KVK Tienen versterkt raad van bestuur Printervriendelijke versie

Johan Froment en Pedro Den Ruyter treden toe tot de raad van bestuur van vzw KVK Tienen.
 
Voorzitter Johan Vos is blij met hun engagement: 'We willen onze club klaar maken en versterken voor de toekomst. Dan moet je nieuwe en sterke bestuurders hebben. Met Johan en Pedro halen we 2 mensen binnen die een sterk profiel hebben en al jaren actief zijn in het voetbal. Ze brengen ook een duidelijke visie rond het sportieve en financiële beleid mee. Onze raad van bestuur krijgt er twee gedreven bestuurders bij.'
 
Johan Froment is voor vele fans een vertrouwd gezicht. Via zijn vader is het voetbal hem met de paplepel meegegeven. Als voormalig trainer van KVK Tienen in tweede klasse bleef hij professioneel met voetbal bezig. Met zijn studiebureau is hij een expert in het aanleggen en beheren van sport- en voetbalinfrastructuur. 
 
De voorbije zeven jaren was hij scout voor de RBFA en nationale ploeg onder Marc Wilmots en Roberto Martinez. Zo maakte hij verschillende WK’s en EK’s vanop de eerste lijn mee en maakte hij deel uit van het sportieve project van de Rode Duivels. Sinds januari is hij technisch coördinator van het nationale team van Marokko voor de landen België en Nederland. 
 
Johan Froment zal voortaan samen met de sportieve commissie het sportieve beleid van KVK uittekenen. Daarbij wordt de nadruk gelegd op de ontwikkeling van beloftevolle jongeren, doorstroming van de eigen jeugd uit de KVK Tienen Academy en het samenstellen van een spelerskern op basis van een gezonde mix van ervaren spelers en jonge talenten verankerd in de Tiense regio.
 
Pedro Den Ruyter is al een aantal jaren verbonden aan KVK Tienen Academy. Als ondernemer, gewezen voorzitter van Drieslinter en fervent jeugd- en zaalvoetbalfan zal hij mee de jeugdafdeling vertegenwoordigen binnen de Raad van bestuur. Pedro is ook API, aanspreekpunt integriteit binnen onze club.
 
Weten heten beiden van harte welkom in de KVK Tienen familie.
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

U23 OH Leuven
KVK Tienen
zondag 26 maart - Den Dreef
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK Tienen kreeg van licentiemanager Nils Van Brantegem deze week positief advies voor de licentie van eerste nationale. Er worden van ook geen bezwaren meer verwacht die de effectieve toekenning van de licentie in de weg staan. Die licentie bevestigt dat Tienen aan alle extrasportieve voorwaarden voldoet om in eerste nationale aan te treden. Dank aan iedereen die het dossier andermaal nauwgezet mee heeft voorbereid.

22/03/2023

Wegens de sneeuw zijn de trainingen in de KVK Tienen Academy vandaag dinsdag 8 maart afgelast.

08/03/2023

De footlunch voor de partij KVK Tienen - KFC Dessel Sport op zondag 19 maart is ondertussen volzet. Je kan nu al reserveren voor de lunch tegen RFC Luik op 30 april via club100@kvktienen.be.

07/03/2023

De wegens de sneeuw uitgestelde thuiswedstrijd tegen R. Francs Borains wordt verplaatst naar woensdag 1 maart. Aftrap om 20 uur in het Bergéstadion.

10/02/2023

De 25-jarige aanvaller Yassine Bentayeb ruilt KVK Tienen met onmiddellijke ingang voor huidig competitieleider K. Patro Eisden Maasmechelen. De Fransman krijgt er de kans om een profcontract te onderschrijven. KVK Tienen wenst Yassine het beste toe voor zijn verdere voetbalcarrière en dankt hem voor zijn inzet de voorbije maanden.

31/01/2023

Pieter Jochmans blesseerde zich op het veld van Jong AA Gent aan het aangezicht. Ondertussen onderging hij een operatie aan de neus. Er zouden geen extra ingrepen nodig zijn. Jochmans moet het nu twee weken rustig aan doen om dan op te bouwen met een gezichtsmasker als bescherming. Verwacht wordt dat de middenvelder een maand onbeschikbaar blijft.

24/01/2023

De wedstrijd KVK Tienen - KSK Heist wordt verplaatst van zondag 5 februari naar vrijdag 3 februari. Aftrap om 20.30 uur. Voor aanvang kan je genieten van een authentiek Thais Food Buffet, na de wedstrijd is er in de bodega de Funky Friday Party van onze spelers.

23/01/2023
Op dinsdag 17 januari oefent KVK Tienen op het veld van KVV Thes Sport. In die wedstrijd komen vooral jongens in actie die de voorbije weken minder spelminuten hebben vergaard. Ook enkele beloften treden aan in deze partij. Aftrap om 20 uur.
 
15/01/2023

Verdediger Pieter Jochmans raakte in een duel op het veld van Jong AA Gent opnieuw ernstig geblesseerd in het aangezicht. Hij kwam in aanraking met het hoofd van een tegenstrever en brak daarbij opnieuw zijn neus, oogkas en sinussen. Ook tijdens een oefenwedstrijd tegen de beloften van KV Mechelen op 31 juli had hij deze ernstige blessure opgelopen. Jochmans stond sinds enkele weken opnieuw in de basis. Er wacht hem nu opnieuw een operatie en een herstelperiode. We wensen hem de komende weken een heel snel herstel toe na deze nieuwe opdoffer! Onze dank ook aan de ploegarts van AA Gent die Pieter zaterdagavond bijstond.

15/01/2023
Op vrijdag 30 december oefent ons elite-elftal bestaande uit spelers van de U19 en beloften tegen een selectie van de voetbalschool van het Nederlandse ADO Den Haag. Aftrap om 19 uur in het Bergéstadion. Een mooie gelegenheid om onze jonge talenten aan het werk te zien!
 
23/12/2022

Ontdek onze partnerbrochure