Nassen: 'Hetzelfde verhaal' Printervriendelijke versie

Daniël Nassen had de moeilijke taak om een verklaring te vinden voor het uitblijven van de overwinning tegen Doornik. Zijn ploeg toonde zich nochtans de hele wedstrijd lang de betere van de Henegouwers.
 
'We bekampten een ploeg die veel beter toont dan in de heenronde. We zetten daar heel veel agressiviteit tegenover, met name ook van onze offensieve spelers. Gezien het veldoverwicht waren er mogelijkheden tot grote kansen… maar ze kwamen er niet uit. Het is een verhaal dat we wel vaker vertellen. De laatste pass was telkens net niet goed. En dan zit je dus met een dubbel gevoel. Ik kan niet ontevreden zijn over de opbouw en de inzet van m’n spelers, maar dat extraatje om de kans te forceren bleef uit. Met een puntje schieten we natuurlijk niet veel op.'
 
Kloteverplaatsing
 
'Een verplaatsing naar Tienen is altijd klote', stelde trainer Doornik-trainer Thierry Pister na afloop van de wedstrijd. Alles zat vandaag tegen: m’n spelers spelen niet graag op zondag, dan was ons eten niet tijdig aangekomen, de bus viel in panne waardoor we maximum 80 km/uur konden rijden, we hadden geen verwarming op de bus, een slecht bespeelbaar veld, vertraging waardoor de briefing sneller moest… kortom het was geen geschenk om de ploeg vandaag te motiveren. Dat was er dan ook aan te zien. De eerste helft hebben we eigenlijk niks laten zien. In de tweede helft kwamen we toch wat gretiger uit de kleedkamers, maar al snel verzeilden we opnieuw in hetzelfde straatje. De laatste vijf of tien minuten hebben we heel veel geluk gehad.'
 
'Ik vind het wel erg jammer wat er met Breleur is gebeurd. Blijkbaar is er een opstootje, maar noch de grensrechter, noch de scheidsrechter reageren aanvankelijk. Pas na een tijdje wordt er ingegrepen en een schuldige gezocht. De grensrechter wijst Breleur aan, maar ik ben er zeker van dat hij niks heeft gedaan', aldus nog Pister.
 
Mike De Silva kreeg om familiale even rust van trainer Nassen. Thierry Bayock keek tegen een derde gele kaart aan en loopt er niet bij op het veld van Oostende woensdag.
 
 Guilmot lijkt het schot van Konon met de hand af te weren. KVK Tienen kreeg echter geen strafschop.
 
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Yannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen) en William Acke (SK Kampenhout). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure