Transfers KVK Tienen 2022- 2023: welkom Arne Naudts! Printervriendelijke versie

Een overzicht van alle transferbewegingen rond het eerste herenelftal van onze club. De komende dagen kondigen we nog enkele nieuwkomers aan!

Inkomende transfers: Simon Bracké (middenvelder, Sporting Hasselt),  Luca Berten (verdediger, beloften OH Leuven), Matisse Bergiers (verdediger, K. Rupel Boom FC), Nassim Saidi (aanvaller, beloften STVV), Arne Naudts (aanvaller, Patro Eisden Maasmechelen), Robert-Jan Vanwesemael (middenvelder, beloften STVV), Yacine Bentayeb (La Louvière Centre)

Uitgaande transfers: Jonas Laureys (SK Londerzeel), Nick Spaenhoven (Racing Mechelen), Nils Struys (K. Diegem Sport), Fred Farin (Crossing Schaarbeek), Arthur Hannes (Tielt-Winge 3000), Jesse Mputu (?), Ben Yagan (Eendracht Aalst), Sho Tashima (?), Alexander Vos (stopt)

Verlengden hun overeenkomst: Pieter Kempeneers, Jonas Bogaerts, Hannes Meeus, Daan Matterne, Jordy Vanweerts, Lucas Chantrain, Viktor Sterckx, Wouter Nijsen, Andries Claes, Amardeep Singh, Pieter Jochmans, Axel Swerten

Hebben nog een overeenkomst: Sofiane Bouzian, Kyell Lénaers

Technische staf: Wouter Hias (T1), Lars Lambert (T2), Ewen Verheyden (assisent), Johan Bogaerts (trainer doelmannen)

--- De nieuwkomers op een rijtje --- 

Richting de eerste training voegt de club nog een nieuwkomer toe aan de spelerskern. De 25-jarige Yacine Bentayeb (°10/4/1997, 1,87m) is een  offensieve middenvelder die ook op de flank of in de aanval uit de voeten kan. Hij komt over van La Louvière Centre waar hij met zijn acties een vaste waarde in het elftal was. Daarvoor speelde hij in Frankrijk op het tweede en derde niveau bij Agde en Sète. KVK Tienen volgde hem al even en kwam nu tot een overeenkomst voor één seizoen.

KVK Tienen huurt de 20-jarige winger Robert-Jan Vanwesemael (°26/03/2002, 1,76m) voor één seizoen van eersteklasser STVV.  Afgelopen seizoen tekende hij als talentvolle belofte uit de eigen jeugdwerking een profcontract bij de Limburgers. Nu maakt de speler uit Hoepertingen de overstap naar KVK Tienen om zich tonen in het Tiense shirt als een volgende stap in zijn voetbalcarrière. Welkom bij KVK Robert-Jan!


KVK heeft een extra aanvaller beet. De 28-jarige Arne Naudts (27/11/1993, 1,86 m) komt over van reeksgenoot Patro Eisden Maasmechelen. Na zijn opleiding bij Drongen, Lovendegem en Deinze schopte de Gentenaar het via de jeugd van Cercle Brugge tot in het eerste elftal dat op dat moment in de Jupiler Pro League voetbalde. Bij groen-zwart volgden ook uitleenbeurten aan Oudenaarde, Racing Mechelen en Deinze. Na twee seizoenen met Cercle in 1B volgden twee seizoenen bij het Nederlandse Helmond Sport. Een Duits avontuur bij derdeklasser SpVgg Unterhaching bleef kort omwille van de afstand. Na een seizoen bij Lommel SK trok hij opnieuw over de grens: dit keer naar het Nederlandse MVV. Afgelopen seizoen was hij aan de slag bij Patro Eisden Maasmechelen. De rijzige aanvaller die ondertussen in het Limburgse Hechtel zijn thuisbasis heeft gevonden moet met zijn ervaring voor extra offensieve slagkracht zorgen! Hij tekent een overeenkomst voor twee seizoenen.

De 20-jarige aanvaller Nassim Saidi (°5/4/2002) komt over van de beloften van eersteklasser STVV waar hij een vaste waarde was en ook regelmatig scoorde. Voor hij naar STVV trok voetbalde hij als jeugdspeler ook bij Westerlo en Standard Luik. Hij tekent een overeenkomst voor één seizoen.

KVK Tienen kan volgend seizoen rekenen op de diensten van de 21-jarige Matisse Bergiers (°24/6/2000, 1,89 m). De talentvolle centrale verdediger komt over van reeksgenoot K. Rupel Boom FC, waar hij twee seizoenen voetbalde en zich tot sterkhouder ontpopte. Daarvoor doorliep hij elf seizoenen lang de jeugdopleiding van RSC Anderlecht. Twee jaar lang voetbalde hij er bij de reserven. Matisse is afkomstig uit het Waals-Brabantse Mont-Saint-Guibert. Hij tekent een overeenkomst voor twee seizoenen. 

De 18-jarige verdediger Luca Berten komt over van de U18 van OH Leuven en is opgeleid bij KRC Genk. Hij was reeds verschillende keren jeugdinternational bij de U15, U16 en recent nog bij de U18. Hij onderschrijft een overeenkomst voor één seizoen.

De 26-jarige Simon Bracké komt over van tweede amateurklasser Sporting Hasselt waar hij de kapiteinsband draagt. De aanvallende middenvelder voetbalt er al vier seizoenen en brengt KVK extra scorend vermogen vanuit het middenveld. Bracké is afkomstig uit Herent en doorliep de jeugdreeksen bij OH Leuven waar hij reeds op jonge leeftijd in het eerste elftal terecht kwam.

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

RAS Jodoigne
KVK Tienen
oefenwedstrijd
zo. 24 juli om 16 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK Tienen, zonder aanwinsten Bentayeb en Bergiers wegens vakantie, verloor de oefenpartij tegen 1B-club Lierse met 2-4. De thuisploeg begon prima aan de partij. Naudts verzilverde een mooie pass na enkele minuten voetballen. Gillekens maakte op het half uur gelijk met een kopbal onder de lat. Net voor rusten trapte opnieuw Naudts een prima acterend KVK knap op voorsprong. Na de pauze liet trainer Hias heel wat beloftevolle spelers opdraven. Van Acker tekende kort na de pauze voor de 2-2 met een afstandsschot. De Schryver legde enkele minuten later de 2-3 binnen. Bracké was dicht bij de aansluitingstreffer, maar zag zijn elfmeter gepareerd. Van Acker zette de 2-4 eindstand op het scorebord. Een boeiende partij, met een KVK dat vooral voor de pauze een degelijke beurt maakte. Ook trainer Hias zag een wedstrijd met twee gezichten. 'Jammer dat de taken na die degelijke eerste periode in de tweede helft niet werden uitgevoerd zoals afgesproken', aldus de Tiense trainer.

25/06/2022
Het was bakken en braden op en rond het veld voor de oefenpartij tegen STVV. De bezoekers begonnen snedig, maar de Tiense defensie stond meteen pal ondanks de schaarse trainingen die al waren afgewerkt. Bij een mooie counter trapte Bentayeb KVK op voorsprong. Tien minuten later stond het al 2-0: Andries Claes plaatste de bal mooi naast de STVV goalie. Na de pauze drukte STVV Tienen wat meer in het defensief zonder echt grote kansen af te dwingen. Kaya tekende in de slotminuten voor de aansluitingstreffer. Ei zo na werd het 2-2, maar doelman op proef Wim Vanmarsenille haalde fraai een elftmeter van Brühls van tussen de palen. Een counterende Vanweerts zette op aangeven van nieuwkomer Saïdi de 3-1 eindstand op het scorebord.  
19/06/2022

Op zaterdag 25 juni oefent KVK Tienen tegen 1B-club Lierse. De wedstrijd in het Bergéstadion wordt afgetrapt om 11 uur in de voormiddag. Ontdek het volledige zomerprogramma van KVK!

15/06/2022

Verdediger Alexander Vos stroomde in 2015 vanuit de beloften door naar het eerste elftal en was er zeven seizoenen lang een vaste waarde. Met zijn vista, secure spelstijl en vastberadenheid was hij tot op heden een sterkhouder in de defensie. Volgend seizoen vinden we hem niet meer terug tussen de lijnen. Recent nam hij de beslissing om te stoppen met voetballen. ‘Een minder evidente maar doordachte keuze’, vertelt Alexander. ‘De combinatie van het voetbal met mijn professionele loopbaan is te veeleisend geworden. Ik blijf KVK Tienen wel van dichtbij volgen en ben volgend seizoen zeker op de tribunes terug te vinden om te supporteren voor mijn ploegmakkers’. Alexander, bedankt voor je inzet voor KVK Tienen en tot in het Bergéstadion!

11/06/2022

KVK Tienen kan volgend seizoen rekenen op de diensten van de 21-jarige Matisse Bergiers (°24/6/2000, 1,89m). De talentvolle centrale verdediger komt over van reeksgenoot K. Rupel Boom FC, waar hij twee seizoenen voetbalde en zich tot sterkhouder ontpopte. Daarvoor doorliep hij elf seizoenen lang de jeugdopleiding van RSC Anderlecht. Twee jaar lang voetbalde hij er bij de reserven. Matisse is afkomstig uit het Waals-Brabantse Mont-Saint-Guibert. Hij tekent een overeenkomst voor twee seizoenen. Welkom bij KVK Tienen Matisse! 

11/05/2022

KVK Tienen kiest opnieuw voor jong talent en verwelkomt de 18-jarige verdediger Luca Berten. De Hasselaar komt over van de U18 van OH Leuven en is opgeleid bij KRC Genk. Hij was reeds verschillende keren jeugdinternational bij de U15, U16 en recent nog bij de U18. Hij onderschrijft een overeenkomst voor één seizoen. 

27/04/2022

Verdediger Daan Matterne en middenvelder Andries Claes verlengden hun overeenkomst bij KVK Tienen met twee extra seizoenen. De 33-jarige Lars Lambert uit Neerlinter vervoegt de technische staf als T2. Hij was in het verleden al beloftentrainer bij Wijgmaal en Sporting Hasselt. Hij is ook houder van een UEFA A-trainersdiploma.

17/04/2022

Onze club behaalde opnieuw de licentie om te kunnen aantreden in eerste nationale 2022-2023! Proficiat aan allen die andermaal hard werkten om het dossier zo volledig en nauwgezet voor te bereiden. 

13/04/2022

Middenvelders Pieter Kempeneers en Amardeep Singh verlengden hun overeenkomst bij KVK Tienen met respectievelijk drie en twee seizoenen. Ook doelmannen Viktor Sterckx en Wouter Nijsen blijven volgend seizoen actief bij de club, net als Bouzian die nog een overeenkomst heeft. Keeperstrainer Johan Bogaerts en assistent Ewen Verheyden blijven actief in de technische staf. Sonny Renders krijgt samen met Patrick Pitschon de elitejeugd onder zijn hoede. Eddy Dierickx gaat een nieuwe uitdaging aan bij tweedeprovincialer FC Averbode-Okselaar.

06/04/2022

De wedstrijd KVK Tienen - KSK Heist wordt verplaatst van zondag 3 april naar zaterdagavond 2 april om 20 uur. Het team krijgt zo een extra dag ruimte om zich voor te bereiden op de midweekwedstrijd tegen K. Winkel Sport. Supporters hebben dan weer de kans om te genieten van de Ronde van Vlaanderen op zondag. Alle updates in onze competitiekalender.

07/03/2022

Ontdek onze partnerbrochure