INKOMENDE TRANSFERS Printervriendelijke versie

Seizoen 2008 - 2009
 
 • Davy Peeters  - rechtsachter, Union Sint-Gillis
 • Yve Thijs - aanvallende middenvelder, AS Eupen
 • Fesquet Penga Ilenga - spits, AS Eupen
 • Sébastien Dufoor - spits, FCV Dender EH

Seizoen 2007 - 2008

 

 • Deniz Aktas - aanvaller, 19  jaar, Roda JC.
  De 19-jarige Deniz Aktas (1,80m, °1/7/1987), een Belg met Turkse roots, komt het offensieve compartiment versterken. Hij kan uitgespeeld worden als spits of als aanvallende middenvelder. De voorbije zes seizoenen was hij actief bij het Nederlandse Roda JC. Het afgelopen seizoen voetbalde hij voor het beloftenelftal (Jong-Roda). Aktas tekende een contract voor twee seizoenen en hoopt zijn kunnen te bewijzen in de Belgische tweede klasse.

   

 • Jonas Bogaerts - verdedigende middenvelder, 20  jaar, STVV.
  De verdedigende middenvelder (1,81m) woont in Hakendover en voetbalt op dit moment bij STVV. Bij de eersteklasser maakt hij sinds twee seizoenen deel uit van de A-kern. Als jeugdspeler kon hij op tal van nationale selectie rekenen.

   

 • Robbie Dello - verdediger, 29 jaar, KFCV Geel.
  KVK Tienen legde ook verdediger Robbie Dello (10/08/'78, 186cm) vast. De 29-jarige Limburger komt over van KVFCV Geel waar hij de afgelopen drie seizoenen centraal in de verdediging voetbalde aan de zijde voetbalde van Bart Vanhees. Daarvoor voetbalde de Spouwenaar bij SK Munsterbilzen en STVV. Bij deze laatse club debuteerde hij in 1997 in het eerste elftal. Hij zou er tot 2004 blijven en een vaste waarde worden in de kern. De speler staat bekend om zijn efficiëntie en kopbalspel. Hij tekende een contract voor drie seizoenen.

   

 • Régis Lacroix middenvelder , 19 jaar, RSC Anderlecht.
  Régis Lacroix (°18/10/1987), de broer van middenvelder Michaël Lacroix , tekende een contract voor drie seizoenen. De talentvolle speler krijgt vaak het etiket 'spits' opgespeld, maar kan ook op het middenveld op diverse posities postvatten. De 19-jarige speler kreeg net als zijn broer Michaël zijn opleiding bij RSC Anderlecht, waar hij als belofte zelfs deel uitmaakte van de brede selectie voor de Champions League. Sinds januari werd Régis uitgeleend aan eersteklasser KSV Roeselare waar hij opnieuw aan zijn beste vorm timmert na een kruisbandletsel.
  Iedereen is het er over eens dat hij de kwaliteiten bezit om net als zijn broer Michaël een smaakmaker te worden van het Tiense elftal. De club is dan ook verheugd dat de Anderlecht-belofte voor Tienen koos. Michaël kijkt alvast uit naar de komst van zijn broer, die naar eigen zeggen nog beter is dan hijzelf. Nooit eerder speelden ze samen in één team.

   

 • Olivier Van Impe - doelman, 23 jaar, SK Londerzeel.
  Doelman Olivier Van Impe, op dit moment aan de slag bij SK Londerzeel in derde klasse A, verdedigt volgend jaar de Tiense kleuren. Hij zal zich met Ronny Schuermans moeten meten voor een plaatsje onder de lat. De 23-jarige doelman voetbalde eerder al bij Denderleeuw, Verbroedering Meldert en AA Gent. Bij deze laatste ploeg proefde hij zelfs heel even van eersteklassevoetbal. KVK Tienen bleef niet blind voor het talent van deze beloftevolle doelman en bood hem een contract voor twee seizoenen aan.

   

 • Jochen Vanarwegen - aanvaller, 21 jaar, KVC Westerlo.
  KVK Tienen kwam tot een overeenkomst met de 21-jarige Jochen Vanarwegen (1,77m, 3/2/1986). De beloftevolle spits komt over van eersteklasser KVC Westerlo en staat bekend om zijn prima mentaliteit en snelheid. Het voorbije seizoen kende hij echter heel wat pech met een kruisbandletsel waarvan hij intussen hersteld is. Het seizoen daarvoor was hij nog goed voor 24 wedstrijden in eerste klasse. De spits was aan de slag bij KFC Mol Sport en Lommel SK. Sinds 2000 voetbalde hij bij Westerlo waar hij twee jaar geleden een profcontract tekende. Vanarwegen onderschrijft bij de Suikerjongens een overeenkomst voor twee seizoenen.

   

 • David Vandecauter - middenvelder, 26 jaar, Red Star Waasland.
  De Leuvenaar  (29/08/1981) die nu in Molenstede bij Diest woont, speelt op dit moment bij reeksgenoot RS Waasland. Eerder voetbalde hij ook al voor KSK Kessel-Lo, Lierse, RC Mechelen en KFCV Geel. Nu komt hij dus dichter bij huis voetballen. Vandecauter is een polyvalente speler die zowel links als rechts op het middenveld kan worden uitgespeeld. Ook als verdediger kan hij goed uit de voeten. Hij tekende een contract voor twee seizoenen.

   

 • Bart Vanhees - verdediger, 26 jaar, KFCV Geel..
  KVK Tienen kwam tot een overeenkomst met de 26-jarige Bart Vanhees (°18/01/1981). De relatief kleine centrale verdediger (1,71m) die ook op de rechtsachterpositie uit de voeten kan verhuisde in het seizoen 2000-2001 van KRC Genk naar toenmalig tweedeklasser KFCV Geel. Daarvoor voetbalde hij al bij Niel SK en Patro Eisden. Bij Geel ontpopte hij zich tot een echte teamspeler en behoorde hij seizoen na seizoen tot één van de uitblinkers van het team. De supporters van de Kempische club riepen hem maar liefst vier keer uit tot meest verdienstelijke speler. De volgende drie seizoenen verdedigt Vanhees de Tiense kleuren. Bij de Suikerploeg vindt hij ook zijn tennismaatje Christophe Geebelen terug.

  Tijdens de winterstop:

  - Ernest Konon (Jagiellonia Bialystok - Polen)
  - David Triantafillidis (gehuurd van Zulte-Waregem)
  - Sven Vandeput (FCV Dender EH)
  - Igor Radovanovic (FC Slavia Sarajevo - Bosnië)
  - Bertrand Kai Yong (VfL Alter - Duitsland)

   

  Seizoen 2006 - 2007

   

   

 • Mathieu Belme - middenvelder, 26 jaar, RFC Huy
  Belme (1,84m) is een tweevoetige offensieve middenvelder die de voorbije maanden diverse malen werd gescout en telkens indruk maakte door zijn polyvalentie en vista. De technisch vaardige speler tekende een contract voor één seizoen. Belme maakte ook deel uit van het nationale strandvoetbalteam en kreeg diverse erkenningen op internationale tornooien.

   

 • Sofiane Ben Ali - middenvelder, 23 jaar, Alès (Frankrijk)
  Enkele weken na het aantrekken van Christophe Copel tekende een tweede Marseillais een contract bij de suikerploeg. Sofiane Ben Ali (°15/02/1983, 1.75m) onderschreef een overeenkomst voor één seizoen na een bevredigende test eerder deze week tegen de All Stars 2006. De 23-jarige rechtsmidden kreeg net als Copel zijn jeugdopleiding bij Olympique Marseille en speelde daarna twee jaar bij Etoile Sportive du Sahel, een club in Tunesische eerste klasse. Daarna trok hij voor een seizoen naar de Franse derdeklasser Ales om uiteindelijk bij KVK Tienen terecht te komen.

   

 • Christophe Copel - aanvaller, 19 jaar, Olympique Marseille.
  Copel doorliep de jeugdreeksen bij de Franse eersteklasser Olympique Marseille waar hij steevast als een grote belofte gold. Een blessure belette echter zijn onmiddellijke doorbraak. Afgelopen seizoen onderschreef hij een profcontract bij het Italiaanse Perugia. Ook daar werd hij achtervolgd door het noodlot. De club kende financiële problemen en de gemaakte beloften konden niet worden waargemaakt. Volgend seizoen krijgt Copel dus zijn kans in de Belgische competitie. De Marseillais komt in België wonen en is vastberaden om het met zijn snelheid en techniek te maken bij KVK Tienen. Hij tekende een contract voor één seizoen.

   

 • Muslum Karabulut - aanvaller, 24 jaar, Patro Maasmechelen.
  Karabulut komt over van vierdeklasser Patro Maasmechelen, waar hij dit seizoen 24 keer raak trof. Door zijn torinstinct kon hij ook rekenen op interesse van OH Leuven, KVSK United en eersteklasser Lierse. Zijn jeugdopleiding kreeg hij bij Roda JC waar hij onder de hoede stond van René Trost. Daarna was de in Duitsland wonende Turk vooral aan de slag bij Duitse teams. Hij tekende een contract voor één seizoen met optie.

   

 • Michaël Lacroix -  middenvelder, 21 jaar, Francs Borains.
  Michaël Lacroix komt over van Francs Borains waar hij dit seizoen vooral op de rechterflank werd uitgespeeld. Hij valt op door zijn snelheid en polyvalentie als flankspeler en speelde zich dit seizoen meermaals in de kijker. Zijn jeugdopleiding kreeg Lacroix bij RSC Anderlecht, waar hij het schopte tot de beloftenploeg. Als speler van VC Eendracht Aalst 2002 was hij al een jaar lang actief in tweede klasse. Lacroix ondertekende een contract voor twee seizoenen.

   

 • Karel Gerits - verdediger, 23 jaar,  Bocholter VV.
  Karel Gerits (1,78m) is een verdediger die ook op het middenveld kan worden uitgespeeld. Hij komt over van Bocholter VV dat hem vorig seizoen tijdens de winterstop overnam van Beringen Heusden-Zolder. Met de Limburgse ploeg deed hij als jonge speler reeds heel wat tweedeklasse-ervaring op. Ondanks degelijke prestaties raakte hij er op een zijspoor. Gerits kreeg zijn jeugdopleiding bij RSC Anderlecht. Hij schopte het daar tot bij de beloften tot Heusden-Zolder hem kwam weghalen. Als model voor mode-ontwerper Dirk Bikkembergs was hij ook al te zien op de catwalk in Milaan.

   

 • Bernard Morreel - verdediger, 26 jaar, OH Leuven.
  Deze ervaren verdediger voetbalt dit seizoen bij tweedeklasser OH Leuven en was eerder aan de slag bij Stade Leuven, Oud-Heverlee, Lommel en KV Mechelen. Bij de Suikerploeg ondertekende hij een contract voor twee seizoenen.

   

 • Thierry Bayock - middenvelder, 26 jaar, OH Leuven.
  De Kameroener ontpopte zich dit seizoen tot een vaste waarde in de basis bij OH Leuven. Hij tekende een contract bij de Suikerploeg voor twee seizoen. Eerder speelde hij voor Rail FC Duala (Kameroen), Allemania Aachen (67 wedstrijden en 7 doelpunten in de 2. Bundesliga) en Visé (toen in tweede klasse). De balvaste Bayock is een offensieve middenvelder die bekend staat als een echte balgoochelaar. Hij woont in het Waalse Fléron.

   

 • David Triantafillidis - verdediger, 20 jaar,  RKC Waalwijk.
  De 20-jarige David Triantafillidis tekende een contract voor één seizoen bij KVK Tienen. Hoewel zijn naam een Griekse afkomst verraadt, is Triantaffilidis in Leuven geboren en heeft hij zijn thuisbasis in Wezemaal. De centrale verdediger kreeg zijn vorming bij KRC Genk en behoorde tot het nationale elftal -18 en -19. Bij KRC Genk werd hij opgemerkt door scouts van de Nederlandse eersteklasser RKC Waalwijk die hem prompt een contract aanboden. Na een jaartje in Nederland verbleven te hebben tekent de belofte nu een contract bij de Suikerploeg.


  Verder:

   

   

 • Davy Fonteyn (verdediger, 18 jaar, KFCV Geel)
 • Kim Beynen (aanvallende middenvelder, 18 jaar, KFCV Geel)
 • Robby Dumoulin (STVV)

   

  Seizoen 2005 - 2006

   

 • Mohamed Berthé: 33 jaar, spits, Cercle Brugge
  Tot voor kort was Berthé aan de slag bij eersteklasser Cercle Brugge dat hem ook even uitleende aan tweedeklasser Zulte-Waregem. Heel wat supporters kennen de 1.88 meter grote spits vooral van bij tweedeklasser Strombeek. Zijn opleiding kreeg deze speler met de Frans-Guinese nationaliteit bij het Franse Paris Saint-Germain. Daarna was hij aan de slag bij Olympic Noisy-le-Sec, Chateauroux (1994-1996), het Corsicaanse Ajaccio (1996-1998), het Engelse West Ham United (1998-1999), het Schotse Heart of Midlothian (1999-2000) en Ile de Reunion (2000-2001) om daarna in België bij Strombeek te belanden. Bij Cercle Brugge beschreef men hem als volgt: 'krachtige Franse middenvelder, aanvankelijk offensief georiënteerd, nu buffer voor de verdediging. Moet met zijn gestalte de defensie beschermen. Onvermoeibaar werkpaard, dweilt constant het veld op en af'. Bij Tienen hoopt men vooral dat hij doelsaldo kan helpen opkrikken.

   

 • Fabio Billet: 20 jaar, spits, VW Oorbeek United
  Fabio Billet begon met voetballen bij het vroegere USG Kumtich. Bij KVK Tienen speelde hij in het beloftenelftal. Daarna trok de talentvolle Billet naar tweedeprovincialer Neerwinden. Ontpopte zich afgelopen seizoen bij eersteprovincialer VW Oorbeek United tot een gedroomde afwerker.

   

 • Kim Buvé: 27 jaar, verdediger, VW Oorbeek United
  Deze ervaren rechtsachter was als jeugdspeler actief bij Standard Luik en speelde in het verleden o.m. bij Hulsbeek en Hasselt. Met Neerwinden dwong hij twee seizoenen geleden als ploegkapitein mee de promotie af naar eerste provinciale. Scoort erg makkelijk voor een verdediger.

   

 • Kristof Cauberghs: 26 jaar, linkermiddenvelder, VW Oorbeek United
  Hoegaardier Cauberghs werd reeds in de jeugdreeksen als een groot talent bestempeld. Hij ruilde het beloftenelftal van KVK Tienen voor een basisstek bij bevorderingsclub KVO Aarschot. Via Hoegaarden en Daring Leuven kwam hij bij Neerwinden terecht met wie hij de titel afdwong in tweede provinciale. Afgelopen seizoen trad hij aan bij eersteprovincialer VW Oorbeek United.

   

 • Frederik Daniëls: 32 jaar, offensieve middenvelder, KVO Aarschot
  Met Frederik Daniëls keert er opnieuw iemand van de kampioenenploeg terug in het Bergéstadion. "Fred Raket" kwam toen over van KFCV Geel en speelde nog één jaar met KVK Tienen in tweede klasse. Daarna trok hij naar RC Mechelen. De laatste jaren speelde de middenvelder een bepalende rol bij KVO Aarschot. Was afgelopen seizoen reeds actief bij KVK Tienen als jeugdtrainer.

   

 • Jan Gielen: 24 jaar, polyvalente verdediger/verdedigende middenvelder, SK Tongeren
  De talentvolle verdediger, die ook uitstekend op het middenveld uit de voeten kan komt over van reeksgenoot SK Tongeren. Daar speelde de Ulbekenaar reeds van vanop zijn zevende en was hij zes jaar een vaste waarde in de kern. Gielen is door zijn polyvalentie een erg nuttige speler. Zoekt steeds voetballend naar de beste oplossing.

   

 • Hamide Lamara: 31 jaar, polyvalente middenvelder, Frankrijk
  Hamide Ait Lamara keert na drie jaar afwezigheid terug naar KVK Tienen. De 31-jarige Franse polyvalente middenvelder verdedigde in het seizoen 2001-2002 reeds de Tiense kleuren en behoorde toen in de terugronde onder het trainersschap van Johan Froment tot één van de uitblinkers in het elftal. Via het Franse Olympique Charleville en tweedeklasser RFC Luik kwam de in het Luikse wonende Lamara bij het ambitieuze Schoten terecht waar hij als rechtsmidden 17 keer scoorde in 23 duels. In 2001 belandde de middenvelder bij KVK Tienen waar hij zich vooral in de terugronde liet opmerken als makkelijk scorende en rustbrengende middenvelder. Via RFC Luik en vierdeklasser RFC Huy, waar zijn verblijf werd overschaduwd door extra-sportieve problemen, belandde hij de afgelopen maanden bij een Franse derdeklasser. Bij KVK Tienen hoopt Lamara volgend seizoen opnieuw te kunnen schitteren. Hij tekende een overeenkomst van één jaar.

   

 • Benny Lunenburg: 30 jaar, verdedigende middenvelder, KFC Lille
  Voor trainer Nassen zeker geen onbekende. In het seizoen 1997-1998 verdedigden ze samen de kleuren van Lommel in eerste klasse. Lunenburg kwam eerder ook nog uit voor Overpelt Fabriek, Dessel Sport en KFCV Geel. Ondanks interesse van enkele ambitieuze ploegen in de nationale reeksen kreeg Lunenburg vorig seizoen een aanbieding van de Antwerpse eersteprovincialer Lille die hij niet kon weigeren. Daar liep het echter niet zoals verhoopt. Lunenburg onderhield de laatste maanden de conditie bij Achel VV. Bij Tienen wil der ervaren verdediger ongetwijfeld opnieuw zijn kunnen bevestigen op een hoog niveau.

   

 • Karim Salef: 33 jaar, offensieve middenvelder, KTH Diest
  Aanvallende middenvelder, die als balvast en technisch vaardig wordt omschreven, komt over van vierdeklasser KTH Diest en speelde in het verleden nog voor FC Atlas, Dielegem en SC Hoegaarden. Vorig seizoen geplaagd door schorsingen en blessures. Leefde bij Diest in onmin met trainer Cannaerts en moest de club verlaten. Krijgt nu de kans om bij het ambitieuze KVK Tienen zijn voetbalklasse te laten renderen.

   

 • Tim Smolders: 27 jaar, offensieve middenvelder, Kermt-Hasselt
  Afgelopen seizoen ontwikkelde Zoutleeuwenaar Tim Smolders zich tot een absolute smaakmaker bij reeksgenoot Kermt-Hasselt. Als offensieve middenvelder, die regelmatig een doelpuntje meepikt, speelde hij een erg bepalende rol in het elftal. Kreeg zijn jeugdopleiding bij STVV en speelde daarna bij VV Houtem, Stade Leuven, OHL, RC Mechelen en KV Mechelen.

   

 • Wouter Vandevenne: 22 jaar, middenvelder, SK Tongeren
  Wouter Vandevenne maakt de overstap van reeksgenoot SK Tongeren. De 22-jarige Vandevenne, afkomstig uit Borgloon, speelde in het verleden ook al voor SK Habo en STVV, waar hij samen met jongeren Jacquemyn, Vangeffelen en Hansen in de A-kern werd opgenomen. Vandevenne is een polyvalente tweevoetige middenvelder die zowel centraal als op de linkerflank kan worden uitgespeeld.

   

 • Steven Vanleene: 22 jaar, verdedigende middenvelder, VW Oorbeek United
  Zoutleeuwenaar Steven Vanleene is een jonge talentvolle controlerende middenvelder. Kreeg zijn opleiding bij KVK Tienen en trok daarna voor drie jaar naar derdeprovincialer WS Wommersom. Was vorig jaar aan de slag bij VW Oorbeek United waar hij zich regelmatig in de kijker speelde.

   

 • Kris Vanmarsnille: 22 jaar, doelman, VW Oorbeek United
  Doelman Kris Vanmarsnille kreeg zijn opleiding bij STVV en keert na een jaartje bij VW Oorbeek United opnieuw terug naar KVK Tienen. Was in het verleden de doublure van Kris Vranckx.

   

  Verder:

   

 • Nick Buys (middenvelder, beloften KVC Westerlo)
 • Fatih Celik (middenvelder, beloften KVC Westerlo)
 • Robin Sacré (verdediger, beloften STVV)
 • Kristof D'hoogh (aanvaller, beloften KV Mechelen)
 • Tom Wagemans (doelman, beloften Turnhout)

   

   

  Seizoen 2004 - 2005

   

 • Ilir Caushllari: middenvelder, 29 jaar, KFC Dessel Sport.
  Deze Albanese voetbalbelg raakte vooral bekend tijdens zijn periode bij eersteklasser KRC Genk. Daarna speelde hij achtereenvolgens bij tweedeklassers KSV Ingelmunster, KFCV Geel, K. Heusden-Zolder (met wie hij kampioen werd in tweede afdeling aan de zijde van Kurt Morhaye) en KFC Dessel Sport. Caushllari bekleedt de positie van centrale middenvelder/spelverdeler en staat o.m. bekend voor zijn goed schot en degelijke passing.

   

 • Dries De Boodt: doelman, 19 jaar, Oud-Heverlee Leuven.
  Jonge beloftevolle doelman. Kreeg zijn opleiding bij RSC Anderlecht.

   

 • Christophe Geebelen: spits, 26 jaar, KFCV Geel.
  Speelde voor hij naar KFCV Geel ging ook al bij Patro Maasmechelen waar hij als vlotscorende spits werkt opgemerkt door toenmalig eersteklasser KV Mechelen. Na een éénjarig verblijf bij de maneblussers trok hij naar KFCV Geel maar door een ongeluk tijdens de voorbereiding ging zijn seizoen grotendeels in rook op. Na een jaartje bij het Nederlandse VV Venlo, met wie hij in de Gouden Gids divisie speelde, keerde hij terug naar Geel. Hij werd afgelopen seizoen 32 keer geselecteerd en maakte 7 doelpunten.

   

 • Laurent Longrie: middenvelder, 24 jaar, FC Molenbeek Brussels Strombeek
  Laurent Longrie was een vertrouwd gezicht bij tweedeklasser KFC Strombeek en verhuisde meer naar het FC Molenbeek Brussels Strombeek van Johan Vermeersch. Vorig sezoen werd de snelle flankspeler uitgeleend aan de ambitieuze derdeklasser KV Mechelen. Ondanks degelijk prestaties werd een optie tot aankoop niet gelicht. Longrie tekende bij de suikerploeg een contract voor één seizoen en zal vermoedelijk de rechterflank versterken.

   

 • Kurt Morhaye: spits, 27 jaar, K. Heusden-Zolder
  Kurt Morhaye speelde sinds januari reeds op huurbasis bij KVK Tienen, maar komt nu definitief over van K. Heusden-Zolder. Hij tekende een contract voor twee seizoenen. De 27-jarige Limburger maakte vooral furore bij STVV, Germinal Ekeren, GBA en Heusden-Zolder met wie hij twee seizoenen geleden de promotie afdwong naar eerste klasse. Omwille van blessureleed kon hij zich de laatste maanden bij een kwakkelend Tienen nooit echt doorzetten. Een reden te meer om aan te nemen dat 'Moretti' zich extra in de kijker zal willen spelen in derde klasse.

   

   

 • Ronny Schuermans: doelman, 32 jaar, SK Tongeren.
  Ronny Schuermans oogste afgelopen seizoen heel wat lof voor zijn fraaie prestaties in het doel van derdeklasser SK Tongeren. Heeft heel wat ervaring die hij onder meer opdeed bij KFCV Geel waar hij van 1995 tot 2002 actief was en 207 keer geselecteerd werd. In het seizoen 2000-2001 speelde hij met Geel in eerste klasse.

   

   

 • Christophe Smeyers: verdediger, 21 jaar, Club Luik.
  Heeft ondanks zijn jeugdige leeftijd heel wat ervaring. Was ploegmaat van Sergio Petosa bij RFC Luik in tweede klasse en was afgelopen seizoen kapitein van datzelfde Luik in derde klasse.

   

   

 • Quentin Verlaine: verdediger (linksachter), 22 jaar, SK Tongeren.
  Quentin Verlaine kreeg zijn opleiding bij RFC Luik en speelt reeds vanop zijn 18de in het eerste elftal van SK Tongeren. Staat bekend om zijn degelijk positiespel en nimmer aflatende sportieve vechtlust.

   

   

 • Gokhan Yilmaz: spits, 24 jaar, Seraing RUL.
  Speelde voor hij bij derdeklasser Seraing aan de slag ging bij Luik en TK Meldert. Werd afgelopen seizoen 24 keer geselecteerd.

   

 • Label(s):

  >> Volgende wedstrijd

  RAS Jodoigne
  KVK Tienen
  oefenwedstrijd
  zo. 24 juli om 16 uur


  jong-kvk

  Ontdek onze partnerbrochure

  >> Kort

  KVK Tienen, zonder aanwinsten Bentayeb en Bergiers wegens vakantie, verloor de oefenpartij tegen 1B-club Lierse met 2-4. De thuisploeg begon prima aan de partij. Naudts verzilverde een mooie pass na enkele minuten voetballen. Gillekens maakte op het half uur gelijk met een kopbal onder de lat. Net voor rusten trapte opnieuw Naudts een prima acterend KVK knap op voorsprong. Na de pauze liet trainer Hias heel wat beloftevolle spelers opdraven. Van Acker tekende kort na de pauze voor de 2-2 met een afstandsschot. De Schryver legde enkele minuten later de 2-3 binnen. Bracké was dicht bij de aansluitingstreffer, maar zag zijn elfmeter gepareerd. Van Acker zette de 2-4 eindstand op het scorebord. Een boeiende partij, met een KVK dat vooral voor de pauze een degelijke beurt maakte. Ook trainer Hias zag een wedstrijd met twee gezichten. 'Jammer dat de taken na die degelijke eerste periode in de tweede helft niet werden uitgevoerd zoals afgesproken', aldus de Tiense trainer.

  25/06/2022
  Het was bakken en braden op en rond het veld voor de oefenpartij tegen STVV. De bezoekers begonnen snedig, maar de Tiense defensie stond meteen pal ondanks de schaarse trainingen die al waren afgewerkt. Bij een mooie counter trapte Bentayeb KVK op voorsprong. Tien minuten later stond het al 2-0: Andries Claes plaatste de bal mooi naast de STVV goalie. Na de pauze drukte STVV Tienen wat meer in het defensief zonder echt grote kansen af te dwingen. Kaya tekende in de slotminuten voor de aansluitingstreffer. Ei zo na werd het 2-2, maar doelman op proef Wim Vanmarsenille haalde fraai een elftmeter van Brühls van tussen de palen. Een counterende Vanweerts zette op aangeven van nieuwkomer Saïdi de 3-1 eindstand op het scorebord.  
  19/06/2022

  Op zaterdag 25 juni oefent KVK Tienen tegen 1B-club Lierse. De wedstrijd in het Bergéstadion wordt afgetrapt om 11 uur in de voormiddag. Ontdek het volledige zomerprogramma van KVK!

  15/06/2022

  Verdediger Alexander Vos stroomde in 2015 vanuit de beloften door naar het eerste elftal en was er zeven seizoenen lang een vaste waarde. Met zijn vista, secure spelstijl en vastberadenheid was hij tot op heden een sterkhouder in de defensie. Volgend seizoen vinden we hem niet meer terug tussen de lijnen. Recent nam hij de beslissing om te stoppen met voetballen. ‘Een minder evidente maar doordachte keuze’, vertelt Alexander. ‘De combinatie van het voetbal met mijn professionele loopbaan is te veeleisend geworden. Ik blijf KVK Tienen wel van dichtbij volgen en ben volgend seizoen zeker op de tribunes terug te vinden om te supporteren voor mijn ploegmakkers’. Alexander, bedankt voor je inzet voor KVK Tienen en tot in het Bergéstadion!

  11/06/2022

  KVK Tienen kan volgend seizoen rekenen op de diensten van de 21-jarige Matisse Bergiers (°24/6/2000, 1,89m). De talentvolle centrale verdediger komt over van reeksgenoot K. Rupel Boom FC, waar hij twee seizoenen voetbalde en zich tot sterkhouder ontpopte. Daarvoor doorliep hij elf seizoenen lang de jeugdopleiding van RSC Anderlecht. Twee jaar lang voetbalde hij er bij de reserven. Matisse is afkomstig uit het Waals-Brabantse Mont-Saint-Guibert. Hij tekent een overeenkomst voor twee seizoenen. Welkom bij KVK Tienen Matisse! 

  11/05/2022

  KVK Tienen kiest opnieuw voor jong talent en verwelkomt de 18-jarige verdediger Luca Berten. De Hasselaar komt over van de U18 van OH Leuven en is opgeleid bij KRC Genk. Hij was reeds verschillende keren jeugdinternational bij de U15, U16 en recent nog bij de U18. Hij onderschrijft een overeenkomst voor één seizoen. 

  27/04/2022

  Verdediger Daan Matterne en middenvelder Andries Claes verlengden hun overeenkomst bij KVK Tienen met twee extra seizoenen. De 33-jarige Lars Lambert uit Neerlinter vervoegt de technische staf als T2. Hij was in het verleden al beloftentrainer bij Wijgmaal en Sporting Hasselt. Hij is ook houder van een UEFA A-trainersdiploma.

  17/04/2022

  Onze club behaalde opnieuw de licentie om te kunnen aantreden in eerste nationale 2022-2023! Proficiat aan allen die andermaal hard werkten om het dossier zo volledig en nauwgezet voor te bereiden. 

  13/04/2022

  Middenvelders Pieter Kempeneers en Amardeep Singh verlengden hun overeenkomst bij KVK Tienen met respectievelijk drie en twee seizoenen. Ook doelmannen Viktor Sterckx en Wouter Nijsen blijven volgend seizoen actief bij de club, net als Bouzian die nog een overeenkomst heeft. Keeperstrainer Johan Bogaerts en assistent Ewen Verheyden blijven actief in de technische staf. Sonny Renders krijgt samen met Patrick Pitschon de elitejeugd onder zijn hoede. Eddy Dierickx gaat een nieuwe uitdaging aan bij tweedeprovincialer FC Averbode-Okselaar.

  06/04/2022

  De wedstrijd KVK Tienen - KSK Heist wordt verplaatst van zondag 3 april naar zaterdagavond 2 april om 20 uur. Het team krijgt zo een extra dag ruimte om zich voor te bereiden op de midweekwedstrijd tegen K. Winkel Sport. Supporters hebben dan weer de kans om te genieten van de Ronde van Vlaanderen op zondag. Alle updates in onze competitiekalender.

  07/03/2022

  Ontdek onze partnerbrochure