Nassen: 'Verdedigd als miniempjes' Printervriendelijke versie

Na de wedstrijd ging het in de wandelgangen van het Bergéstadion vooral over hoeveel punten er nu wel nodig zouden zijn om zich te verzekeren van een verlengd verblijf in tweede klasse. Veelbetekenend, want hoewel er nog een marge is met de staartploegen, kon de Suikerploeg niet overtuigen tegen Olympic Charleroi. Trainer Nassen had er dan ook geen moeite mee om toe te geven dat zijn spelers er niets van hadden gebakken.
 
'Charleroi heeft de wedstrijd dik verdiend gewonnen. Enkel in het eerste kwartier hadden we hele goede kansen via Geebelen en Bayock. Vooral defensief draaide het niet goed. We verdedigden als miniempjes. We voetbalden te ver van de man en tegen snelle spitsen ben je dan gezien natuurlijk. Wetende dat het offensief niet lekker loopt dit seizoen wisten we dat het een zware klus zou zijn om de twee verdedigende linies die Charleroi opwierp te ontwrichten. Bovendien was het voortdurend uitkijken voor de gevaarlijke counters. We konden vandaag geen aanspraak maken op meer ', aldus de Tiense trainer.
 
Wedstrijdsprokkels:
 
- Christophe Geebelen blesseerde zich in de tweede helft aan de knie. Na afloop van de wedstrijd trok hij voor onderzoek naar het ziekenhuis. Er wordt gevreesd voor een ernstige blessure.
 
- David Triantafillidis raakte niet speelklaar. De speler raakte gekwetst aan de knie en kon geen bevredigende test afleggen op de zaterdagtraining. Trainer Nassen hoopt hem wel te recupereren voor de wedstrijd op het veld van leider KV Kortrijk.
 
- Michaël Lacroix keek tegen een geel karton aan en is er niet zaterdag niet bij in Kortrijk.
 
- De aftrap voor de wedstrijd werd gegeveven door de 90-jarige Edward Lycops, oud-speler van Racing Tienen en ex-international. Hij kreeg daarbij de gewaardeerde steun van een stralende Miss KVK Tienen.
 
- Opvallende gast in de staantribune: Jean-Pierre Vandevelde, eerder deze week ontslagen bij Sint-Niklaas, kwam met zijn echtgenote zijn ex-ploeg nog eens bekijken. Hij zag niet meteen een groots Tienen.
 
Een tekenend beeld voor de wedstrijd. Geebelen wacht gekwetst op verzorging.
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Yannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen) en William Acke (SK Kampenhout). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure