Suikerploeg verwelkomt ook Steve Barbé Printervriendelijke versie

Na aanvaller Admir Haznadar gisteren, tekende vanmiddag ook middenvelder Steve Barbé bij de Suikerploeg. De 29-jarige Brusselaar komt over van eersteklasser KFC Dender EH en kan zowat overal in de centrale as uit de voeten: als aanvallende of verdedigende middenvelder en centraal in de verdediging.
 
Steve Barbé (°15/01/1979, 1,84m) verkaste in het seizoen 2007-2008 van Roeselare naar promovendus FC Dender. De Brusselse spelverdeler moest er de vervanger worden van Koen Persoons, die naar KV Mechelen trok, maar werd in de heenronde afgeremd door blessures. Na Nieuwjaar kwam hij wél sterk voor de dag en was hij een van de betere schakels in het samenspel.
 
De middenvelder heeft heel wat ervaring te bieden. Barbé speelde ten tijde van het inmiddels ter ziele gegane RWDM al in eerste klasse. Na enkele mooie seizoenen werd hij getransfereerd naar het Engelse Charlton Athletic. Daar kon de technisch begaafde speler echter niet aarden en hij keerde terug naar België. Eerst bij Harelbeke, nadien bij Strombeek en Roeselare.
 
Barbé is een typische spelverdeler maar toonde zich de voorbije seizoenen wel wat blessuregevoelig. Het afgelopen seizoen scoorde hij thuis tegen Cercle Brugge met een keihard lel van op twintig meter een van de snelste goals uit de competitie. Helaas voor Barbé en Dender werd er nog verloren. Het was bovendien zijn enige treffer van het seizoen.
 
Barbé wordt voor één seizoen gehuurd van eersteklasser FCV Dender EH.
 
Ook de andere aanwinst, Admir Haznadar, maakte zijn opwachting op de club.
Hij kreeg van technisch directeur Wim Bamps zijn spelersshirt overhandigd. (Foto's: G. Peeters)
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KRC Mechelen
KVK Tienen
zaterdag 19 januari
20 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Voor de wedstrijd tegen het nummer drie K. Lyra-Lierse kan trainer Claes geen beroep doen op Lambrecth (geschorst) en Calgan (rug). Cabumi is twijfelachtig.  Selectie: Hannes, Mombaerts, Claes, Meeus, Weeghmans, A. Vos, J. Vos, Matterne, Lusadusu, Bogaerts, Grancea, Lagrib, Marchoul, Cabumi (?), Bourguignon, Benali en Convents.

12/01/2019

KVK Tienen won de oefenwedstrijd tegen derde amateurklasser Sporting Kampenhout met 3-0. Calgan opende de score voor de pauze. Nieuwkomer Convents schoot na de pauze meteen twee keer raak. Een wedstrijd met bij momenten mooi voetbal waarin de score hoger had kunnen oplopen. Amardeep Singh maakte na een langdurige blessure (beenbreuk) zijn wederoptreden en voetbalde een half uur mee. Doelman Hannes, Cabumi, Lambrecth, Grancea en Marchoul waren niet beschikbaar. 

05/01/2019

Twee nieuwe oefenwedstrijden op de agenda voor onze beloften. Op maandag 7 januari ontvangt men de beloften van Thes Sport. Op woensdagavond 16 janauri is Bekkevoort te gast. Aftrap telkens om 20 uur in het Bergéstadion.

05/01/2019

De nieuwe wedstrijdkalenders van onze jeugdwerking zijn beschikbaar op onze website. Je vindt ze op de pagina wedstrijdkalender in de rubriek Jong KVK.

28/12/2018

Op vrijdagavond 28 december oefenen de KVK-beloften in het Bergéstadion tegen Crossing Vissenaken. Aftrap om 19.30 uur.

28/12/2018

Op zaterdag 5 januari werkt KVK een oefenwedstrijd af tegen derde amateurklasser Sporting Kampenhout. Aftrap in het Bergéstadion om 15 uur.

22/12/2018

Het is wegens grote belangstelling jammer genoeg niet meer mogelijk te reserveren voor de gastronomische lunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen K. Lyra-Lierse. Wie wil komen genieten van de door onze vele gasten gesmaakte topgastronomie op zondag kan alvast inschrijven voor de lunch van die andere topper: KVK Tienen - KFC Sint-Lenaarts op 27 januari. Het menu vind je hier.

19/12/2018

Iedereen is fit voor de wedstrijd op het veld van KFC Nijlen. Ook Benali die vorige week nog moest afhaken met een contractuur. Selectie: Hannes, Mombaerts, Claes, Meeus, Weeghmans, A. Vos, J. Vos, Matterne, Lusadusu, Bogaerts, Grancea, Lagrib, Marchoul, Cabumi, Lambrecth, Calgan, Bourguignon en Benali.

15/12/2018

De stadionverlichting van het Bergéstadion kreeg onlangs een update is opnieuw gekeurd door de voetbalbond. KVK Tienen kan tijdens de wintermaanden opnieuw om 15 uur voetballen. De aftrap van de wedstrijd KVK Tienen - K. Lyra-Lierse is dan ook een half uurtje verlaat van 14.30 uur naar 15 uur.

11/12/2018

Benali (contractuur) komt sowieso niet in aanmerking voor de wedstrijd tegen KAC Betekom. Cabumi (onderrug) en Lambrecth (ziek) zouden fit geraken. De neusoperatie van Alexander Vos is geslaagd, maar hij traint voorlopig voorzichtig mee. Selectie: Hannes, Mombaerts, Claes, Meeus, Weeghmans, J. Vos, Matterne, Lusadusu, Bogaerts, Grancea, Lagrib, Marchoul, Cabumi, Lambrecth, Calgan en Bourguignon.

08/12/2018

Ontdek onze partnerbrochure