KVK Tienen versterkt raad van bestuur Printervriendelijke versie

Johan Froment en Pedro Den Ruyter treden toe tot de raad van bestuur van vzw KVK Tienen.
 
Voorzitter Johan Vos is blij met hun engagement: 'We willen onze club klaar maken en versterken voor de toekomst. Dan moet je nieuwe en sterke bestuurders hebben. Met Johan en Pedro halen we 2 mensen binnen die een sterk profiel hebben en al jaren actief zijn in het voetbal. Ze brengen ook een duidelijke visie rond het sportieve en financiële beleid mee. Onze raad van bestuur krijgt er twee gedreven bestuurders bij.'
 
Johan Froment is voor vele fans een vertrouwd gezicht. Via zijn vader is het voetbal hem met de paplepel meegegeven. Als voormalig trainer van KVK Tienen in tweede klasse bleef hij professioneel met voetbal bezig. Met zijn studiebureau is hij een expert in het aanleggen en beheren van sport- en voetbalinfrastructuur. 
 
De voorbije zeven jaren was hij scout voor de RBFA en nationale ploeg onder Marc Wilmots en Roberto Martinez. Zo maakte hij verschillende WK’s en EK’s vanop de eerste lijn mee en maakte hij deel uit van het sportieve project van de Rode Duivels. Sinds januari is hij technisch coördinator van het nationale team van Marokko voor de landen België en Nederland. 
 
Johan Froment zal voortaan samen met de sportieve commissie het sportieve beleid van KVK uittekenen. Daarbij wordt de nadruk gelegd op de ontwikkeling van beloftevolle jongeren, doorstroming van de eigen jeugd uit de KVK Tienen Academy en het samenstellen van een spelerskern op basis van een gezonde mix van ervaren spelers en jonge talenten verankerd in de Tiense regio.
 
Pedro Den Ruyter is al een aantal jaren verbonden aan KVK Tienen Academy. Als ondernemer, gewezen voorzitter van Drieslinter en fervent jeugd- en zaalvoetbalfan zal hij mee de jeugdafdeling vertegenwoordigen binnen de Raad van bestuur. Pedro is ook API, aanspreekpunt integriteit binnen onze club.
 
We heten beiden van harte welkom in de KVK Tienen familie.
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Thes Sport
KVK Tienen
zaterdag 30 september
19.30 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Supporters die willen genieten van de gastronomische footlunch voor de wedstrijd tegen de U23 van OH Leuven op 24 september zijn er best snel bij. Er zijn nog een tiental plaatsen beschikbaar. Meer info hier.

08/09/2023

Opgelet: de wedstrijd tegen UR Namen op zondag 3 september (15 uur) wordt niet in Namen maar in nabije Jambes afgewerkt: Stade Nid des Merles, Allée du Stade 3 5100 Namen. We vernemen dat in de omgeving die dag ook een grote broncanterie-markt plaatsvindt, wat voor extra mobiliteitsuitdagingen zou kunnen zorgen. Het ‘oude’ stadion van Namen zou in de toekomst ingericht worden als parking.

30/08/2023

Op donderdag 10 augustus voetballen de Tiense beloften in het Bergéstadion tegen de elite van OH Leuven. Aftrap om 19 uur! Zaterdag 12 augustus voetbalt het eerste herenelftal bijkomend op het terrein van derde amateurklasser Berg en Dal. Aftrap in Meerhout om 12 uur ’s middags. 

10/08/2023

Er is een extra wedstrijd aan het oefenprogramma toegevoegd. Op woensdag 16 augustus oefent KVK Tienen in het Bergéstadion tegen derde amateurklasser RAS Jodoigne. Aftrap om 20 uur.

05/08/2023

Wie onze beloften aan het werk wil zien kan op woensdagavond 26 juli terecht in het Bergéstadion. Tegenstander in de oefenpartij is eersteprovincialer KOSC Wijgmaal (20.30 uur). Zondag is tweedeprovincialer Averbode-Okselaar te gast (aftrap 15 uur).

25/07/2023

Noteer alvast in je agenda: de jaarlijkse ploegvoorstelling is gepland op vrijdag 18 augustus vanaf 18 uur. Na afloop volgt een wedstrijd van onze beloften. 

02/07/2023

We vernemen het overlijden van mevrouw Mathilde Beelen. Vele fans herinneren zich haar ongetwijfeld als ‘Matilleke’ die in de grote kantine een tiental jaar geleden mee instond voor de bediening. KVK Tienen betuigt haar oprecht medeleven aan familie en vrienden. Het overlijdensbericht vind je hier.

31/05/2023

We vernemen het overlijden van oud-KVK Tienen speler Dirk Crabbé. Hij werd 65 jaar. De aanvallende middenvelder voetbalde tussen 1986 en 1989 drie seizoenen lang bij Tienen onder leiding van trainers Jaak Merchez en Jean-Pierre Vande Velde. Eerder voetbalde hij voor KV Mechelen, KV Kortrijk en Stade Leuven. We betuigen ons medeleven aan familie en vrienden.

22/05/2023

Supporters opgelet: de wedstrijd tegen de beloften van R. Antwerp FC is verplaatst van zaterdagavond 20 mei naar vrijdagavond 19 mei. Aftrap om 20 uur op het Lisp in Lier.

16/05/2023

KVK Tienen heeft de licentie voor eerste nationale seizoen 2023-2024 nu ook officieel te pakken. Indien de club zich ook sportief kan handhaven staat niets een verlengd verblijf in eerste nationale in de weg. Het behalen van een licentie is allerminst een formaliteit gezien de vele verplichtingen en de stevige administratieve voorbereiding. Proficiat aan iedereen die hier aan meewerkte.

19/04/2023

Ontdek onze partnerbrochure