Afscheidswoord voor medewerker Emmanuel Closset Printervriendelijke versie

De club verneemt het overlijden van Emmanuel Closset, afgevaardigde van de U19 UEFA's KVK Tienen en sinds jaar en dag trouwe en toegewijde medewerker van Jong-KVK.

Een gewaardeerd engagement dat hij tot voor kort samen met zijn betreurde echtgenote Jeanne Struys waarmaakte. Hij werd 73 jaar. 

Tijdens de uitvaartplechtigheid richtte voorzitter Willy Schepers een woordje tot de aanwezigen ter ere van Emmanuel:

Beste familieleden, vrienden, kennissen,

Soms word je getroffen door herinneringen aan mensen, die niet meer "onder ons" zijn, in levende lijve bedoelen we dan. Maar ze zijn eigenlijk nog wel "onder ons". Ze blijven voortleven in onze herinnering.

Het ganse bestuur, medewerkers en spelers van KVK Tienen wensen hun bijzondere blijk van medeleven te betuigen bij het overlijden van Manuel, jarenlang trouwe medewerker in onze club.

Voetbal was zijn lust en zijn leven! Hij straalde van nature gezelligheid uit en maakte met iedereen snel contact. Met de komst van zijn kleinzoon Peter, binnen de jeugdopleiding, nam Manuel de taak van ploegbegeleider ter harte. Op iedere voetbalmatch was hij aanwezig. Later werd hij samen met zijn vrouw Jeanneke, die inmiddels en jammer genoeg enkele jaren geleden van ons is heengegaan, afgevaardigde van de Uefa junioren U19 tot op heden.

Manuel heeft maandenlang een ongelijke strijd geleverd tegen een ziekte, die hem heeft weggerukt uit ons midden. Moedig is hij tot het einde gebleven ook al heeft hij de laatste maanden veel geleden. Woensdag laatstleden is hij gestorven – Nu is er alleen nog de stilte, het verdriet, de pijn.

Iedereen, die Manuel van dichtbij heeft gekend, zijn werk en inzet wist te waarderen, dacht vaak aan hem. Andermaal verliezen we een trouwe medewerker, iemand van goud, onvervangbaar, met een hart voor de club, zonder eigenbelang.

Manuel, als tranen een trap konden vormen en herinneringen een brug, dan klommen wij met zijn allen naar de hemel en haalde je terug.

De leegte zonder jou zal altijd bij ons blijven
Maar veel fijne herinneringen verzachten onze smart
Voorgoed uit ons midden maar altijd in ons hart

We vergeten je nooit.

Rust zacht trouwe makker...

 

Label(s):

innige deelneming

ja idd hij stond altijd klaar voor de spelers en kvk tienen in het algemeen, heb hem nog gehad als afgevaardigde bij de nationale miniemen toen tienen nog derde of vierde klasse speelde samen met kleinzoon van hem.
Rip en sterkte aan de familie nabestaanden

innige deelneming

Veel sterkte in deze moeilijke tijd

innige deelneming

Innige deelneming aan de familie en de club KVK Tienen.
Zo'n mensen zijn heel belangrijk en onmisbaar in een club.
Heb de man persoonlijk gekent en was steeds klaar om eender
wat te doen als het om KVK ging.
Sterkte vanuit STVV

Medeleven

Mijn welgemeende medeleven bij dit overlijden.
Vriendelijke groeten,

Frank
Supporter OHL

>> Volgende wedstrijd

Winkel Sport
KVK Tienen
zondag 24 oktober 2021
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Jammer genoeg kunnen we geen inschrijvingen meer aanvaarden voor het gastronomisch buffet voor de wedstrijd KVK Tienen - Olympic Charleroi. Alle beschikbare plaatsen zijn ingenomen. Binnenkort kan je inschrijven voor het volgende diner.

15/09/2021

Op vraag van de politie van Luik geldt er zondag een combiregeling voor de wedstrijd RFC Luik - KVK Tienen. Er zijn dus geen individuele KVK-fans toegelaten die zelf de verplaatsing maken. Men kan de wedstrijd enkel bijwonen indien men een verplaatsing met een begeleide supportersbus organiseert.

07/09/2021

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van tweedenationaler KOSC Wijgmaal met 1-2. Mputu opende de score na een half uur op aangeven van Claes en verdubbelde die enkele minuten later toen hij alleen op de thuisgoalie af mocht. In de tweede helft milderde Dewaet met een knal. Matterne en Laureys kwamen niet meer tot scoren.

11/08/2021

KVK Tienen kent z’n tegenstander in de derde ronde van de beker van België. Op zondag 15 augustus voetbalt Tienen op het veld van de Oost-Vlaamse tweedenationaler KVV Zelzate. Aftrap om 16 uur. Zelzate kwalificeerde zich op het veld van derdenationaler Lochristi na strafschoppen. Na negentig minuten voetballen stond het nog 0-0.

08/08/2021

Ontdek onze partnerbrochure