KVK Tienen sluit partnership met Maes pils! Printervriendelijke versie

In de kantines van KVK Tienen kan je vanaf heden genieten van een verfrissende Maes pils. Het Belgische pilsbier werd afgelopen lente opnieuw gelanceerd en oogst ondertussen veel lof bij vertrouwde Maes pils drinkers, maar ook bij mensen die het bier (her)ontdekken.  
 
Enkele jaren geleden sloot de Suikerploeg een overeenkomst met het Nederlandse biermerk Brand. Het werd een vlotte samenwerking, waarvoor KVK Tienen de medewerkers van Brand overigens uitdrukkelijk bedankt. Door de overname van Alken Maes door het Nederlandse bierconcern Heineken dat ook Brand beheert, kreeg de club echter de mogelijkheid om in de toekomst de vernieuwde Maes pils aan te bieden.
 
Maes pils werd op 20 april 2009 opnieuw gelanceerd. In combinatie met extra Saazhop, kreeg het een extra verfijnde bitterheid. Het bijzondere karakter wordt ook door een zorgvuldige selectie van uitgelezen granen bepaald. De nieuwe Maes bevat 5.2% alcohol, een volmondige pils meer dan waardig. Om zijn herkenbare en verfrissende smaak te behouden, blijft ook het vernieuwde bier met de typische Maes gist gebrouwen worden. Het wordt getapt uit speciaal gekoelde bierkranen in een vernieuwd glas om het optimaal tot zijn recht te laten komen.
 
Neem de proef op de som en geniet van de nieuwe Maes pils in je vertrouwde KVK-kantine! 
 
>> Lees ook de recensie van de nieuwe Maes Pils in De Morgen.
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Winkel Sport
KVK Tienen
zondag 24 oktober 2021
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Jammer genoeg kunnen we geen inschrijvingen meer aanvaarden voor het gastronomisch buffet voor de wedstrijd KVK Tienen - Olympic Charleroi. Alle beschikbare plaatsen zijn ingenomen. Binnenkort kan je inschrijven voor het volgende diner.

15/09/2021

Op vraag van de politie van Luik geldt er zondag een combiregeling voor de wedstrijd RFC Luik - KVK Tienen. Er zijn dus geen individuele KVK-fans toegelaten die zelf de verplaatsing maken. Men kan de wedstrijd enkel bijwonen indien men een verplaatsing met een begeleide supportersbus organiseert.

07/09/2021

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van tweedenationaler KOSC Wijgmaal met 1-2. Mputu opende de score na een half uur op aangeven van Claes en verdubbelde die enkele minuten later toen hij alleen op de thuisgoalie af mocht. In de tweede helft milderde Dewaet met een knal. Matterne en Laureys kwamen niet meer tot scoren.

11/08/2021

KVK Tienen kent z’n tegenstander in de derde ronde van de beker van België. Op zondag 15 augustus voetbalt Tienen op het veld van de Oost-Vlaamse tweedenationaler KVV Zelzate. Aftrap om 16 uur. Zelzate kwalificeerde zich op het veld van derdenationaler Lochristi na strafschoppen. Na negentig minuten voetballen stond het nog 0-0.

08/08/2021

Ontdek onze partnerbrochure