KVKT - KV Oostende : 2 - 2 Printervriendelijke versie

Na de mooie overwinning tegen KV Kortrijk zocht Tienen naar bevestiging op eigen veld tegen de kustploeg. In de openingsfase toonde men zich in ieder geval duidelijk de betere ploeg. De bezoekers raakten niet verder dan de eigen speelhelft. Bayock opende de score met een mooi schot in de verste hoek. Geebelen schoof even later ei zo na een voorzet van Belme tegen de netten en kopte over na een knap inzenden van Buvé. Na het eerste half uur werd de wedstrijd bitsiger.


 


Oostende toonde zich ook alsmaar gevaarlijker. Vooral de bedrijvige Sakanoko zorgde voor onrust in de Tiense defensie. Zijn pogingen gingen veelal naast. Slechts één keer moest Schuermans bij de pinken zijn om zijn schot onschadelijk te maken. Net op het moment dat iedereen hoopte dat Tienen met het kleinste verschil de rust zou ingaan viel de gelijkmaker dan toch uit de lucht. Coppin mocht in de blessuretijd van de eerste helft een hoekschop van Meyssen binnenkoppen.


 Oostende toonde zich ook gevaarlijk na de koffie. Het duo Sakanoko - Lord bleef voor gevaar zorgen terwijl ook een matig fluitende Hemberg de kustjongens af en toe een handje toestak. Het doelpunt viel echter aan de overkant. Buvé zette met een dieptepass Bayock op het goede spoor. Hij bediende op zijn beurt Geebelen die de bal netjes voorbij Begeyn schoof. Oostende reageerde. Meyssen stak door tot bij Sakanoko die zijn zoveelste kans van de middag de nek omwrong. Tienen kraakte, zeker nadat een wat zieke Triantaffilidis naar de kant werd gehaald. Wallaeys kopte een voorzet van Bates nog naast, maar kon een kwartiertje voor het einde dan toch scorenvanuit een klutsbal voor de kooi van Schuermans.


 


Voor Tienen was het in de slotminuten vooral zaak het punt veilig te stellen. Invaller Muller van Moppes was nog het dichts bij de winning goal, maar de score wijzige niet meer. Al bij al een logische uitslag na een boeiende partij.


 KVK Tienen: Schuermans, Belme, Lunenburg, Geebelen (77' Karabulut), Bayock (77' Ben Ali), Gerits, Lacroix, Gielen, Morreel, Buvé, Triantaffilifis (61' Hertoge).
KV Oostende: Begeyn, Vandenberghe (62' Muller van Moppes), Coppin, Wallaeys, Bates (87' Amond), Sakanoko, Lammens, Meyssen, Lord, Kurtulus, Mazel.
geel: Lord, Lammens, Bayock, Gielen.
scheidsrechter: Hemberg

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Bel. OH Leuven
oefenwedstrijd
donderdag 27 februari - 20 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Loman is geschorst voor de partij tegen KVV Vosselaar. Bourguignon komt opnieuw in de selectie. Doelman Amenga is speelgerechtigd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers,Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Ventôse, Grancea, Deflem, Bourguignon en Amenga.

11/01/2020

Bogaerts is hersteld, maar het is nog afwachten of hij speelklaar raakt voor de partij tegen RC Hades. Damblon heeft de looptrainingen hervat. Loman, Bourguignon of Prado Hernandez worden nog aan de selectie toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea, Deflem, Bogaerts (?), Bourguignon, Loman, Prado Hernandez, Deltour.

04/01/2020

Aanvaller Luiza Polino onderschrijft een overeenkomst bij KVK Tienen. De 23-jarige Nederlander (°15/03/1996) kreeg zijn jeugdopleiding bij Feyenoord en Dordrecht en voetbalde daarna bij R. Antwerp FC en hoofdklasser SV Nootdorp. De voorbije weken trainde hij al mee bij de beloften waarvan hij in eerste instantie ook deel van gaat uitmaken. Weetje: Polino is het neefje van Jordan Botaka, spits bij STVV.

23/12/2019

Ontdek onze partnerbrochure