Oefenwedstrijd KVK Tienen - FCV Dender EH: 0-2 Printervriendelijke versie

KVK Tienen en Dender moesten dit weekend niet aan de bak volgens de veelbesproken nieuwe competitiekalender en oefenden dan maar tegen mekaar in het Bergéstadion. KVK Tienen begon met aanwinst Coulibaly en de terugkerende Pellegriti in de basis. Centraal achteraan experimenteerde trainer Ost met het onuitgegeven centrale duo Christophe - Jean. Dufoor, Mayombo, Laurent en Colin ontbraken door blessures. Colin is mogelijk voor langere tijd onbeschikbaar.

In een pittige eerste helft nam Tienen het voortouw. Wauthy hield Nys van een doelpunt en Coulibaly zag hoe z'n vrije trap nipt naast de Denderse kooi verdween. Aan de overzijde besloot Terri naast na een mooie individuele actie. Op slag van rusten stond de 0-1 op het scorebord: Vaesen knikte een hoekschop van Papassarantis tegen de touwen. Een schot van Coulibaly op aangeven van Bagnost ging over.
 
In de tweede helft verwaterde het spel, mede door de vele wissels. Tirpan profiteerde tien minuten voor affluiten van een foutje van de ingevallen Verhamme en tekende voor de 0-2. Sarcinella kreeg op aangeven van De Mol nog een uitgelezen kans op de aansluiting, maar zijn poging werd in extremis nog afgeblokt. 
 
Ondanks de nederlaag was men in het Tiense kamp tevreden. Coulibaly toonde dat hij een meerwaarde is en ook een sterk acterende Renson kreeg een prima beoordeling.
 
KVK Tienen begon met: De Wolf (46' Desomberg), Pellegriti (46' Verhamme), Jean, Christophe (46' Singh), Renson, Bagnost (70' Sarcinella), Coulibaly, Sarkisjan (55' Kanté), Deflem (55' Qoli), Meledje, Nys (55' Dewolf).
FCV Dender EH begon met: Wauthy, Hias, Stassin (46' Muylaert, 65' Van Dessel), Verstraete (65' Van Assche), Vaesen, Vandenheede, Papassarantis, Coppin (65' Bael), Terri (46' Tirpan), Waeghe (60' Lepage), Verhasselt.
doelpunten: 43' Vaesen (0-1), 80' Tirpan (0-2)
geel: Bagnost, Sanchez
 
Met dank aan JLVDM voor het verslag.

 

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

K. Berchem Sport
KVK Tienen
zondag 22 september 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Florin Grancea is zes tot acht weken out met een spierblessure. William Acke en Willem Loman worden voor de wedstrijd tegen KVV Vosselaar aan de selectie van vorige week toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers, Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Deflem, Lusadusu, Bourguignon, Acke, Loman en Mombaerts.

14/09/2019

Acke (contractuur) hield het begin deze week bij lopen en ook Grancea is nog twijfelachtig voor de wedstrijd op het veld van het Limburgse Hades. De blessure van Singh evolueert gunstig. Damblon (spierblessure) herneemt volgende week. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers, Grancea (?), Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke (?) en Lusadusu.

07/09/2019

KVK Tienen sluit de voorbereiding af met een 1-0-overwinning tegen derde amateurklasser Eppegem.  William Acke scoorde tien minuten na de pauze vanop de stip het enige doelpunt in een partij die mede door de warmte aan een te laag tempo werd afgewerkt. Trainer Jo Claes gebruikte de partij om te experimenteren richting competitiestart zondag. Loman (voet), Matterne (heup) en Grancea (ziek) waren er niet bij. Damblon moest het veld verlaten met een spierblessure. 

25/08/2019

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019
Enkel Ventôse is nog onbeschikbaar voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser RFC Tilleur. Hij heeft het lopen ondertussen hervat. De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, Bourguignon, Lusadusu en Acke
17/08/2019

Opgelet: de oefenwedstrijd Thes Sport - KVK Tienen op woensdag 14 augustus begint om 19 uur en niet om 20 uur. Er wordt twee keer een uur gevoetbald.

13/08/2019
Voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser Doornik kan trainer Claes geen beroep doen op Acke (wonde na trap op training) en Ventôse (ligamenten enkel). De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers en Vanwelkenhuysen.
 
03/08/2019

KVK Tienen verloor met 0-2 van eerste amateurklasser SK Heist. In een snedige eerste helft had KVK onder meer via Covents en Acke prima kansen om te scoren, maar toonden de snelle en balvaste bezoekende aanvallers zich een stuk efficiënter. Osah Bernardinho en Bamona Lubelu verschalkten doelman Hannes nog voor het half uur. Vanwelkenhuysen en Bogaerts kregen mogelijkheden om in de tweede helft de aansluitingstreffer te scoren, maar die kwam er niet.

01/08/2019

KVK Tienen komt in actie op speeldag 2 voor de Beker van België. Tegenstander is derde amateurklasser RFC Doornik dat in de eerste ronde derdeprovincialer Maarkedal versloeg met 6-1. De wedstrijd in het Stade Luc Varenne wordt afgestrapt op zaterdag 3 augustus om 19.30 uur.

28/07/2019

Het is zover! Na enkele weken vakantie hervatten op maandag 15 juli de trainingen voor het eerste elftal. Afspraak om 19 uur in het Bergéstadion.

14/07/2019

Ontdek onze partnerbrochure