Disclaimer Printervriendelijke versie

Privacybeleid

In deze privacy policy wordt de verwerking van je persoonsgegevens meegedeeld door volgende verwerkingsverantwoordelijke: vzw KVK Tienen, met maatschappelijke zetel te Bergévest 12, 3300 Tienen en ingeschreven met ondernemingsnummer BTW BE0845.049.251 (hierna: “KVK Tienen”).

Door het verstrekken van uw persoonsgegevens op de website en door het op deze website vermelde emailadressen verschaffen van persoonsgegevens, verklaar je kennis te hebben genomen van ons pricacybeleid en ga  je er eveneens uitdrukkelijk mee akkoord, alsook met de verwerking zelf.

Persoonsgegevens

Persoonsgegevens die je ons meedeelt:

  • zonder registratie: uw IP-adres
  • bij registratie op nieuwsbrief: uw e-mailadres
  • via cookies: tracking van gebruik van de website
  • persoons- en facturatiegegevens voor commerciële doeleinden zoals inschrijvingen evenementen, ticketing en fanshop

KVK Tienen kan je gegevens vergaren door gebruik van cookies of tijdens uw registratie via de KVK Tienen-website op de nieuwsbrief, bij contactaanvraag en gebruik van de website.

De website maakt ook gebruik van cookies die een aantal persoonsgegevens verzamelen. Meer over ons cookiebeleid vind je hier.

Doeleinden van de verwerking

Algemene doeleinden:

KVK Tienen zal de bij jou vergaarde persoonsgegevens uitsluitend voor de volgende doeleinden gebruiken:

  • het verzorgen en verbeteren van deze website en het opnemen van persoonsgegevens in anonieme statistieken, waaruit de identiteit van specifieke personen of bedrijven niet kunnen achterhaald worden
  • het u toezenden van direct marketing en nieuwsbrieven.
  • het verbeteren van de gebruikservaring op basis van je expliciete, voorafgaande toestemming;
  • de levering en facturatie van door u aangevraagde producten of diensten

Direct marketing:

Indien je vandaag reeds bent opgenomen in onze verzendlijst voor het ontvangen van marketingmateriaal in papieren en/of elektronische vorm, kan KVK Tienen je gegevens gebruiken voor het verzenden van marketing en ander materiaal met betrekking tot de verschillende diensten.

Deze toestemming kan op elk moment worden ingetrokken, zonder motivering en gratis door op de daartoe voorziene uitschrijflink te klikken. Deze uitschrijflink wordt op elke verstuurde e-mail meegegeven.

KVK Tienen zal je persoonsgegevens niet verkopen, noch commercieel ter beschikking stellen aan derden tenzij met uw voorafgaande toestemming.

Duur van de verwerking

De persoonsgegevens worden door ons bewaard en verwerkt voor een periode die noodzakelijk is in functie van de doeleinden van de verwerking en in functie van de contractuele relatie tussen en  KVK Tienen of voor zo lang als KVK Tienen wettelijk verplicht is om je persoonsgegevens te bewaren.

Uw rechten

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door vzw KVK Tienen en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar secretariaat@kvktienen.be.

Als betrokkene heb je het recht klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA) als toezichthoudende autoriteit.

Veiligheid en vertrouwelijkheid

vzw KVK Tienen neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via secretariaat@kvktienen.be

Links naar andere websites

KVK Tienen is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar gelinkt wordt vanop www.kvktienen.be door de beheerder of bezoekers. De bezoeker is er zich van bewust dat de privacy van andere websites kan verschillen van KVK Tienen.

Een link naar een website kan niet aanzien worden voor een expliciete goedkeuring van de inhoud van deze website en hierbij kan de correctheid ook niet blijvend gegarandeerd worden.

Cookies

Voor meer info over ons cookie-beleid kan je terecht op deze pagina.

De informatie op deze website

Het auteursrecht op alle informatie op ""KVK Tienen Official Website"" (alle pagina's vallend binnen het domein http://www.kvktienen.be berust bij KVK Tienen of Prosite bvba (wat het concept en het design van de site betreft). Alle rechten van clubnamen en -logo's berust bij de respectievelijke eigenaars. Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van KVK Tienen  (in de praktijk de webmaster(s)) of Prosite bvba (wat het concept en het design van de site betreft),  informatie (teksten, beelden, geluid, html-codes en lay-out daaronder begrepen) via elektronische en gedrukte media (met inbegrip van automatische informatiesystemen) of op welke andere wijze ook, op te slaan en/of te verspreiden.

Linken

Linken en refereren naar “KVK Tienen Official Website” mag maar dan uitsluitend via link naar http://www.kvktienen.be en niet naar een (sub)pagina vallend binnen dit domein.

Concreet wordt als volgt gelinkt: De links vermelden telkens de naam 'KVK Tienen Official Website'. Steeds wordt de gebruiker direct naar de officiële site gelinkt. 'KVK Tienen Offcial Website' staat niet toe dat de pagina's bijvoorbeeld in een frame van een andere site verschijnen.

Ingezonden materiaal

Door materiaal in te sturen ter publicatie verleent men het KVK Tienen-webteam een onbeperkt gebruiksrecht zonder dat enige tegenprestatie verschuldigd is.

Aansprakelijkheid

KVK Tienen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van deze website. Onder andere wat betreft:

a) de informatie die op of via “KVK Tienen Official Website” ter beschikking wordt gesteld. 'KVK Tienen Official Website' garandeert niet de juistheid of volledigheid van de informatie.
b) virussen en andere fouten of vergissingen als gevolg van het gebruik van “KVK Tienen Official Website”.
c) de online communicatie, betreffende het onderscheppen of ander oneigenlijk gebruik van informatie die via de websites of per e-mail aan KVK Tienen wordt gezonden of aan u wordt gezonden.
d) het verlies van gegevens.
e) downloaden of gebruiken van software/bestanden die via 'KVK Tienen Official Website' beschikbaar wordt gesteld.

Forum en reacties

KVK Tienen kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van en publicatie van vrijwillige bijdragen, zoals bijvoorbeeld te vinden in het “Forum”.

Bijdragen die aansporen tot geweld, iemand persoonlijk aanvallen, indruisen tegen wat men verstaat onder goed zedelijk gedrag, die niets met KVK Tienen of haar context te maken hebben of die niets constructiefs inhouden worden beknot en indien nodig gewist.

Personen die met kwalijke bedoelingen het forum bezoeken kunnen via banning de toegang ontzegd worden.

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Competitie
stopgezet
Hou deze website in de gaten!
Take care!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Transfers seizoen 2021-2022

Inkomend: Nils Struys (KOSC Wijgmaal), Kyell Lénaers (KV Tervuren-Duisburg), Wouter Nijsen (SV Herkol), Jesse Mputu (URSL Visé), Pieter Jochmans (OH Leuven)

Uitgaand: Willem Loman (KRC Mechelen), Dries Ventôse (KRC Mechelen), Florin Grancea (KVK Ninove), Thibaut Bielen (KVK Wellen), Dennis Van Vaerenbergh (Lokeren-Temse), Lucas Damblon (Sprimont), Yari Deltour (Woluwe-Zaventem)

Contractverlengingen: Jonas Bogaerts, Hannes Meeus, Amardeep Singh, Alexander Vos, Pieter Kempeneers, Daan Matterne, Andries Claes, Jonas Laureys, Ben Yagan, Nick Spaenhoven, Frédéric Farin, Axel Swerten, Arthur Hannes

14/05/2021

KVK Tienen ontving een positief advies rond de licentie-aanvraag voor het seizoen 2021-2022! Onze club kan dus opnieuw in eerste nationale aantreden! Proficiat aan het hele team dat zich telkens opnieuw inzet om het dossier nauwgezet voor te bereiden.

28/03/2021

Tot aan de krokusvakantie worden alle buitenschoolse activiteiten in Tienen voor kinderen tot 12 jaar geannuleerd. De stad Tienen wil hiermee een verdere toename van het aantal besmettingen en de sluiting van de scholen voorkomen. Ook de trainingen van de ploegjes tot U13 jaar zijn dus tot nader bericht stopgezet. Vanaf U14 hervatten we vanaf 1 februari in groepjes van10. Alle info via ProSoccerData.

25/01/2021

We vernemen het overlijden van mevrouw Léa Toelen (bericht), echtgenote van de heer André Moreau, ereschepen en oud-speler Racing Tienen. De club biedt familie en vrienden haar oprecht medeleven aan.

11/01/2021

Pieter Kempeneers krijgt geen extra schorsing van de KBVB na zijn uitsluiting in de wedstrijd tegen Mandel United. Bij het afschermen van de bal in een duel raakte hij een tegenstrever in het aangezicht.

24/10/2020

De KBVB besliste om de competitie in eerste nationale op te schorten tot 8 november in het kader van de corona-maatregelen. Ook de beloften spelen geen wedstrijden. Men laat weten dat men hoopt om de competitie zo snel als kan te herstarten. 

21/10/2020

Zondag voetbalt KVK Tienen in eigen huis tegen K. Patro Maasmechelen. We vragen thuissupporters opnieuw om te reserveren. De club wacht nog op richtlijnen van de politie wat betreft de eventuele aanwezigheid van bezoekende fans. Dit alles uiteraard onder voorbehoud dat de competitie in eerste nationale niet wordt stopgezet.

19/10/2020

Hoewel de wedstrijden van eerste elftallen vanaf de tweede amateurklasse zijn afgelast wordt er (voorlopig?) nog wel gevoetbald in eerste nationale. In het kader van de corona-maatregelen laat URSL Visé echter weten dat er zondag geen bezoekende supporters op de wedstrijd worden toegelaten. We vragen onze supporters om deze maatregel te respecteren.

14/10/2020

Na de wedstrijd tegen KVV Thes Sport kunnen supporters in het Bergéstadion terecht voor een tweede wedstrijd. Om 18.30 uur start de wedstrijd van KVK Tienen B tegen Hoegaarden B. Meteen een topper in vierde provinciale!

03/10/2020

Trainer Jo Claes kan voor de wedstrijd tegen Thes Sport rekenen op een volledige spelerskern, met uitzondering van de langdurig geblesseerde Damblon en geschorsten Meeus en Spaenhoven.

03/10/2020

Ontdek onze partnerbrochure