nog winnen volgende week in Namen en het seizoen kan niet meer stuk. Ter herinnering Namen was volgens mij een van de beste zoniet de beste wedstrijd van het seizoen.
 
Eindstand 4-0.
 
Verslag: OT
 
 


De scheidrechter werd terecht gevierd bij het einde van het seizoen
en kreeg een korf met het nodige levensvocht aangeboden door de ploeg.


De ongelukkige Calvin straalde toen hij omringd werd door zijn ploeg.
Zijn vriendjes hopen hem zo vlug mogelijk terug in hun midden te mogen begroeten.
.
Stralende gezichten aan de toog na een mooie wedstrijd.

De ploeg nam op een  fantastische wijze afscheid van het seizoen op eigen terrein.
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

R. Francs Borains
KVK Tienen
zondag 30 januari
14.30 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK Tienen won de oefenwedstrijd tegen derde amateurklasser Tempo Overijse met 2-1. Na 45 minuten stond het 0-1. Yagan scoorde in de laatste twintig minuten twee keer, waarvan één keer via strafschop. Trainer Laeveren gaf ook opnieuw enkele beloftenspelers speelkansen. Zondag oefent KVK tegen reeksgenoot KSK Heist.

18/01/2022

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van tweede amateurklasser KOSC Wijgmaal met 0-3. Bij de pauze stond het 0-1. Claes, Vanweerts en Laureys maakten de Tiense doelpunten. 

16/01/2022

Ook in het weekend van 22 en 23 januari wordt er nog geen competitievoetbal gespeeld in eerste nationale. Na de oefenwedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal (16/1), volgen nog extra wedstrijden zonder publiek tegen derde amateurklasser Tempo Overijse (18/1) en reeksgenoot KSK Heist (23/1).

15/01/2022

KVK Tienen wint de oefenwedstrijd tegen tweede amateurklasser RC Hades met 1-0. Meeus maakte op aangeven van Yagan het enige doelpunt na een uur voetballen.

12/01/2022

De oefenwedstrijd tegen tweedenationaler KFC Houtvenne eindigde op 2-0. Vanweerts opende de score kort voor de pauze, Kempeneers verdubbelde vanop de stip na een overtreding op diezelfde Vanweerts. De komende dagen oefent KVK nog tegen RC Hades en op het veld van KOSC Wijgmaal.

09/01/2022

We vernemen het overlijden van oud-speler Dirk Van den Bergh uit Baal. In 1984 maakte hij op 25-jarige leeftijd de overstap van Betekom naar KVK Tienen. Hij zou maar liefst negen seizoenen lang, tot in 1993, speler van KVK blijven met posities op het middenveld en in de verdediging. Dirk Van den Bergh is 62 jaar geworden. KVK Tienen biedt familie en vrienden oprecht medeleven aan. (rouwbericht)

08/01/2022

Geen competitie voor het eerste elftal de komende weken, maar dat betekent niet dat de ploeg rust neemt. Er wordt op het nieuwe kunstgrasveld van het Bergéstadion hard gewerkt richting de herneming van de tweede competitiehelft. De ploeg legde vriendschappelijke wedstrijden vast tegen Houtvenne (thuis, zo. 9/1), RC Hades (thuis, wo. 12/1) en Wijgmaal (uit, zo. 16/1). Toeschouwers zijn volgens de richtlijnen van het Overlegcomité bij deze wedstrijden niet toegelaten. We houden je vanzelfsprekend wel graag op de hoogte van de resultaten.

31/12/2021

We vernemen het overlijden van de heer Frans ‘Waikke’ Claes, oud-speler van Racing Tienen op 85-jarige leeftijd. De club betuigt familie en vrienden haar oprecht medeleven.

14/11/2021

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021

Ontdek onze partnerbrochure