Oefenwedstrijd KVK Tienen - FCV Dender EH: 0-2 Printervriendelijke versie

KVK Tienen en Dender moesten dit weekend niet aan de bak volgens de veelbesproken nieuwe competitiekalender en oefenden dan maar tegen mekaar in het Bergéstadion. KVK Tienen begon met aanwinst Coulibaly en de terugkerende Pellegriti in de basis. Centraal achteraan experimenteerde trainer Ost met het onuitgegeven centrale duo Christophe - Jean. Dufoor, Mayombo, Laurent en Colin ontbraken door blessures. Colin is mogelijk voor langere tijd onbeschikbaar.

In een pittige eerste helft nam Tienen het voortouw. Wauthy hield Nys van een doelpunt en Coulibaly zag hoe z'n vrije trap nipt naast de Denderse kooi verdween. Aan de overzijde besloot Terri naast na een mooie individuele actie. Op slag van rusten stond de 0-1 op het scorebord: Vaesen knikte een hoekschop van Papassarantis tegen de touwen. Een schot van Coulibaly op aangeven van Bagnost ging over.
 
In de tweede helft verwaterde het spel, mede door de vele wissels. Tirpan profiteerde tien minuten voor affluiten van een foutje van de ingevallen Verhamme en tekende voor de 0-2. Sarcinella kreeg op aangeven van De Mol nog een uitgelezen kans op de aansluiting, maar zijn poging werd in extremis nog afgeblokt. 
 
Ondanks de nederlaag was men in het Tiense kamp tevreden. Coulibaly toonde dat hij een meerwaarde is en ook een sterk acterende Renson kreeg een prima beoordeling.
 
KVK Tienen begon met: De Wolf (46' Desomberg), Pellegriti (46' Verhamme), Jean, Christophe (46' Singh), Renson, Bagnost (70' Sarcinella), Coulibaly, Sarkisjan (55' Kanté), Deflem (55' Qoli), Meledje, Nys (55' Dewolf).
FCV Dender EH begon met: Wauthy, Hias, Stassin (46' Muylaert, 65' Van Dessel), Verstraete (65' Van Assche), Vaesen, Vandenheede, Papassarantis, Coppin (65' Bael), Terri (46' Tirpan), Waeghe (60' Lepage), Verhasselt.
doelpunten: 43' Vaesen (0-1), 80' Tirpan (0-2)
geel: Bagnost, Sanchez
 
Met dank aan JLVDM voor het verslag.

 

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KOSC Wijgmaal
KVK Tienen
zondag 23 februari 2020
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Loman is geschorst voor de partij tegen KVV Vosselaar. Bourguignon komt opnieuw in de selectie. Doelman Amenga is speelgerechtigd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers,Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Ventôse, Grancea, Deflem, Bourguignon en Amenga.

11/01/2020

Bogaerts is hersteld, maar het is nog afwachten of hij speelklaar raakt voor de partij tegen RC Hades. Damblon heeft de looptrainingen hervat. Loman, Bourguignon of Prado Hernandez worden nog aan de selectie toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea, Deflem, Bogaerts (?), Bourguignon, Loman, Prado Hernandez, Deltour.

04/01/2020

Aanvaller Luiza Polino onderschrijft een overeenkomst bij KVK Tienen. De 23-jarige Nederlander (°15/03/1996) kreeg zijn jeugdopleiding bij Feyenoord en Dordrecht en voetbalde daarna bij R. Antwerp FC en hoofdklasser SV Nootdorp. De voorbije weken trainde hij al mee bij de beloften waarvan hij in eerste instantie ook deel van gaat uitmaken. Weetje: Polino is het neefje van Jordan Botaka, spits bij STVV.

23/12/2019

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Ontdek onze partnerbrochure