Nieuwe sportieve structuur Printervriendelijke versie

KVK Tienen start vanaf heden met een nieuwe sportieve beleidsstructuur. De nieuwe sportieve cel stippelt het sportieve beleid uit en zorgt in samenspraak met de technische staf vanzelfsprekend ook voor de opvolging ervan.

De leiding van deze cel berust bij Dirk Smolders. Hij wordt bijgestaan door Jean-Luc Vandermeeren, (die zich vooral zal focussen op de beloften), jeugdvoorzitter André Kestens en ere-voorzitter Leon Sué. Het spreekt voor zich dat voorzitter Willy Schepers de werking en beslissingen van de sportieve cel van dichtbij opvolgt.

Daniël Nassen blijft - zoals reeds eerder gemeld - hoofdtrainer. Marc Vandevelde blijft ook instaan voor de training van de doelmannen. Nieuw is dat huidig hulptrainer Marc Lemoine in de toekomst ook beloftentrainer wordt. Bedoeling is het beloftenelftal en het eerste elftal nog nauwer te laten aansluiten. Bovendien wordt de technische staf in de toekomst uitgebreid met een physical coach. Hij leidt de fysieke trainingen en besteedt extra aandacht aan de individuele begeleiding van spelers met een conditieachterstand (bijv. wegens blessure).

De wedstrijd- en spelersscouts vervolledigen de sportieve beleidsstructuur. Zij rapporteren aan de sportieve cel en de technische staf.
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Cercle Brugge
KVK Tienen
donderdag 28 oktober 2021
20 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021
Supportersclub V-side legt een bus in naar Cercle Brugge voor de bekerwedstrijd. Voor 10 euro kan je al mee. De tickets bij Cercle kosten 5 euro. Niet twijfelen dus! Inschrijven voor de bus kan bij daviddegent@gmail.com of in Café 't Hoekske aan de Oude Leuvensestraat/Albertvest. Tickets voor de wedstrijd kan je ter plaatse kopen.
18/10/2021

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Jammer genoeg kunnen we geen inschrijvingen meer aanvaarden voor het gastronomisch buffet voor de wedstrijd KVK Tienen - Olympic Charleroi. Alle beschikbare plaatsen zijn ingenomen. Binnenkort kan je inschrijven voor het volgende diner.

15/09/2021

Ontdek onze partnerbrochure