Peeters en De Silva langer bij KVK Tienen Printervriendelijke versie

De 33-jarige Rocky Peeters (°18/08/1979) verlengt zijn contract bij KVK Tienen met drie seizoenen
 
Van 1997 tot 2005 was hij met KFCV Geel, KRC Zuid-West-Vlaanderen en KSV Roeselare actief in tweede klasse. Hij groeide met zijn polyvalentie al snel uit tot één van de smaakmakers in de reeks.
 
Met Roeselare promoveerde hij naar eerste klasse. Na één jaar ruilde hij de West-Vlaamse club voor de buren van STVV, waar hij drie jaar voetbalde en tot de uitblinkers behoorde. In totaal zou hij 15 keer de weg naar doel vinden in de Jupiler League.
 
STVV zakte echter naar de tweede klasse in 2008, maar Peeters bleef actief op het hoogste niveau bij eersteklasser Germinal Beerschot.
 
De transfer draaide echter op een sisser uit. Peeters viel na een half seizoen uit de gratie van trainer en bestuur en werd uitgeleend aan de Cypriotische club Enosis Neon Paralimni. Daarna keerde hij terug naar Germinal Beerschot waar hij door blessureleed opnieuw een zijspoor terecht kwam.
 
KVK Tienen gaf hem twee seizoenen geleden de gelegenheid zijn carrière in eigen land te herlanceren. Dat liep in eerste instantie niet vlot. Peeters keerde terug uit blessure en hervatte iets te snel, wat enkele nieuwe blessures met zich meebracht. 
 
Het voorbije seizoen toonde Peeters zich echter doorzetten. Hij ontpopte zich tot een gewaardeerde en belangrijke pion in het Tiense elftal. Met zijn vista en prima positiespel brengt hij de ploeg de nodige extra ervaring bij. Hij schopte het bovendien tot kapitein van het elftal. Ook in vierde klasse wil Peeters deze lijn doortrekken.
 
Ook de 24-jarige Mike De Silva (°5/9/1988) verlengt zijn contract bij KVK Tienen. De talentvolle De Silva gold jarenlang als exponent van de Tiense jeugdwerking. Na enkele mooie seizoenen in tweede klasse met KVK Tienen maakte De Silva de overstap naar Waasland-Beveren met wie hij promoveerde naar de Jupiler League.
 
Afgelopen seizoen keerde middenvelder De Silva terug naar KVK Tienen. De club is dan ook verheugd dat de Silva zijn engagement voor de Suikerploeg verlengt met twee seizoenen en samen wil bouwen aan een nieuwe toekomst voor de club. KVK bevestigt hiermee bovendien het geloof in het talent uit eigen streek.
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Winkel Sport
KVK Tienen
zondag 24 oktober 2021
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Jammer genoeg kunnen we geen inschrijvingen meer aanvaarden voor het gastronomisch buffet voor de wedstrijd KVK Tienen - Olympic Charleroi. Alle beschikbare plaatsen zijn ingenomen. Binnenkort kan je inschrijven voor het volgende diner.

15/09/2021

Op vraag van de politie van Luik geldt er zondag een combiregeling voor de wedstrijd RFC Luik - KVK Tienen. Er zijn dus geen individuele KVK-fans toegelaten die zelf de verplaatsing maken. Men kan de wedstrijd enkel bijwonen indien men een verplaatsing met een begeleide supportersbus organiseert.

07/09/2021

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van tweedenationaler KOSC Wijgmaal met 1-2. Mputu opende de score na een half uur op aangeven van Claes en verdubbelde die enkele minuten later toen hij alleen op de thuisgoalie af mocht. In de tweede helft milderde Dewaet met een knal. Matterne en Laureys kwamen niet meer tot scoren.

11/08/2021

KVK Tienen kent z’n tegenstander in de derde ronde van de beker van België. Op zondag 15 augustus voetbalt Tienen op het veld van de Oost-Vlaamse tweedenationaler KVV Zelzate. Aftrap om 16 uur. Zelzate kwalificeerde zich op het veld van derdenationaler Lochristi na strafschoppen. Na negentig minuten voetballen stond het nog 0-0.

08/08/2021

Ontdek onze partnerbrochure