Thuiswedstrijden KVK Tienen opnieuw op zondagmiddag Printervriendelijke versie

Vanaf het seizoen 2013-2014 werkt KVK Tienen haar thuiswedstrijden in de regel opnieuw op zondagmiddag om 15.00 uur af. 

KVK Tienen stapte vorige seizoen even af van deze jarenlange traditie en schakelde over op zaterdagavondvoetbal, zoals de meeste teams in de nationale reeksen. Het doel was na te gaan of avondvoetbal ook op langere termijn een positief effect had op de toeschouwersaantallen in het Bergéstadion. Tijdens het voorgaande seizoen in tweede klasse waren er immers enkele wedstrijden op zaterdagavond die heel wat voetbalsupporters naar het Bergéstadion lokten. Bovendien is er sinds enkele jaren ook de concurrentie van het populaire veldrijden en het eersteklassevoetbal, waarvan topmatchen steevast op zondagmiddag worden afgewerkt.
 
De sportieve degradatie naar derde klasse en de lange en koude winter waren zonder twijfel bepalende factoren die ons leerden dat er dit seizoen geen echter extra gunstig effect was op de toeschouwersaantallen en deelnemers aan het gastronomisch diner voor de wedstrijd. Op vraag van heel wat supporters kiest KVK Tienen er dan ook opnieuw voor om zoals in het verleden op zondag te voetballen in het Bergéstadion. 
 
Het spreekt voor zich dat de club ook in de toekomst rekening tracht te houden met grote evenementen en de belangrijkste klassiekers in het veldrijden en het wielrennen. In overleg met de tegenstander worden deze zondagmiddagwedstrijden in de mate van het mogelijke naar zaterdagavond verplaatst.
 
Wij hopen u allen talrijk te mogen verwelkomen in een sfeervol Bergéstadion op weg naar nieuwe mooie sportieve successen. Binnenkort maakt de club ook de nieuwe ticket- en abonnementsprijzen bekend.
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Winkel Sport
KVK Tienen
zondag 24 oktober 2021
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Jammer genoeg kunnen we geen inschrijvingen meer aanvaarden voor het gastronomisch buffet voor de wedstrijd KVK Tienen - Olympic Charleroi. Alle beschikbare plaatsen zijn ingenomen. Binnenkort kan je inschrijven voor het volgende diner.

15/09/2021

Op vraag van de politie van Luik geldt er zondag een combiregeling voor de wedstrijd RFC Luik - KVK Tienen. Er zijn dus geen individuele KVK-fans toegelaten die zelf de verplaatsing maken. Men kan de wedstrijd enkel bijwonen indien men een verplaatsing met een begeleide supportersbus organiseert.

07/09/2021

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van tweedenationaler KOSC Wijgmaal met 1-2. Mputu opende de score na een half uur op aangeven van Claes en verdubbelde die enkele minuten later toen hij alleen op de thuisgoalie af mocht. In de tweede helft milderde Dewaet met een knal. Matterne en Laureys kwamen niet meer tot scoren.

11/08/2021

KVK Tienen kent z’n tegenstander in de derde ronde van de beker van België. Op zondag 15 augustus voetbalt Tienen op het veld van de Oost-Vlaamse tweedenationaler KVV Zelzate. Aftrap om 16 uur. Zelzate kwalificeerde zich op het veld van derdenationaler Lochristi na strafschoppen. Na negentig minuten voetballen stond het nog 0-0.

08/08/2021

Ontdek onze partnerbrochure