Suikerploeg verwelkomt ook Steve Barbé Printervriendelijke versie

Na aanvaller Admir Haznadar gisteren, tekende vanmiddag ook middenvelder Steve Barbé bij de Suikerploeg. De 29-jarige Brusselaar komt over van eersteklasser KFC Dender EH en kan zowat overal in de centrale as uit de voeten: als aanvallende of verdedigende middenvelder en centraal in de verdediging.
 
Steve Barbé (°15/01/1979, 1,84m) verkaste in het seizoen 2007-2008 van Roeselare naar promovendus FC Dender. De Brusselse spelverdeler moest er de vervanger worden van Koen Persoons, die naar KV Mechelen trok, maar werd in de heenronde afgeremd door blessures. Na Nieuwjaar kwam hij wél sterk voor de dag en was hij een van de betere schakels in het samenspel.
 
De middenvelder heeft heel wat ervaring te bieden. Barbé speelde ten tijde van het inmiddels ter ziele gegane RWDM al in eerste klasse. Na enkele mooie seizoenen werd hij getransfereerd naar het Engelse Charlton Athletic. Daar kon de technisch begaafde speler echter niet aarden en hij keerde terug naar België. Eerst bij Harelbeke, nadien bij Strombeek en Roeselare.
 
Barbé is een typische spelverdeler maar toonde zich de voorbije seizoenen wel wat blessuregevoelig. Het afgelopen seizoen scoorde hij thuis tegen Cercle Brugge met een keihard lel van op twintig meter een van de snelste goals uit de competitie. Helaas voor Barbé en Dender werd er nog verloren. Het was bovendien zijn enige treffer van het seizoen.
 
Barbé wordt voor één seizoen gehuurd van eersteklasser FCV Dender EH.
 
Ook de andere aanwinst, Admir Haznadar, maakte zijn opwachting op de club.
Hij kreeg van technisch directeur Wim Bamps zijn spelersshirt overhandigd. (Foto's: G. Peeters)
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KFC H.-Helchteren
KVK Tienen
zondag 18 november
14.30 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Voor de wedstrijd tegen KVC Houtvenne kiest trainer Claes uit volgende spelers Hannes, Nijsen, Claes, Meeus, Weeghmans, A. Vos, J. Vos, Matterne, Lusadusu, Bogaerts, Grancea, Benali, Lagrib, Marchoul, Cabumi, Lambrecth, Calgan, Bourguignon. 

10/11/2018

Trainer Jo Claes selecteerde volgende spelers voor de wedstrijd op het ved van KFC Esperanza Pelt: Hannes, Nijsen, Claes, Meeus, Weeghmans, A. Vos, J. Vos, Matterne, Lusadusu, Bogaerts, Grancea, Benali, Lagrib, Marchoul, Cabumi, Lambrecth, Calgan en Bourguignon.

03/11/2018

Spits Didier Cabumi (contractuur in dij) is hersteld en beschikbaar voor de wedstrijd tegen KSV Bornem. Selectie: Hannes, Meeus, A. Vos, Weeghmans, Claes, Lusadusu, Bogaerts, Marchoul, Matterne, Grancea, Lambrecth, Cabumi, J. Vos, Calgan, Lagrib, Bourguignon, Nijsen.

27/10/2018

De uitwedstrijd op het veld van Esperanza Pelt is opnieuw verplaatst naar zondagmiddag 4 november (aftrap 15 uur) omwille van de eerste periodetitel. Alle ploegen die voor de eerste periodetitel in de running zijn, waaronder KVK Tienen, spelen op hetzelfde moment.

21/10/2018

Voor de wedstrijd op het veld van K. Ternesse VV is Cabumi nog onzeker. Hij sukkelt met een contractuur in de dij.Selectie: Hannes, Nijsen, Claes, Meeus, Weeghmans, A. Vos, J. Vos, Matterne, Lusadusu, Bogaerts, Grancea, Benali, Lagrib, Marchoul, Cabumi (?), Lambrecth, Calgan en Bourguignon. 

20/10/2018

Voor de wedstrijden tegen KESK Leopoldsburg maakte trainer Claes volgende brede selectie: Hannes, Nijsen, Claes, Meeus, Weeghmans, A. Vos, J. Vos, Matterne, Lusadusu, Bogaerts, Grancea, Benali, Lagrib, Marchoul, Cabumi, Lambrecth, Calgan en Bourguignon.

13/10/2018

Benali komt voor het eerste in de brede selectie voor de wedstrijd op het veld van Bilzerse-Waltwilder. Selectie: Hannes, Meeus, A. Vos, Weeghmans, Claes, Lusadusu, Bogaerts, Marchoul, Grancea, Cabumi, Lambrecth, Lagrib, J. Vos, Bourguignon, Calgan, Benali en Nijsen.

06/10/2018

Christophe Dirix (overbelasting knie) en Willian Acke (kruisbanden knie) revalideren. Daan Matterne die LO studeert, mocht van de school zijn stageplaats niet verlaten en miste de donderdagtraining. Amardeep Singh startte de groepstrainingen. De selectie voor de wedstrijd tegen KFC Zwarte Leeuw: Hannes, Meeus, A. Vos, Weeghmans, Claes, Lusadusu, Bogaerts, Matterne, Marchoul, Grancea, Cabumi, Lambrecth, Nijsen en nog twee spelers.

29/09/2018

Voor de wedstrijd op het veld van Sint-Lenaarts doet trainer Claes een beroep op Hannes, Mombaerts, Matterne, Bogaerts, Weeghmans, A. Vos, Lusadusu, Grancea, Cabumi, Calgan, J. Vos, Claes, Bourguignon en Lagrib en een aan te duiden speler na de beloftenwedstrijd. Meeus en Lambrecth moesten verstek geven op training wegens ziekte.

22/09/2018

Doelman Nijsen komt in de selectie voor de wedstrijd tegen KRC Mechelen. Selectie: Hannes, Meeus, A. Vos, Claes, Weeghmans, Lusadusu, Bogaerts, Matterne, Marchoul, Grancea, Cabumi, Lambrecth, Nijsen en nog twee aan te duiden spelers

16/09/2018

Ontdek onze partnerbrochure