Grasmat Bergéstadion klaar voor bekerwedstrijd Printervriendelijke versie

Zoals eerder reeds meegegeven op deze website, werd de grasmat van het Bergéstadion de voorbije weken volledig afgegraven en opnieuw ingezaaid. De vooruitgang van de werken tijdens de eerste weken, kon je overigens op de voet volgen via deze website.
 
De Stad Tienen, eigenares van het het Bergéstadion, voorzag een krediet van 240 000 euro voor de broodnodige vernieuwing van de grasmat. De firma Sportinfrabouw werd met de opdracht in kwestie belast.
 
Omdat het nieuwe terrein diverse kale (bruine) plekken vertoonde, werd de afgelopen weken steeds meer gevreesd dat het op de vooropgestelde datum, nl. 1 september e.k., niet bespeelbaar zou zijn.
 
Na tussenkomst van Patrick Grootjans, schepen van Sport, werd er vorige week donderdag een vergadering belegd tussen Sportinfrabouw, de stedelijke overheid en KVK Tienen. De uitkomst van die constructieve vergadering was zonder meer positief: de firma Sportinfrabouw garandeerde dat het voetbalveld reeds komend weekend, dus twee weken vóór de voorziene datum, speelklaar zal zijn. Derhalve zal de bekerwedstrijd van zondag 16 augustus tegen Bertrix (aftrap 16.00u) in het Bergéstadion kunnen plaatsvinden.
 
Ook de gala-avond met oefenwedstrijd tegen KV Mechelen op dinsdag 25 augustus (aanvang 19.15u) vindt zoals voorzien plaats. Voor die wedstrijd krijgen KVK-abonnees overigens gratis toegang!

Enkele foto's van de keuring van het terrein door de KBVB:

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Winkel Sport
KVK Tienen
zondag 24 oktober 2021
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Jammer genoeg kunnen we geen inschrijvingen meer aanvaarden voor het gastronomisch buffet voor de wedstrijd KVK Tienen - Olympic Charleroi. Alle beschikbare plaatsen zijn ingenomen. Binnenkort kan je inschrijven voor het volgende diner.

15/09/2021

Op vraag van de politie van Luik geldt er zondag een combiregeling voor de wedstrijd RFC Luik - KVK Tienen. Er zijn dus geen individuele KVK-fans toegelaten die zelf de verplaatsing maken. Men kan de wedstrijd enkel bijwonen indien men een verplaatsing met een begeleide supportersbus organiseert.

07/09/2021

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van tweedenationaler KOSC Wijgmaal met 1-2. Mputu opende de score na een half uur op aangeven van Claes en verdubbelde die enkele minuten later toen hij alleen op de thuisgoalie af mocht. In de tweede helft milderde Dewaet met een knal. Matterne en Laureys kwamen niet meer tot scoren.

11/08/2021

KVK Tienen kent z’n tegenstander in de derde ronde van de beker van België. Op zondag 15 augustus voetbalt Tienen op het veld van de Oost-Vlaamse tweedenationaler KVV Zelzate. Aftrap om 16 uur. Zelzate kwalificeerde zich op het veld van derdenationaler Lochristi na strafschoppen. Na negentig minuten voetballen stond het nog 0-0.

08/08/2021

Ontdek onze partnerbrochure