Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Foot dinner KVK Tienen - K. Patro Eisden Printervriendelijke versie

Voorafgaand aan thuiswedstrijden van het eerste herenelftal bieden we onze gasten een lekkere lunch aan i.s.m. met het topteam van Witlov, lokale partner van KVK Tienen.
 
De ideale gelegenheid voor een gezellig samenzijn met familie, vrienden of zakenrelaties en samen te genieten van een wedstrijd van KVK Tienen.
 
Inschrijven kan steeds tot en met donderdag 29 september via een mailtje naar club100@kvktienen.be met vermelding gegevens en aantal personen. Bellen naar mevrouw Sabine Janssens op 0495 46 61 17 kan ook. Vermeld zeker de wedstrijd waarvoor je wenst in te schrijven. Opgelet: bij laattijdige annulatie kan een annulatiekost worden aangerekend.
 
Volwassenen betalen 45 euro p.p. (excl. dranken incl. aperitief en kaart zittribune). Abonnees genieten van 5 euro korting. De wedstrijd begint om 15 uur. U wordt uitgenodigd om 12.15 uur voor het aperitief.
 
We wensen je alvast veel plezier bij onze culinaire verwennerij!
 
Wedstrijd KVK Tienen - RAAL La Louvière op zondag 2 oktober 2022: 

 

Aperitief
Herfstsoepje
Stoofvlees – Sla - Frietjes
Chocomousse
Koffie
 
Overzicht thuiswedstrijden met lunch waarvoor u nu al kan reserveren:
 
Zondag 30 oktober: KVK - Knokke FC om 15u00
Zondag 20 november: KVK - Thes Sport om 15u00
Zondag 18 december: KVK - OHL om 15u00
Zondag 5 februari: KVK - Heist om 15u00
Zondag 19 maart: KVK - Dessel Sport om 15u00
Zondag 30 april: KVK - RFC Liege om 15u00
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
K. Patro Eisden
zo. 2 oktober
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De wedstrijd op het veld van Rupel Boom werd op zaterdag 4 september kort na de aftrap stopgezet nadat er brand in een lichtmast was uitgebroken. Het Sportcomité van de KBVB besliste vorige week dat de wedstrijd herspeeld moet worden. KVK Tienen nam kennis van de motivatie van deze uitspraak en besliste na beraad om beroep aan te tekenen. Wordt dus vervolgd.

21/09/2022

Doelman Wouter Nijsen ruilt KVK Tienen voor eersteprovincialer Juve Hasselt. Verdediger Luca Berten voetbalt volgend seizoen bij derde amateurklasser KVK Wellen. We wensen hen veel succes bij hun nieuwe club.

30/08/2022

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van tweede amateurklasser Belisia Bilzen met 1-2. Kort na de pauze kwam de thuisploeg op voorsprong in een wedstrijd waar weinig grote kansen te noteren waren, maar Monamay en Bracké stelden nog orde op zaken voor Tienen. Bouzian maakte zijn wederoptreden onder de lat na een schouderblessure.

28/08/2022

Je kan niet langer inschrijven voor het foot dinner met buffet voor de wedstrijd tegen Jong AA Gent. Alle beschikbare plaatsen zijn ingenomen. Je kan je uiteraard wel inschrijven voor een volgende wedstrijd

23/08/2022

Geen bekervoetbal op zondag 28 augustus, wel een extra oefenpartij op het veld van tweede amateurklasser Belisia Bilzen, getraind door Luc Nilis. Aftrap om 15 uur.

17/08/2022

KVK Tienen speelde 1-1 gelijk in de oefenwedstrijd op het veld van tweede amateurklasser Racing Hades. KVK Tienen toonde zich vooral voor de pauze. Nassim Saïdi zette de Tiense druk om in een voorsprong na een poging van Naudts. Tibo Herbots stond kort voor de pauze pal op een schot van de thuisploeg. In de tweede helft liet trainer Hias ook heel wat jongere spelers opdraven. De ingevallen doelman Wouter Nijsen stond enkele keren paraat, maar kon niet vermijden dat Elens de stand in evenwicht bracht. 

10/08/2022

KVK Tienen opent de bekercompetitie tegen eersteprovincialer RFC Perwez. De club won met 2-0 van derde amateurklasser Ciney. De wedstrijd wordt afgewerkt op zaterdag 13 augustus om 20.30 uur. Dus niet op zondag zoals eerst gepland om de aangekondigde hitte te vermijden. In 2020 oefende KVK nog op het veld van Perwez in de voorbereiding. De afstand tussen Perwez en Tienen bedraagt immers maar 25 km. Bij eventuele winst wacht een week later Rebecq of Meux op verplaatsing. 

08/08/2022

Een jong KVK Tienen won de oefenwedstrijd van derde amateurklasser KFC Diest met 1-0. Jordy Vanweerts maakte het enige doelpunt met een afstandsschot na iets meer dan een uur voetballen, tegen een een Diest dat zich zeker niet zomaar liet wegzetten en ook enkele prima mogelijkheden kon afdwingen. Vanweerts moet geblesseerd naar de kant, maar zijn paraatheid zou niet in gevaar komen.

03/08/2022

Er is een extra oefenwedstrijd aan het voorbereidingsprogramma toegevoegd. Op zaterdag 6 augustus voetbalt KVK Tienen thuis tegen derde amateurklasser KFC Eppegem. Aftrap om 19 uur. Ontdek het volledige oefenprogramma.

01/08/2022

Verdediger Pieter Jochmans raakte in een duel tijdens de oefenpartij tegen de beloften van KV Mechelen geblesseerd aan het aangezicht. Hij brak daarbij zijn oogkas op meerdere plaatsen. Er wacht hem een operatie en een herstelperiode. Een heel snel herstel toegewenst Pieter!

31/07/2022

Ontdek onze partnerbrochure