Bied op een gesigneerde bal van KVK Tienen t.v.v. To Walk Again Foundation Printervriendelijke versie

Samen met eersteklassers als RSC Anderlecht, Standard Luik en KV Mechelen schaart KVK Tienen zich achter de To Walk Again Foundation van triatleet Marc Herremans.

Op de veilingsite ebay kan je bieden op een door de spelers gesigneerde bal van KVK Tienen. Meteen ook een leuk ideetje voor de eindejaarsperiode. Bieden kan nog tot op kerstdag
 
 
Over To Walk Again
 
De vzw To Walk Again werd opgericht door Marc Herremans, de bekende triatleetkampioen die in 2002 tijdens een trainingsrit ten val kwam en verlamd geraakte. Met de overname van de vzw garandeert Sporta dat mensen met een fysieke beperking onder deskundige begeleiding van sportbeoefening kunnen genieten en hun gezondheid kunnen bevorderen. 
 
Een tweesporeninitiatief moet de komende jaren meer sport naar de mensen brengen. Spoor 1 bestaat uit een wervend initiatiesportprogramma dat maandelijks door Vlaanderen reist. Tijdens On Wheels-dagen maken jongeren en volwassenen kennis met de vele geneugten van sport: van rolstoeltennis, -basketbal en -badminton, over handbikespinning en handboogschieten tot carten, zweefvliegen en paintball. Spoor 2 omhelst de ingebruikname van een tweede To Walk Again-centrum in Merelbeke waardoor nog meer mensen met een handicap van een professionele begeleiding kunnen genieten. 
 
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Winkel Sport
KVK Tienen
zondag 24 oktober 2021
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Jammer genoeg kunnen we geen inschrijvingen meer aanvaarden voor het gastronomisch buffet voor de wedstrijd KVK Tienen - Olympic Charleroi. Alle beschikbare plaatsen zijn ingenomen. Binnenkort kan je inschrijven voor het volgende diner.

15/09/2021

Op vraag van de politie van Luik geldt er zondag een combiregeling voor de wedstrijd RFC Luik - KVK Tienen. Er zijn dus geen individuele KVK-fans toegelaten die zelf de verplaatsing maken. Men kan de wedstrijd enkel bijwonen indien men een verplaatsing met een begeleide supportersbus organiseert.

07/09/2021

KVK Tienen won de oefenwedstrijd op het veld van tweedenationaler KOSC Wijgmaal met 1-2. Mputu opende de score na een half uur op aangeven van Claes en verdubbelde die enkele minuten later toen hij alleen op de thuisgoalie af mocht. In de tweede helft milderde Dewaet met een knal. Matterne en Laureys kwamen niet meer tot scoren.

11/08/2021

KVK Tienen kent z’n tegenstander in de derde ronde van de beker van België. Op zondag 15 augustus voetbalt Tienen op het veld van de Oost-Vlaamse tweedenationaler KVV Zelzate. Aftrap om 16 uur. Zelzate kwalificeerde zich op het veld van derdenationaler Lochristi na strafschoppen. Na negentig minuten voetballen stond het nog 0-0.

08/08/2021

Ontdek onze partnerbrochure