Tornooi U11 KVK Tienen Printervriendelijke versie

Het eigen tornooi is  spijtig genoeg in het water gevallen en dan letterlijk. Buien en onweer teisterde de wedstrijden en liet normaal voetbal eigenlijk niet toe. Gezien de tegenstanders die wij te bekampen hadden was echt technisch voetbal zoals wij dat gewoon zijn ook niet mogelijk omdat dit meer een soort gevechtsvoetbal was wat wij voorgeschoteld kregen.
 
Wij hebben anderzijds bewezen dat als het echt nodig is  wij ook kunnen knokken voor de zege. De wedstrijden waren ook nogal kort om ons spel op te dringen en de tegenstander af te matten. In elk geval wonnen wij onze drie wedstrijden verdiend. Wat het afmatten van de tegenstanders betreft,onze derde wedstrijd was onze beste en dit zegt toch al veel. Onze diesels waren toen ook op toerental.
 
Normaal hadden wij vier wedstrijden te spelen maar door de weersomstandigheden werden deze herleid tot drie. Ik beperk me tot de wedstrijden, de uitslagen en de doelpuntenmakers.

1) KVK - Tempo Overijse   2-1
Doelpunten van Quinten 1-0 en Wout 2-0
Op het einde van de wedstrijd tegendoelpunt  2-1

2) KVK – Charleroi   1 – 0
Doelpunt Wout   1-0
 
3) KVK – Sprimont  2 – 0
Doelpunten van Willem  1-0, Mathias  2 – 0

4) wedstrijd tegen Hannuit werd afgelast

Volgende zondag volgt een tornooi in Diegem.
 
Verslag: OT
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

R. Francs Borains
KVK Tienen
zondag 30 januari
14.30 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK Tienen won de oefenwedstrijd tegen derde amateurklasser Tempo Overijse met 2-1. Na 45 minuten stond het 0-1. Yagan scoorde in de laatste twintig minuten twee keer, waarvan één keer via strafschop. Trainer Laeveren gaf ook opnieuw enkele beloftenspelers speelkansen. Zondag oefent KVK tegen reeksgenoot KSK Heist.

18/01/2022

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van tweede amateurklasser KOSC Wijgmaal met 0-3. Bij de pauze stond het 0-1. Claes, Vanweerts en Laureys maakten de Tiense doelpunten. 

16/01/2022

Ook in het weekend van 22 en 23 januari wordt er nog geen competitievoetbal gespeeld in eerste nationale. Na de oefenwedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal (16/1), volgen nog extra wedstrijden zonder publiek tegen derde amateurklasser Tempo Overijse (18/1) en reeksgenoot KSK Heist (23/1).

15/01/2022

KVK Tienen wint de oefenwedstrijd tegen tweede amateurklasser RC Hades met 1-0. Meeus maakte op aangeven van Yagan het enige doelpunt na een uur voetballen.

12/01/2022

De oefenwedstrijd tegen tweedenationaler KFC Houtvenne eindigde op 2-0. Vanweerts opende de score kort voor de pauze, Kempeneers verdubbelde vanop de stip na een overtreding op diezelfde Vanweerts. De komende dagen oefent KVK nog tegen RC Hades en op het veld van KOSC Wijgmaal.

09/01/2022

We vernemen het overlijden van oud-speler Dirk Van den Bergh uit Baal. In 1984 maakte hij op 25-jarige leeftijd de overstap van Betekom naar KVK Tienen. Hij zou maar liefst negen seizoenen lang, tot in 1993, speler van KVK blijven met posities op het middenveld en in de verdediging. Dirk Van den Bergh is 62 jaar geworden. KVK Tienen biedt familie en vrienden oprecht medeleven aan. (rouwbericht)

08/01/2022

Geen competitie voor het eerste elftal de komende weken, maar dat betekent niet dat de ploeg rust neemt. Er wordt op het nieuwe kunstgrasveld van het Bergéstadion hard gewerkt richting de herneming van de tweede competitiehelft. De ploeg legde vriendschappelijke wedstrijden vast tegen Houtvenne (thuis, zo. 9/1), RC Hades (thuis, wo. 12/1) en Wijgmaal (uit, zo. 16/1). Toeschouwers zijn volgens de richtlijnen van het Overlegcomité bij deze wedstrijden niet toegelaten. We houden je vanzelfsprekend wel graag op de hoogte van de resultaten.

31/12/2021

We vernemen het overlijden van de heer Frans ‘Waikke’ Claes, oud-speler van Racing Tienen op 85-jarige leeftijd. De club betuigt familie en vrienden haar oprecht medeleven.

14/11/2021

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021

Ontdek onze partnerbrochure