Supportersclub '81 meldt overlijden Michaël Bonte Printervriendelijke versie

De supportersclub Club KVK 81 heeft gisterenavond met droefheid vernomen dat Michael Bonte door een tragisch verkeersongeluk van ons is heengegaan. 

Wij wensen via deze weg onze oprechte en innige deelneming te betuigen aan de familie Bonte - Haccour. Michael Bonte, partner van Kimberley en kersvers vader van Naomi heeft ons helaas verlaten op 24 februari.

Hij was een echte supporter en waarschijnlijk een van de verste want hij kwam vanuit West-Vlaanderen afgezakt naar Tienen om onze jongens te zien spelen! Zelfs op verplaatsing was hij hier en daar aanwezig!

Michael, het gaat je goed...

Club KVK 81

Label(s):

Bedankt

Ik wil via deze weg Club 81 KVK bedanken voor het schenken van een krans. Iedereen die Michael lief had vond dit een mooi gebaar. Dus bij deze dank u wel!!!!

Pascal

rip

rip

Descanse em paz

Rusten in vrede. In de vrede van God.

dood micheal bonte

pascal veel sterkte in deze moeilijke dagen.
ook aan je dochter wens ik haar ook heel veel sterkte.

Overlijden Michael Bonte

Sterkte voor gans de familie en vrienden bij dit groot verlies.

Het ga je goed michael, kan

Het ga je goed michael, kan het nog steeds niet geloven!

Veel sterkte aan de familie

Veel sterkte aan de familie van Michael we gaan hem missen een supporter waar we allen een voorbeeld aan konden nemen. Een rouwband bij de volgende wedstrijd lijkt me dan ook het minste wat we als club kunnen doen RIP Michael.

>> Volgende wedstrijd

Winkel Sport
KVK Tienen
zondag 24 oktober 2021
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Jammer genoeg kunnen we geen inschrijvingen meer aanvaarden voor het gastronomisch buffet voor de wedstrijd KVK Tienen - Olympic Charleroi. Alle beschikbare plaatsen zijn ingenomen. Binnenkort kan je inschrijven voor het volgende diner.

15/09/2021

Op vraag van de politie van Luik geldt er zondag een combiregeling voor de wedstrijd RFC Luik - KVK Tienen. Er zijn dus geen individuele KVK-fans toegelaten die zelf de verplaatsing maken. Men kan de wedstrijd enkel bijwonen indien men een verplaatsing met een begeleide supportersbus organiseert.

07/09/2021

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van tweedenationaler KOSC Wijgmaal met 1-2. Mputu opende de score na een half uur op aangeven van Claes en verdubbelde die enkele minuten later toen hij alleen op de thuisgoalie af mocht. In de tweede helft milderde Dewaet met een knal. Matterne en Laureys kwamen niet meer tot scoren.

11/08/2021

KVK Tienen kent z’n tegenstander in de derde ronde van de beker van België. Op zondag 15 augustus voetbalt Tienen op het veld van de Oost-Vlaamse tweedenationaler KVV Zelzate. Aftrap om 16 uur. Zelzate kwalificeerde zich op het veld van derdenationaler Lochristi na strafschoppen. Na negentig minuten voetballen stond het nog 0-0.

08/08/2021

Ontdek onze partnerbrochure