Winkel Sport - KVK Tienen: 3 - 1 Printervriendelijke versie

Donderdag trekt KVK Tienen richting Cercle Brugge voor de bekerpartij, maar een mooie generale repetitie in het competitietreffen tegen Winkel Sport kwam er niet. Cercle-trainer Yves Vanderhaege zag als toeschouwer hoe Tienen in het laatste half uur de duimen moest leggen.
 
De wedstrijd was ook al niet goed begonnen voor Tienen. Na een haakfout op Kudimbana trapte Debouver een elfmeter voorbij Bouzian. Een zwak openingskwartier leverde meteen ook een donderspeech van trainer Vanhoudt op aan de zijlijn.
 
KVK Tienen herpakte zich en vocht terug. Laureys bracht de stand opnieuw in evenwicht. Hannes Meeus kon de club zelfs op voorsprong trappen vanop de stip na een overtreding op Yagan, maar doelman Kudimbana gooide zich in de baan van het schot.
 
Ook de na de pauze bleef Tienen de beterere ploeg. De kansen werden echter niet benut. Meer zelfs, toen na 65 minuten Beyens bij Winkel Sport werd uitgesloten hoopten de bezoekers de wedstrijd helemaal naar zich toe te trekken. Zoals wel vaker gebeurde het tegendeel: Verhooghe profiteerde bij een schaarse counter van een mindere Tiense organisatie en bracht de West-Vlamingen opnieuw op voorsprong.
 
Na balverlies mikte Van De Velde de 3-1 van aan de middellijn over doelman Bouzian tegen de Tiense netten. 
 
Winkel Sport: M. Kudimbana, Dauchy, Reuse, Pupe, Verhooghe, Voskanian, Deschilder, Beyens, Amini (81' Waeghe), Debouver (64' Dujardin), B. Kudimbana (60' Van De Velde).
KVK Tienen: Bouzian, Meeus (71' Osei-Berkoe), Farin, Mputu, Yagan, Singh, Claes, Jochmans, Spaenhoven, Laureys, Kempeneers.
Doelpunten: 10' Debouver (1-0, strafschop), 28' Laureys (1-1), 68' Verhooghe (2-1), 84' Van De Velde (3-1).
Geel: Meeus, Jochmans, Pupe.
Rood: 63' Beyens (2x geel)
Scheidsrechter: Lefever
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Mandel United
zondag 5 december
15 uur | Stayen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

We vernemen het overlijden van de heer Frans ‘Waikke’ Claes, oud-speler van Racing Tienen op 85-jarige leeftijd. De club betuigt familie en vrienden haar oprecht medeleven.

14/11/2021

We geven nog even mee dat de Covid Safe Pass verplicht is om toegang te krijgen tot de bekerwedstrijd bij Cercle Brugge!

25/10/2021

KVK Tienen is op zoek naar een vaste jeugdscout. Samen met de scoutingsverantwoordelijke en z’n team voer je regelmatige scoutingsopdrachten uit om talenten te ontdekken. Meer info verkrijgen en je kandidaat stellen kan via jeugd@kvktienen.be.

25/10/2021
Supportersclub V-side legt een bus in naar Cercle Brugge voor de bekerwedstrijd. Voor 10 euro kan je al mee. De tickets bij Cercle kosten 5 euro. Niet twijfelen dus! Inschrijven voor de bus kan bij daviddegent@gmail.com of in Café 't Hoekske aan de Oude Leuvensestraat/Albertvest. Tickets voor de wedstrijd kan je ter plaatse kopen.
18/10/2021

Omdat er voor de thuiswedstrijden op Stayen geen onderscheid wordt gemaakt tussen staan- en zitplaatsen zoals in het Bergéstadion besliste de club om de algemene ticketprijs voor de volgende wedstrijden vast te leggen op 12 euro.

30/09/2021
De bekerwedstrijd Cercle Brugge - KVK Tienen wordt afgewerkt op donderdag 28 oktober. Aftrap om 20 uur in het Jan Breydelstadion.
 
28/09/2021

De thuis- en uitwedstrijd tegen K. Winkel Sport zijn omgewisseld. KVK Tienen voetbalt eerste op het veld van Winkel Sport op zondag 24 oktober. Op zondag 16 januari is de club in het Bergéstadion te gast. Dat betekent dus dat er geen drie, maar twee opeenvolgende thuiswedstrijden zijn op Stayen de komende weken. Op zondag 3 oktober tegen Thes Sport, een weekje later tegen La Louvière.

28/09/2021

URSL Visé biedt de wedstrijd tegen KVK Tienen integraal en rechtstreeks aan op haar website. Je betaalt vijf euro.

25/09/2021

KVK Tienen trekt op 26, 27 of 28 oktober naar het Cercle Brugge van trainer Yves Vanderhaeghe voor de 1/16-finale van de Beker van België. De club speelt op verplaatsing wegens de onbeschikbaarheid van het eigen Bergéstadion na de overstromingen. De KBVB laat niet toe dat de partij op Stayen wordt afgewerkt.

25/09/2021

URSL Visé laat ons weten dat bezoekende supporters welkom zijn op de wedstrijd zondag. Er is ook geen Covid Safe Ticket vereist.

20/09/2021

Ontdek onze partnerbrochure