Oefenwedstrijd Dessel Sport - KVK Tienen: 0 - 2 Printervriendelijke versie

KVK Tienen opende de oefencampagne met een mooie 0-2 overwinning op het veld van tweedeklasser Dessel Sport. 
 
In een aangename eerste helft kwam doelman De Wolf tot twee keer toe tussenbeide met ronduit schitterende reddingen, maar moest KVK Tienen voetballend allerminst onderdoen voor de tweedeklasser. Conard mocht alleen op de Dessel-goalie af maar besloot naast. Na een mooie rush van de bedrijvige Pellegriti zag Nys zijn knal gepareerd. Ook de goed debuterende Kempeneers kopte voorlangs. Pellegriti ging na een mooie inspanning zelf zijn kans, maar zag hoe zijn knal over werd getikt. Kort voor de pauze kreeg Tienen loon naar werken: Nys scoorde in de rebound na een pegel op de lat. Het leder verdween laag tegen de Desselse netten.
 
Na de pauze kwam Dessel Sport - met Bart Goor in de rangen - wat meer opzetten. Toch kwam de Tiense defensie nooit echt in verlegenheid. De ingevallen Kasmi werkte het leder op aangeven van Nys nipt over doel. Met nog acht minuten op de klok was het toch een tweede keer raak voor Tienen: de na de pauze ingevallen De Silva tikte het leder aan de tweede paal binnen.
 
KVK Tienen begint de oefencampagne voor het seizoen 2013-2014 dus met een mooie zege. Geen reden om te zweven vanzelfsprekend - het blijven 'slechts' oefenwedstrijden - maar de zege geeft ongetwijfeld vertrouwen aan het jonge Tiense team. Een werkpunt blijft echter de duelkracht in de aanvalslinie. 
 
Trainer Peeters kon niet anders dan tevreden zijn: 'Het resultaat is voor mij onbelangrijk. Ik ben vooral tevreden met de manier waarop we gevoetbald hebben. Ik zag heel wat mooie combinaties. We toonden dat we in deze fase van de voorbereiding al als een team kunnen voetballen. De nieuwkomers integreren zich ondertussen prima en doen het sportief goed. We beseffen echter dat we de komende weken nog heel wat werk voor de boeg hebben.'
 
KVK Tienen begon met: De Wolf, Pellegriti, Peeters, Verhamme, Renson, Singh, Kempeneers, Nys, Connard, Cosse, Grancea.
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

K. Diegem Sport
KVK Tienen
zondag 15 december 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Ontdek onze partnerbrochure