KVKT - KMSK Deinze : 2 - 0 Printervriendelijke versie

Voor de wedstrijd werden enkele afscheidnemende spelers in de bloemetjes gezet. Enkel de spelers die nu reeds met zekerheid de club verlaten werden logischerwijs in de kijker gezet. Het ging om Quentin Verlaine, David Triantafillidis, Kim Buvé en ook Wim Hertoge. Meer dan twaalf jaar lang was deze laatste een vaste waarde in de club. Als 16-jarige bracht Jean-Pierre Vandevelde hem voor het eerst aan de aftrap. Tot op heden speelde hij bijna 400 wedstrijden in de blauw-wit-groene kleuren. Aan Wim en alle andere spelers die de club de komende weken verlaten: bedankt voor de inzet en het gaat jullie goed!

De wedstrijd dan. De bezoekers namen een blitsstart. Bob Cousin werd helemaal vergeten ter hoogte van de penaltystip, maar knalde een metertje naast. Slechts een minuut later drukte Hermans af, maar Schuermans toonde zijn paraatheid en zweefde de bal uit het doel. De rebound van Nfor vormde geen gevaar. Het gevaar van de bezoekers was maar van korte duur en het spel verplaatste zich naar de helft van Deinze. Doelman Dobbelaere tikte een voorzet van Hertoge uit de kruising. Vier minuten later bracht Hertoge de bal knap tot bij Bayock die aan de eerste paal binnenkopte. Hoewel Cousin nog even uithaalde vanop de zestien, legde Bayock enkele minuten later met zijn tweede doelpunt de wedstrijd in een definitieve plooi. Zijn schot werd door een Deinze-verdediger afgeblokt en viel onder de lat bijna in doel. De grijpgrage doelman Dobbelaere verkeek zich mede door het aandringen van Geebelen volledig op het leder en bracht zijn ploeg daarmee extra in de problemen. De 2-0 achterstand kon Deinze niet inspireren tot grootse daden. Integendeel. De Silva toonde zich van zijn creatiefste zijde en sloop door de bezoekende verdediging. Zijn afgemeten voorzet bereikte Verlaine die maar nipt over knalde. Ook Geebelen raakte niet voorbij doelman Dobbelaere. Deinze zorgde nog voor het laatste gevaar voor de pauze. Het schotje van Vanbrabander kon Schuermans niet bedreigen.
Na de pauze lag het spelniveau een beetje lager. Hertoge leverde andermaal een afgemeten voorzet af die door Geebelen via de handen van doelman Dobbelaere op de paal werd gekopt. Nfor knalde aan de overzijde een metertje naast. De Silva lanceerde Geebelen door het centrum, maar de Limburger werkte zwak af en Dobbelaere zat er met een handje tussen. Deinze kwam in de slotfase nog enigzins aandringen. Een schot van Cousin nog belandde op de paal.
De Suikerploeg behaalde een vlotte overwinning tegen een matig Deinze. Beide ploegen lieten mekaar in deze eindeseizoenswedstrijd gelukkig wel voetballen, wat ervoor zorgde dat de toeschouwers toch een aangename wedstrijd zagen.

KVK Tienen: Schuermans, Lacroix, Triantafillidis (46' Gielen), Verlaine, Geebelen, Hertoge (84' Belme), De Pauw, Morreel, Bayock, Lunenburg, De Silva (73' Karabulut).
KMSK Deinze: Dobbelaere, Houze (62' Vercaemer), Coulibaly, Lecaillier, De Meyer (46' THoma), De Wulf, Cousin, Addo, Hermans, Vanbrabander, Nfor (85' De Jaeger).
doelpunten: 12'en 15' Bayock.
geel: Coulibaly, Cousin, Lunenburg, Nfor.
scheidsrechter: Kasprzak.
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Competitie
tijdelijk stopgezet
Hervatting in weekend 9 januari 2020
Take care!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De voorbije dagen werd duidelijk dat een heropstart van de competitie half november niet mogelijk zou zijn omwille van de maatregelen die het coronavirus moeten afremmen. De KBVB besliste ondertussen dat het de intentie heeft de competitie te hervatten in het weekend van 9 en 10 (inhaal- of bekerwedstrijden) of 16 en 17 januari 2021. Dit geldt zowel voor de competitie van het eerste elftal in eerste nationale als voor de reserven. De trainingen worden opgeschort tot en met 13 december. De spelers krijgen in dit scenario een nieuwe voorbereiding in de eindejaarsperiode. Hou deze website in de gaten voor de laatste updates!

03/11/2020

Pieter Kempeneers krijgt geen extra schorsing van de KBVB na zijn uitsluiting in de wedstrijd tegen Mandel United. Bij het afschermen van de bal in een duel raakte hij een tegenstrever in het aangezicht.

24/10/2020

De KBVB besliste om de competitie in eerste nationale op te schorten tot 8 november in het kader van de corona-maatregelen. Ook de beloften spelen geen wedstrijden. Men laat weten dat men hoopt om de competitie zo snel als kan te herstarten. 

21/10/2020

Zondag voetbalt KVK Tienen in eigen huis tegen K. Patro Maasmechelen. We vragen thuissupporters opnieuw om te reserveren. De club wacht nog op richtlijnen van de politie wat betreft de eventuele aanwezigheid van bezoekende fans. Dit alles uiteraard onder voorbehoud dat de competitie in eerste nationale niet wordt stopgezet.

19/10/2020

Hoewel de wedstrijden van eerste elftallen vanaf de tweede amateurklasse zijn afgelast wordt er (voorlopig?) nog wel gevoetbald in eerste nationale. In het kader van de corona-maatregelen laat URSL Visé echter weten dat er zondag geen bezoekende supporters op de wedstrijd worden toegelaten. We vragen onze supporters om deze maatregel te respecteren.

14/10/2020

Na de wedstrijd tegen KVV Thes Sport kunnen supporters in het Bergéstadion terecht voor een tweede wedstrijd. Om 18.30 uur start de wedstrijd van KVK Tienen B tegen Hoegaarden B. Meteen een topper in vierde provinciale!

03/10/2020

Trainer Jo Claes kan voor de wedstrijd tegen Thes Sport rekenen op een volledige spelerskern, met uitzondering van de langdurig geblesseerde Damblon en geschorsten Meeus en Spaenhoven.

03/10/2020

KVK Tienen opent de competitie op het veld van Francs Borains. Hannes Meeus (ontstoken pees in voetzool en twee schorsingsdagen) en Lucas Damblon (scheur in enkelligament) zijn out. Farin (kneuzing) en Kempeneers (adductoren) zijn onzeker. Selectie: Hannes, Singh, Vos, Matterne, Farin (?), Bogaerts, Spaenhoven, Grancea, Claes, Kempeneers (?), Laureys, Ventôse, Yagan, Van Vaerenbergh, Swerten en Vandergeeten.

27/09/2020

Voor de eerste thuiswedstrijd van de competitie tegen Thes Sport op 4 oktober kunnen thuissupporters reserveren via dit formulier. Bezoekende supporters kunnen zich voor een ticket wenden tot Thes Sport.

21/09/2020

KVK Tienen speelde 1-1 gelijk in de oefenpartij op het veld van reeksgenoot Winkel Sport. Trainer Jo Claes kon geen beroep doen op Damblon, Meeus, Farin, Kempeneers en Grancea. Het team herpakte zich met de nodige strijdlust na de vroege bekeruitschakeling bij Saint-Ghislain. KVK kwam na een half uur op achterstand, maar kwam opnieuw langszij toen Ventôse kort voor de pauze een rebound na een poging van Matterne benutte. Het was slechts één van de vele kansen die Tienen bij mekaar had gevoetbald, al kende de thuisploeg ook een periode waarin ze de bezoekers in het defensief dwong. In de tweede helft verliep de wedstrijd evenwichtig en toonde KVK Tienen zich fysiek paraat om in alle rust toe te werken naar de opener van de competitie op het veld van Francs Borains. 

20/09/2020

Ontdek onze partnerbrochure